Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
a ja virtualno bila u sopingu...i potrosila virtualno sve pare, a nisam kupila virtualne cipele ...od muke pocela skoro plakati ...al ne virtualno ...aiiiiiiiiii...sta da radiiiiiiiiim
hahahah ovako sam se ja osjecala juce hahahha hajde salji te slicice
Ja vas citala u "rate" od sinoc pa vise ne znam ni sta sam procitala
Tajra R je med medeni, ljubni je od nas, a posebno od drugarice Ane Koko za tvog momka, on veliki vise... je li mama ponosna ? a zadovoljna izborom ?
Dadada ja dva dana provela hodajuci i trazeci sebi da se obucem od glave do pete, nisam zalila para, ali nista sem cipela i to u djecijoj radnji ne nadjoh , daj ovamo te slike da vidimo
Lady, Mala gdje ste vi, ne upratih vas danas? Felix obloge od rakije i bibera i sutra si kao nova
preko ide ovaj bolero...samo crni...ono kad zapiha
jedna pristojna majico/kosulja...moze i sportski...moze i da se malo sredis jos jedna kosuljica...skoro za sve prigode i obavezno i jedne crne tole...one sto imam su mi br.44 mantilic za dana ko danas i jedna suknjica uz starke i majicicu obicnu
dadada sad samo ne kontam jesi li ovo stvarno kupila ili samo sanjas da si kupila, nisam plavusa ali ne kontam
ja sam sve procitala a nista nisam zapamtila, danas mi ne fercera mozak
spavala sam sada jedno 2 sata
samo sam skontala da je amani dobro, tajra vozi auto, a kokin sin imao randes. a ostalo ne znam, aha i felix A.ima proljev i dalje.
a hocu da pitam ali ne znam koga vise za one AD kapi, ja sam jedno vrijeme u apoteci trazila Ad i davali su mi cini mi se plivine, a sada trazim D3 i dobijem krkine. e ne kontam koja djeca trebaju vit.A, zar to nije prevazidjeno?
a gdje mi je lady, sinoc se falila da je kupila cipe a danas opet trosi pare izgleda .
eh da ne zaboravim jelena i mi smo kupili cipe u Iani, za Luku.53 marcona meni su super, kasnije cu vam postaviti sliku dok se dozovem.
evo svekice .. jojjj mozete li me zamisliti u toj ulozi ... ima snahi da izbusim bar tri cetiri rupe na uhu ... obucem kakav topic i farmerke ispod pupka ... vid ove dadade..ccc oparila se pa nam corluci ..mos mislit .. helou majne damen.... ..dosla jedna "starija" zena aman zaman
Dadada ti ako nastavis "ko fol" kupovati ima da se bas nakupujes , samo prvo prosetaj do manga pa sklapaj kombinacije jer dosta stvari sto ima online nema kod nas kupiti ... prva slika mi je najbolja, tj ovaj kombinezon ili vec kako se zove u kombinaciji sa bolerom i bez.
Mala super za cipelice, bas mi drago da ste nasli... tako lijepih modela ima, a nama samo tri mogu...sinoc govorim vidjecete ovaj maleni u pupi nece imati krofnastu nogu i sve ce mu cipele moci pa cu mu ove zenske da kupim sto su mi se svidjele, a Ani nisu mogle
Poz zenice i bebare. Koko mashAllah tvoj sincica veliki momak postao. Za bolesnu djecicu puno poljubaca. Dadada ja najvise volim virtuelno shopingovat a bome i moj mm. Ja se zasitim gledanja a on sacuva novcanik . Tajra lutko planiram ja na brdoviti balkan i to ZAPOSVE inshAllah, ako se sta ne izjalovi. Upisala sam velikog sincica u predskolsko(kidergarten) valjda je i kod vas uvedeno to devetogodisnje skolovanje, ma srce mi je stalo bilo. Radio je neki test genije moj mali stid ga bilo govoriti slova, al je zato rimovao neke dzidze i rekao uciteljici nezna on te pjesmice mary had a little lamb to nije bosansko . Super prica engleski dusa mala vec mi veliki momak porastao . Pa sam ja jadnica dobila zadatak da ucimo nekakve pjesmice i te dzidze.Sjetih se onda svog djetinjstva i rata i svega, reko sine mama nije ni na bosanskom dobro naucila a vidi sta sad tebe moram uciti. Helem nejse lijepa moja Bosna i sve i dobro i lose u njoj. Pusica .