|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.4.2011 21:28:50   
R&T@
Ovako moja "beba" zauzme dedino mjesto
user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12926
16.4.2011 21:28:53   
salmy
Pozdrav za rajuuser posted image user posted image user posted image  mi smo se danas nasetali,a poslije momacki odspavali

Drago nam je da je Amancek dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo sve drugare i drugarice i njihove mamiceuser posted image

Ps:mama se obradovala cipelicama(mislim tata je obradovao mamu) a mama mozda obraduje njega veceras kad user posted image zaspe(ako zaspeuser posted image )

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12927
16.4.2011 21:31:33   
R&T@
IZVORNA PORUKA: salmy

Ps:mama se obradovala cipelicama(mislim tata je obradovao mamu) a mama mozda obraduje njega veceras kad user posted image zaspe(ako zaspeuser posted image )

Carobna rijecuser posted image user posted image user posted image

A uvijek mozes ti prva zaspatiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 12928
16.4.2011 21:32:06   
škorpija
Ps:mama se obradovala cipelicama(mislim tata je obradovao mamu) a mama mozda obraduje njega veceras kad zaspe(ako zaspe )

mora da su dobre cipele pravouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 12929
16.4.2011 21:33:58   
salmy
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: salmy

Carobna rijecuser posted image user posted image user posted image

A uvijek mozes ti prva zaspatiuser posted image user posted image user posted image
hahhah pa desava seuser posted image user posted image jer ja user posted image ljuljam na nogamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12930
16.4.2011 21:48:03   
Anoniman

Ovako moja "beba" zauzme dedino mjesto
user posted image  

kako je beba medena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12931
16.4.2011 21:52:05   
R&T@
Hvala, felix...

Kako A. stomak?
Je li se smirilo?user posted image

Sta li nam je sa Minjicom?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12932
16.4.2011 22:00:15   
Anoniman
e sad imam problemuser posted image Noa se vec dvije noci budi i neutjesno place uh bas grozno zvuci ja je uzmem mazim,dozivam al ne pije vodeuser posted image legnem s njom u nas krevet i ona se nakon nekog vremena smiri i zaspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
desava li se ikome ovouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12933
16.4.2011 22:01:30   
N_N
Dešava nama evo već punih 22 mj. user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12934
16.4.2011 22:02:35   
Anoniman
Noa tako meni nikola skoro svako jutro oko 4,5 i ja ga prenesem u nas krevet i on nastavi spavati..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12935
16.4.2011 22:03:09   
Anoniman
tajra ,malena je med medeniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12936
16.4.2011 22:06:48   
Anoniman
uh ovo je bas ruzno mene sve nesto strahuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12937
16.4.2011 22:06:55   
marinčii
veče
AMANI
drago mi je da je maleni bolje,neka spava duša mala mora sve nadoknaditiuser posted image
felix ,mya nadams e da će proljev i povraćanje brzo stati user posted image user posted image
tajra riana je preslatka
noa i nama se to često znalo dešavati ,ja kontam ili su zubi ili nešto sanjajuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12938
16.4.2011 22:07:53   
R&T@
Hvala, marijanna i marinci...
Slatka kao med, ljuta kao paprikauser posted image user posted image user posted image

Ta faza, Noa, se zove Atak na roditeljski krevetuser posted image user posted image user posted image

Moja ne place...ona samo dodje u 4 ili 5 ujutro, jos ponese lutku i lutkinu tutu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 16.4.2011 22:09:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12939
16.4.2011 22:14:46   
marinčii
Nema nam odavno apotekarke nadam se da je sve ok i da nam je A ozdravio 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12940
16.4.2011 22:27:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

e sad imam problemuser posted image Noa se vec dvije noci budi i neutjesno place uh bas grozno zvuci ja je uzmem mazim,dozivam al ne pije vodeuser posted image legnem s njom u nas krevet i ona se nakon nekog vremena smiri i zaspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
desava li se ikome ovouser posted image user posted image user posted image user posted image

desavalo se nama kad je nam nicao zub ...
To sam dobro zapamtila i upratila.Kad je zub izvirio sve se smirilo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12941
16.4.2011 22:31:42   
R&T@
IZVORNA PORUKA: marinčii

I ja se nadam...
Bolje i da je ljuta, nego da bolujuuser posted image

Kaze moj zet, koji odrzava racunare, danas mu neka musterija platila da joj pokvari racunar...user posted image user posted image user posted image
postala zena zavisna o internetuuser posted image user posted image user posted image

Nadam se da nije neka od nasih forumasicauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12942
16.4.2011 22:34:00   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: marinčii

I ja se nadam...
Bolje i da je ljuta, nego da bolujuuser posted image

Kaze moj zet, koji odrzava racunare, danas mu neka musterija platila da joj pokvari racunar...user posted image user posted image user posted image
postala zena zavisna o internetuuser posted image user posted image user posted image

Nadam se da nije neka od nasih forumasicauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
a stavrno štio li nema apotekarkeuser posted image

Što bi bila ljuta...smo da su zdravo i ona i dijeteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12943
16.4.2011 22:41:01   
R&T@
Cini mi se da je bila ljuta pri posljednjem javljanju, ali tada joj je djecak bio bolestanuser posted image

Ako neko ima broj neka "sarne" Apotekarki poruku da znamo da je sve u redu...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12944
16.4.2011 22:44:34   
Lady26
Za nas niko ne pita ali dobro....
Dobro smo i zdravo hB....svadjamo se, volimo, borimo sa jelom, helem sve po starom....
kupila sam cipele, konacno...nisam one sto sam bila naumila jer nema brojeva ali ni ove nisu lose....ponovili smo i taju koznim cipelama-tenama....
Jako troskali dan user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12945
16.4.2011 22:47:51   
Hanady RR

Cini mi se da je bila ljuta pri posljednjem javljanju, ali tada joj je djecak bio bolestanuser posted image

Ako neko ima broj neka "sarne" Apotekarki poruku da znamo da je sve u redu...

imama ja al u mobitelu koji je ua tšni isključio se...a ostala sam bez punjača...user posted image
ostao mi u kancelarijiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12946
16.4.2011 22:48:35   
iv@ncica
dadada-  prvo  kupi jaknu..ona  ide    preko svega  i  prva  bode  oci ,pa  onda  ces  lakse  kombinirati  ostatak,  majice,  hlace, jeans,  cipele,  cizme ,  tene..torbe...staru  odjecu....
ja  isto  sama  idem  u  shoping..i  u  glavi  odprilike  kombiniram  i  sa  ostalom  odjecom  i obucom...uglavnom  u  ormaru  uvijek  imam farmerice  crne, tamnije  i  svjewtlije plave,  sportske  majice  raznih  boja, sad  su mi fora i idu na  sve  ove  duze  kosulje,  džemperke  koji  idu  prekjo  toga  u  bojama,  tene,  baletanke  plave  i  bijele,  cizme...cipe   u  skladu  s tim..jeans jaknu, bolera, tanji kraci  mantilic..ja  volim  sareno i  boje..ali u zadnje  vrijeme  sam  primiril user posted image ..ali zato  imam  rukotvorina  od broseva, salova  i  sik  ogrlica i narukvica, rajfova..pa  jednostavne kombinacije  razbijem  ovim, sad  finim  salovima  tankim  i  nekom  djidjom ;)))  
noa-   to su ti  nocni  kosmari-  imas  mislim o tome pisano  ovdje
bolesne bebare  brzo  n am  ozdraviteuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 16.4.2011 22:53:54 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12947
16.4.2011 22:48:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Mala1994, a gdje ste trazili cipele?

isla sam u 4 prodavnice, astru x 2, ciciban, onaj harby a gledala i u peku.
nista nam ne odgovara.
vidjecu u pon u cipelicima u merkuru jer idem dole.

jesi li isla u bbi u ianu? meni je tamo super izbor cipela

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 12948
16.4.2011 22:53:52   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Za nas niko ne pita ali dobro....
Dobro smo i zdravo hB....svadjamo se, volimo, borimo sa jelom, helem sve po starom....
kupila sam cipele, konacno...nisam one sto sam bila naumila jer nema brojeva ali ni ove nisu lose....ponovili smo i taju koznim cipelama-tenama....
Jako troskali dan user posted image

gdje? kakve?koliko?

Iv@nciceuser posted image
Nadam se da ce taj slinavi nosic pustiti djecaka da mirno spavauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12949
16.4.2011 22:54:14   
iv@ncica
mi  ok..nismo  nigdje nesto  isli, jer  je  bas  puhalo  ruzno..ali  sam  zato  uradila  generalku u kuci..ostalo  mi  jos  jednu  sobu - citaj  svastaru  barfem  malo sredituser posted image ...i  praviti  hranu  i  jaja....a andreju malo  curi  nosic i  evo  kasljuca  sad  kad  je  zaspao  od  nosica..pa  cu  ga  sutra lijeciti..uh  i  ove  promjene  vremena  pa  i  lud  bi  poludio, a  ne  se  razboliouser posted image ..e  sad  definitivno  i  veceras  pred  svima  dokazano  na  iznenaenje  onih  za  koje  moj  sin jao  jos  nije  fino propricao  i  ostalouser posted image  sto  nije  naucio...da moj  sin  zna  sva  slova,  boje  sve  odavno  zna,,,samo  mu  je  Q - O...user posted image ..iznenauje  me  sta  sve  zna...a  ne zna  poslusati  i dati  mi  ruku  kad  bjesni  napoljuuser posted image  i  slicno

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *