Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e sad imam problem Noa se vec dvije noci budi i neutjesno place uh bas grozno zvuci ja je uzmem mazim,dozivam al ne pije vode legnem s njom u nas krevet i ona se nakon nekog vremena smiri i zaspe desava li se ikome ovo
veče AMANI drago mi je da je maleni bolje,neka spava duša mala mora sve nadoknaditi felix ,mya nadams e da će proljev i povraćanje brzo stati tajra riana je preslatka noa i nama se to često znalo dešavati ,ja kontam ili su zubi ili nešto sanjaju
e sad imam problem Noa se vec dvije noci budi i neutjesno place uh bas grozno zvuci ja je uzmem mazim,dozivam al ne pije vode legnem s njom u nas krevet i ona se nakon nekog vremena smiri i zaspe desava li se ikome ovo
desavalo se nama kad je nam nicao zub ... To sam dobro zapamtila i upratila.Kad je zub izvirio sve se smirilo
Nema nam odavno apotekarke nadam se da je sve ok i da nam je A ozdravio
I ja se nadam... Bolje i da je ljuta, nego da boluju
Kaze moj zet, koji odrzava racunare, danas mu neka musterija platila da joj pokvari racunar... postala zena zavisna o internetu
Nadam se da nije neka od nasih forumasica
a stavrno štio li nema apotekarke
Što bi bila ljuta...smo da su zdravo i ona i dijete
Za nas niko ne pita ali dobro.... Dobro smo i zdravo hB....svadjamo se, volimo, borimo sa jelom, helem sve po starom.... kupila sam cipele, konacno...nisam one sto sam bila naumila jer nema brojeva ali ni ove nisu lose....ponovili smo i taju koznim cipelama-tenama.... Jako troskali dan
Cini mi se da je bila ljuta pri posljednjem javljanju, ali tada joj je djecak bio bolestan
Ako neko ima broj neka "sarne" Apotekarki poruku da znamo da je sve u redu...
imama ja al u mobitelu koji je ua tšni isključio se...a ostala sam bez punjača... ostao mi u kancelariji
dadada- prvo kupi jaknu..ona ide preko svega i prva bode oci ,pa onda ces lakse kombinirati ostatak, majice, hlace, jeans, cipele, cizme , tene..torbe...staru odjecu.... ja isto sama idem u shoping..i u glavi odprilike kombiniram i sa ostalom odjecom i obucom...uglavnom u ormaru uvijek imam farmerice crne, tamnije i svjewtlije plave, sportske majice raznih boja, sad su mi fora i idu na sve ove duze kosulje, džemperke koji idu prekjo toga u bojama, tene, baletanke plave i bijele, cizme...cipe u skladu s tim..jeans jaknu, bolera, tanji kraci mantilic..ja volim sareno i boje..ali u zadnje vrijeme sam primiril ..ali zato imam rukotvorina od broseva, salova i sik ogrlica i narukvica, rajfova..pa jednostavne kombinacije razbijem ovim, sad finim salovima tankim i nekom djidjom ;))) noa- to su ti nocni kosmari- imas mislim o tome pisano ovdje bolesne bebare brzo n am ozdravite
< Poruku je uredio iv@ncica -- 16.4.2011 22:53:54 >
Za nas niko ne pita ali dobro.... Dobro smo i zdravo hB....svadjamo se, volimo, borimo sa jelom, helem sve po starom.... kupila sam cipele, konacno...nisam one sto sam bila naumila jer nema brojeva ali ni ove nisu lose....ponovili smo i taju koznim cipelama-tenama.... Jako troskali dan
gdje? kakve?koliko?
Iv@ncice Nadam se da ce taj slinavi nosic pustiti djecaka da mirno spava
mi ok..nismo nigdje nesto isli, jer je bas puhalo ruzno..ali sam zato uradila generalku u kuci..ostalo mi jos jednu sobu - citaj svastaru barfem malo sredit ...i praviti hranu i jaja....a andreju malo curi nosic i evo kasljuca sad kad je zaspao od nosica..pa cu ga sutra lijeciti..uh i ove promjene vremena pa i lud bi poludio, a ne se razbolio ..e sad definitivno i veceras pred svima dokazano na iznenaenje onih za koje moj sin jao jos nije fino propricao i ostalo sto nije naucio...da moj sin zna sva slova, boje sve odavno zna,,,samo mu je Q - O... ..iznenauje me sta sve zna...a ne zna poslusati i dati mi ruku kad bjesni napolju i slicno