Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma najvjerovatnije cemo ga odvesti na neki mali aerodrom...posto bih voljela izbliza da gleda...vidi se fino i kako slijecu i uzljecu u merkator centru na ilidzi...al ja bih bas da smo blizu
dadada,tajra hvala na savjetima. Al sve mi se cini da cemo prije uvaziti dadin savjet nisam tako jos probala tako da ce mi na um past kad budemo gdje isli dalje ...
joj zene...znam da nije ovo prava tema...al volim s vama mahalat ...ja nisam pametna...trebala bih uskoro dobiti neke pare sto sam zaradila...nije sad puno para...a nije ni malo...onako...srednja zalost i s tim parama sam se rekla obnoviti sa garderobom...znaci, nista A.... nista mm...nista kuca...iskljucivo i samo garderoba...posto sam se vratila u staru liniju pa tako sve visi na meni...i treba mi svega...a ne znam odakle da krenem...voljela bih napraviti ispravne kombinacije vec unaprijed...a ni sama ne znam ...trebaju mi tole, cipele, jakna za ovog vremena...treba mi majica...ma svega mi treba...i svasta sam ja nesto vec vidjela...ali...bojim se da ne bacim lovu...tj. da ne kupim beskorisne krpice..s ovim nikad prije nisam imala problema jer sam mjesecno sebi stalno nesto kupovala...pa bih samo dopunjavala....a sad odem sebi da kupim i zavrsim u djecijoj radnji znate i same....aaaaaaa...nisam pametnaaaaaaa
joj zene...znam da nije ovo prava tema...al volim s vama mahalat ...ja nisam pametna...trebala bih uskoro dobiti neke pare sto sam zaradila...nije sad puno para...a nije ni malo...onako...srednja zalost i s tim parama sam se rekla obnoviti sa garderobom...znaci, nista A.... nista mm...nista kuca...iskljucivo i samo garderoba...posto sam se vratila u staru liniju pa tako sve visi na meni...i treba mi svega...a ne znam odakle da krenem...voljela bih napraviti ispravne kombinacije vec unaprijed...a ni sama ne znam ...trebaju mi tole, cipele, jakna za ovog vremena...treba mi majica...ma svega mi treba...i svasta sam ja nesto vec vidjela...ali...bojim se da ne bacim lovu...tj. da ne kupim beskorisne krpice..s ovim nikad prije nisam imala problema jer sam mjesecno sebi stalno nesto kupovala...pa bih samo dopunjavala....a sad odem sebi da kupim i zavrsim u djecijoj radnji znate i same....aaaaaaa...nisam pametnaaaaaaa
hos da ti dodjem "pomoci" u trosenju para .. reko...ako si neodlucna .. moj S je trenutno na "odvikavanju"od svakodnevne kupovine igracki.. dido ga naucio a mama ga oducava ...i to uspjesno OT .ih da znate kakva mi je popara ispala ...mljacccccccc
< Poruku je uredio koka i po -- 16.4.2011 13:19:53 >
ne znam...da li da prvo kupim cipe pa po tome trazim dalje...ili da prvo kupim tole pa da po njima trazim cipe i ostalo...ili da prvo kupim jaknu ...jer mi fakat svega treba...nepretjerujem...nis neImam
odredis sebi jedan dan slobodan i zapucas se u setnju ja ne volim ici sama vecinom dodje mi seka pa idem s njom nekako se sama nemrem odluciti sta bi lakse mi kad mi kaze ovo ti valja ovo ne,.... Mrzim sama ici birat i traziti, mm ne racunam taj ne voli ici ni kad njemu sta treba on bi da mu se samo donese da ne hoda kad bi mogao . Samo et,i ja kad idem sta sebi kupovat nisam se nikad vratila a da nisam ni A. nesto uzela sta cu ruzna navika .....
ma koko...da je meni unaprijed skontati sta je to...barem stil pa bih ja znala gdje da se zapucam i iskesiram...nije to problem
ne znam...da li da prvo kupim cipe pa po tome trazim dalje...ili da prvo kupim tole pa da po njima trazim cipe i ostalo...ili da prvo kupim jaknu ...jer mi fakat svega treba...nepretjerujem...nis neImam
ajjjj ko da sebe slusam .. meni sve veliko ...cak i ono od prije trudnoce
a dadada, ja ne znam sta bih ti rekla, mozda prvo da nadjes cipele pa onda jaknu, ne znam kakvu bi htjela, jedno vrijeme je bilo na otvorenoj otoci jakni a nisu bile lose. sto se gardarobe tice meni sve od prije trudnoca moze vratili mi se i kukovi tako da se foliram u malim farmericama opet
Žene drage moje mlađe idjete je rauber najevći...pojelo mi bubamaru i pčelicu sa torte
Sama si izjavila da si napravila puno detalja...
"Metni" te ukrase iz kuhinje, i zahvali bogu da nije pojela zivu bubamaru ipak je ona generacija 2009
ma pojela hanadi ukrase iz kuhinje sa drufaricom pred vratima...da joj nisma dala bi crkla od muke...a i tako su bile zvjezdice i srcad koji mi s enisu ukomponovali
ma evo stoji fondant treba oko 20 minuta da ohladi pa pravim novu bubamaru i pčelu... e fakat me šokirala
"Metni" te ukrase iz kuhinje, i zahvali bogu da nije pojela zivu bubamaru ipak je ona generacija 2009
ma pojela hanadi ukrase iz kuhinje sa drufaricom pred vratima...da joj nisma dala bi crkla od muke...a i tako su bile zvjezdice i srcad koji mi s enisu ukomponovali
ma evo stoji fondant treba oko 20 minuta da ohladi pa pravim novu bubamaru i pčelu... e fakat me šokirala
Dobro je medo prezivio
Moja R. bi odmah njega napala
Dobro je medo prezivio
Moja R. bi odmah njega napala
Taman je bila krenula na njega kad je Mhair uhvatio da je medo otišao ...ja bih stavrno počela plakati...ona krenula redom rapsremila prije mede sve do njega pojela pa pošla na njega
E dadada skontala sam što s erspadao onaj fondant, radi tečne boje jer u sebi ima glicerin i glukozni šećer...odmah poremetila recept... znam iiz sikustva...kupih tečnu zelenu naka boja majska zelena jedva podlogu saulisah
dadada možeš bez problema ući na aerodrom, ali ne vidi se mnogo iznutra. jedino ako avion dođe da utovari putnike, onda se sa gornjeg sprata ekstra vidi jer stoji nekih 10 metara udaljen. iznutra se vidi isto sa sprata kraj piste. sa mojmila se fino može vidjeti, ali skontaj na stranici aerodroma koji dan imaju ublizu dva aviona pa tada ga odvedi. ja bi ga prvo odvela na aerodrom, da sve vidi iznutra, pa na mojmilo.
bujrum i kod mene dođite. sa mog balkona se vidi početak piste, tamo gdje se okreću avioni, to je djeci atrakcija, i vidi se hangar u kojem stoje neki mali avioni i jedan zeleni vojni. djeci koja dođu kod nas je to uvijek atrakcija. pogotovo u toku dana. kad bi produžila dalje od aerodroma prema lukavici, vidjećeš sa desne strane 3 hangara, tu se možete parkirati i vidjeti početak piste i eventualno avion kako se okreće i uzlijeće.
mama kao cuvar mojih para ...ne dolazi u obzir...ona bi otisla u banku i platila s tim ratu kredita ...ne, ne, ne...akosu gdje sigurne...onda, kod mene
a sto se kupovine s nekim tice...ja to ne volim iz razloga sto sam tip kojem nije zao dati sramotnu svotu novca za nesto se ne vrijedi nekome ni pola...pa mi se nije jednom desilo da mi drugarica kaze tipa...nisi normalna, mozes tri majice kupiti za te pare...bla...bla...i onda se ja postidim...ne kupim..al sanjam o toj majici godinama...i svaki put kad pred ogledalom stojim, kontam...sad bi ona majica legla ko smreka ...tako da mi ne treba glas razuma ...znam ja tacno kad mi se nesto svidja i kad mi nesto stoji a kad ne
mei treba vodilja...od cega da pocnem...evo listam stranice i stranice ne bi li skontala...e ovakvu jaknu hocu...a onda kontam sto to radim kad necu ovdje garant takvu jaknu naci ...
Hanady...imala sam ja boja i u prahu...samo su mi tri tecne bile...tako da sumnjam da je do boja
chuci...ma znam da se moze normala uci na aerodrom...al se karta mora cekirati da bi usla na onaj dio gdje se fino vide svi avioni...ma najvjerovatnije cemo na neki mali aerodrom ili tamo gdje su jedrilice...kako se to zove..moram s m vidjeti...zna on valjda gdje je to
hej, zene moj anel ima proliv al bas bas proliv vodeno skroz.Juce je bilo sluzavo porijetko , danas vec skroz proliv. Mozda od antibiotika juce sam ga prekinula trebala sam do poned. davat al kad sam vidjela porijetku stolicu prekinem ga... Ima crvenu guzu, i pored guze nesto isto kao da ga ujelo osip krug samo jedan .... Sta vi mislite? Nadam se da ce proliv stat danas evo bas sad jedna stolica al proliv... Sve mislim da je od antib.