|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  514 515 [516] 517 518   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.4.2011 17:12:16   
Anoniman
a koliki je taj ciciban na carsijiuser posted image je li veca ponuda nego u onom u intershopu? isplati li se zapucati?

mala....ako budes free tj ako ih spengas u igraonu i ako ja budem free mogle bise i naci u pon u merkuru

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 12876
16.4.2011 17:14:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

hej, zene moj anel ima prolivuser posted image al bas bas proliv vodeno skroz.Juce je bilo sluzavo porijetko , danas vec skroz proliv. Mozda od antibiotikauser posted image juce sam ga prekinula trebala sam do poned. davat al kad sam vidjela porijetku stolicu prekinem ga...
Ima crvenu guzu, i  pored guze nesto isto kao da ga ujelo osip krug samo jedan ....
Sta vi mislite?
Nadam se da ce proliv stat danas evo bas sad jedna stolica al proliv...
Sve mislim da je od antib.

moguce i od zuba...nisi trebala prekidati s terapijom...al sad je gotovo
caj od sipka, riza, crna cokolada...nemoj jaja, ne bi trebala ni mlijeko, ni meso

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12877
16.4.2011 17:30:28   
Anoniman
dadada bilo me strah jer sam prvo pomislila na ,sirup . A jede puno i smokija na dan dva do tri mahneuser posted image jednostavno trazi ga lud za tim....
Sad cu mu dat banane, mlijeko nesto slabo pijeuser posted image sve hoce sem mlijak jedva 100ml.
I odma posle mlijeka trazi nesto da gricka.
Tako da samo i ima 2 flase max.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12878
16.4.2011 17:48:44   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

a koliki je taj ciciban na carsijiuser posted image je li veca ponuda nego u onom u intershopu? isplati li se zapucati?

mala....ako budes free tj ako ih spengas u igraonu i ako ja budem free mogle bise i naci u pon u merkuru

e ja ti nisam bila u tom u intereksu tako da ne znam, ali ovaj ima dosta cipela.radnja je na dva sprata pa na drugom su ciciban cipelice.

a za pon. idem kod dr pa sve zavisi koliko cu se zadrzati( a inace vrlo rado) .vodicu vjerovatno samo jednog momka, a posalji ti meni broj mob na pp a i ja cu tebi pa cu ti se javiti kad zavrsim.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12879
16.4.2011 17:50:43   
Malenaoduvijek

dadada bilo me strah jer sam prvo pomislila na ,sirup . A jede puno i smokija na dan dva do tri mahneuser posted image jednostavno trazi ga lud za tim....
Sad cu mu dat banane, mlijeko nesto slabo pijeuser posted image sve hoce sem mlijak jedva 100ml.

felix ako mu vec dajes mlijeko probaj ono lagano jutro dok ima proliv (ono ti je bez laktoze) a pio je sirup 7 dana zar ne?
a zar nije pio i nesto za stolicu?
ti si cini mi se pisala da mu je dala dr.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12880
16.4.2011 17:53:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

felix ako mu vec dajes mlijeko probaj ono lagano jutro dok ima proliv (ono ti je bez laktoze) a pio je sirup 7 dana zar ne?

Jest pio linex  kad je boce primao stolica se smirila linex baby prah.
I kad je sad poceo piti tj. kad je ukljucila sirup evo od juce porijetka stolica a danas proliv.
Da li bi smjela ako bi bilo vise proliva , ukljuciti linex ide jedan taj prah na dan u caj?
Da 7 dana pio trebao 10. dana ..

Neposredna veza do poruke: 12881
16.4.2011 18:02:12   
Malenaoduvijek

Jest pio linex  kad je boce primao stolica se smirila linex baby prah.
I kad je sad poceo piti tj. kad je ukljucila sirup evo od juce porijetka stolica a danas proliv.
Da li bi smjela ako bi bilo vise proliva , ukljuciti linex ide jedan taj prah na dan u caj?
Da 7 dana pio trebao 10. dana ..

smijes sto da ne, to nisu nikakve tbl, to se nallazi u slobodnoj prodaji u apoteci.a imas li gdje uzeti onaj HIPP ORS to ti je napitak od rizine sluzi i mrkve za dehidraciju djece.ne bi bilo lose da ti i to pije, a i ovo sto je dadada rekla.
ja bih ti samo jos preporucila pecenu jabuku (ne kuhanu).

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12882
16.4.2011 18:02:37   
bananica
felix , a da mu ukljucis prolife, za regulaciju crijevne flore

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12883
16.4.2011 18:04:09   
Malenaoduvijek
dadada bilo me strah jer sam prvo pomislila na ,sirup . A jede puno i smokija na dan dva do tri mahneuser posted image jednostavno trazi ga lud za tim

a hoce li grisini ili perece one, oni su ti isto dobri od proljeva umjesto smokija.smoki ipak ima kikirikija u sebi pa ce ga protjerati jos vise ako protjera.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12884
16.4.2011 18:09:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bananica

felix , a da mu ukljucis prolife, za regulaciju crijevne flore

baby linex je isto za regulaciju crijevne flore

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 12885
16.4.2011 18:10:07   
bananica
IZVORNA PORUKA: dadada

hej, zene moj anel ima prolivuser posted image al bas bas proliv vodeno skroz.Juce je bilo sluzavo porijetko , danas vec skroz proliv. Mozda od antibiotikauser posted image juce sam ga prekinula trebala sam do poned. davat al kad sam vidjela porijetku stolicu prekinem ga...
Ima crvenu guzu, i  pored guze nesto isto kao da ga ujelo osip krug samo jedan ....
Sta vi mislite?
Nadam se da ce proliv stat danas evo bas sad jedna stolica al proliv...
Sve mislim da je od antib.

moguce i od zuba...nisi trebala prekidati s terapijom...al sad je gotovo
caj od sipka, riza, crna cokolada...nemoj jaja, ne bi trebala ni mlijeko, ni meso

od antibiotika je moguca pojava proljeva, ali si trebala doktora kontaktirati i pitati da li da prestanes sa sirupom ili ne, al sad je gotovo
preporuku koju sam dobila od dobrog prijatelja i pedijatra jeste uvijek, ali uvijak uz antibiotik i neki od probiotika ukljuciti, ja uzimam prolife
sada ga malo pripazi sa hranom, banane, stapici, kuhana riza, kuhani krompir, cokolada za kuhanje , ostalo mu nemoj davati, voce, vocne sokove nikako, samo ces mu produziti trajanje proliva
user posted image user posted image da sto prije prestane

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12886
16.4.2011 18:34:55   
Anoniman
hvala svima na savjetima , svakako cu vas poslusati stim svim savjetima dobro mi dodje .
Evo zaspo kupala ga i zaspa u nevrijeme ajd nema veze svjedeno je sutra nedeljauser posted image Idem mu skuhat rize s mrkvom.Inace mu dam vocnu kasicu al vidim da ne smijem pa odo pravit mu sta jelo.Kad ustaneuser posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 12887
16.4.2011 18:36:50   
Mya_81 RR
Felix, i mi imamo proljev...a jutros je i povratila 2 puta...

Ja sam joj uvela dijetalnu ishranu, čaj od šipka i linex baby...

Zasad je OK, nije kakala 3 sata user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12888
16.4.2011 18:46:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

user posted image ne spominji mi povracanje od njega se jezim user posted image ozbiljno.
Misa mu vise i prolivima i povracanjem .
Bas je ovo proljece bljac ako nije do zubiuser posted image hajd znaj.....
Mi smo kakali juce skoro svaki put sluzavo rijetko, dok danas je imao samo jenu heh stolicu bas vodenu proliv pravi.
I nije vise evo osluskujem ga stalno, ako bude opet ukljucujem linex evo na djeti smo i mi user posted image e jest dugo rahatluk i trajao pihuser posted image kuham rizu sipak skuhala caj.
Eto nadam se nam bolje abd.user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 12889
16.4.2011 18:53:10   
Malenaoduvijek

dusa draga pa sta je to sada user posted image

a pitanje jedno, linex baby su isto kesice ili? posto sam ja kupovala onu biorelu baby ali neki dan sam vidjela kutijicu na kojoj pise linex baby???

da vam taj proljev brzo prodje a povracanje posebno(mrzim povracanje)

Neposredna veza do poruke: 12890
16.4.2011 19:04:29   
Anoniman

a pitanje jedno, linex baby su isto kesice ili? posto sam ja kupovala onu biorelu baby ali neki dan sam vidjela kutijicu na kojoj pise linex baby???

nemam pojma pa valjda je to isto. Jer je to skoro uvezeno koliko znam taj baby linex.
Nama je rekla da ide jedna kesica istrese se u caj koliko moze popiti odma odjednom ja dam na 40ml do 50ml.
Caja...

Neposredna veza do poruke: 12891
16.4.2011 19:18:01   
koka i po
upravo je bio negdje zemljotres ..i to blizu...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12892
16.4.2011 19:21:23   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: koka i po

ja nisam nista osjetila a inace svaki osjetim user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12893
16.4.2011 19:32:25   
Anoniman
hebemu misa...pa i Minjauser posted image
Aneloko i Minjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja sam napravila sad sebi 4 havaj sendvica...da...da...dobro ste procitale CETIRIuser posted image user posted image user posted image ...i sad cu to da zderem i listam rruser posted image

Neposredna veza do poruke: 12894
16.4.2011 19:34:06   
Mya_81 RR

Uh, kako se kod nas zatreslo user posted image
Pravo sam se prepala...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12895
16.4.2011 19:41:26   
Mya_81 RR

Kod nas su kesice, dodje ih 10, razrijedi s tekućinom i pije jednom dnevno.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 12896
16.4.2011 19:53:07   
Anoniman
Mya, Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zelimo brzo ozdravljenje.

Mi smo danas cijeli dan bilu u skitnji u pola dva izasli, usli prije nepunih sat vremena... Bili na rucku, pa u shopingu, pa malo setali i bas smo se umorili...bar ja user posted image ... Opet nisam nasla sebi taman trudnicke pantalone, ali zato sam kupila sebi PAVLE cipele user posted image , djecije, a nasli smo i mojoj curi cipelice, sad bas da su mi se nesto specijelno svidjele i nisu, ali od tri modela koja su nam mogla te su mi bile najljepse. Tako da smo jos nekih sitnica pokupovale, ali najvise smo taja obukli i ako nam je bio cilj da se ja najvise obucem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12897
16.4.2011 19:57:17   
Malenaoduvijek
jelena,
u pon idem do tate pa cu uzeti hlace.
i iduce sedmice svakako pijemo kafu i mozda ces se ponoviti pa barem ovim "polovnim" hlacama.
a gdje si nasla Ani cipele, ja danas gledala razocarala se pravo, nista Luki nisam nasla.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12898
16.4.2011 19:57:35   
Amani12
Kako su moje drage hanumice?
Anelko i Minja user posted image user posted image user posted image ,da nam sto prije ozdravite...

i od jucer nemamo ture,hB.user posted image
Od jutros nije bilo ni proljeva.Zubici ga strasnooo muce,ali borimo se nekako,hrabrica je to moja mala.
Jedva cekam da nas svi simptome popuste pa da pocnem da mu dajem ferum lek jer je i anemican.user posted image

Nisam ni ja osjetila zemljotres,znaci nije blizu Sa,cim se Mala i ja ne tresemo.user posted image
Dadada puno ti je cetiri ,salji meni jedan user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 12899
16.4.2011 19:57:48   
rose 87

Uh, kako se kod nas zatreslo user posted image
Pravo sam se prepala...

i ja a sama kuci s malim

< Poruku je uredio rose 87 -- 16.4.2011 19:58:18 >

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 12900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  514 515 [516] 517 518   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  514 515 [516] 517 518   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *