Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jelena bravo za cipelice I za veliku i malu curu Mi smo dobili tenice puma,bijele i bas su nam super. Planiram mu kupiti starkice i mozda jos jedne laganije tenice,a imamo par cipelica ,samo cekamo priliku da ih pronosamo... Kad bude kafica mozda vam se i mi pridruzimo... Ako nas primate u drustvo,naravno...
dan drage moje kako ste nam opet nam A. i M. bolesni,saljemo vam puno da sto prije ozdravite mi smo dobro danas smo bili kod dok. zbog E. suhe koze i rekao je da nije nista strasno,nisam znala da postoji neka razlika izmedju D3 i AD3 kapi,kaze dr. fali mu tog A vitamina i dao nam neku prirodnu kremicu i ad3 kapi da pije i trebalo bi nam biti bolje pa cemo vidjeti
moj anel i sad spava nema zahebancije idem ga buditi al dzaba tv pojacan do kraja pricamo, pokusavam ga buditi al nista. Idem stvarno pa kad ce veceras zaspat Bog zna auuuuu.... Rose, amani, jelena
Mala kupili u IANI i mami i curi , curine kostale 56KM, a mamine 30KM ... kaze mi zena to je djeciji model ali ako imate malu nogu mogu vam, ma reko meni se svidjaju, a kao baletanke pa mi i lagane i udobne ko ce sa stomakom do zuba trcati za ovom mojom curom. Ako nisi gledala obavezno pogledaj ima prelijepih modela i za djecake, ja sam se bas raspametila, a dosta ih je na snizenju... Moram da pogvalim tete iz Iane mi platili i izasli i otisli smo mi podaleko kad trci teta za nama, kao Anine cipele su na snizenju a ona provukla po staroj cijeni pa kao da nam vrati pare i zena nosi pare 18KM, mogla ih je komotno sebi u džep staviti, ja nisam ni skontala, a nigdje ni ne pise ova snizena cijena ni na njima ni na kutiji. KUpili smo i bodica na bretelice da iammo ispod haljine ljetos
Jelena bravo za cipelice I za veliku i malu curu Mi smo dobili tenice puma,bijele i bas su nam super. Planiram mu kupiti starkice i mozda jos jedne laganije tenice,a imamo par cipelica ,samo cekamo priliku da ih pronosamo... Kad bude kafica mozda vam se i mi pridruzimo... Ako nas primate u drustvo,naravno...
Dadoh svoj glas na danasnjim "neparlamentarnim izborima"
Ja sama u kuci...
Mi bili kod moje sestre na rucku (hvala joj, bas sam pretjerala ) i u povratku muzevi roditelji pokupili djevojcice i odveli u igraonicu, pa ce na konak jer mi ujutro putujemo u sjevernu bosnu ...
Eto, veceras vas gnjavim, ali sutra odmarate od mene...
Poz drage moje. Nisam vas mogla stici sve procitati, vidim opasno je glasate bit ce belaja . Felix nek si se vratila duso drago mi te vidjet. Mi smo bili zauzeti setali i svasta nesto. Malo smo se i Boston-irali a tut-iramo se pomalo neka poooooolako . Ammar sto manje gol to bolje za moje zivce. Ljubimo vas sve i grilimo idem gledat jos jedan crtani sa sinom .