|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  515 516 [517] 518 519   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.4.2011 20:00:37   
Amani12
Jelena bravo za cipeliceuser posted image I za veliku i malu curu user posted image
Mi smo dobili tenice puma,bijele i bas su nam super.
Planiram mu kupiti starkice i mozda jos jedne laganije tenice,a imamo par cipelica ,samo cekamo priliku da ih pronosamo...
Kad bude kafica mozda vam se i mi pridruzimo...
Ako nas primate u drustvo,naravno...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12901
16.4.2011 20:03:11   
rose 87
dan drage moje kako ste nam
opet nam A. i M. bolesni,saljemo vam puno user posted image da sto prije ozdravite
mi smo dobro danas smo bili kod dok. zbog E. suhe koze i rekao je da nije nista strasno,nisam znala da postoji neka razlika izmedju D3 i AD3 kapi,kaze dr. fali mu tog A vitamina i dao nam neku prirodnu kremicu i ad3 kapi da pije i trebalo bi nam biti bolje pa cemo vidjeti

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 12902
16.4.2011 20:06:03   
Anoniman
moj anel i sad spavauser posted image nema zahebancije idem ga buditi al dzaba tv pojacan do kraja user posted image user posted image pricamo, pokusavam ga buditi al nista.
Idem stvarno pa kad ce veceras zaspat Bog znauser posted image user posted image user posted image auuuuu....
Rose, amani, jelenauser posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 12903
16.4.2011 20:07:27   
Anoniman
Mala kupili u IANI i mami i curi user posted image , curine kostale 56KM, a mamine 30KM user posted image ... kaze mi zena to je djeciji model ali ako imate malu nogu mogu vam, ma reko meni se svidjaju, a kao baletanke pa mi i lagane i udobne ko ce sa stomakom do zuba trcati za ovom mojom curom.
Ako nisi gledala obavezno pogledaj ima prelijepih modela i za djecake, ja sam se bas raspametila, a dosta ih je na snizenju... Moram da pogvalim tete iz Iane mi platili i izasli i otisli smo mi podaleko kad trci teta za nama, kao Anine cipele su na snizenju a ona provukla po staroj cijeni pa kao da nam vrati pare i zena nosi pare 18KM, mogla ih je komotno sebi u džep staviti, ja nisam ni skontala, a nigdje ni ne pise ova snizena cijena ni na njima ni na kutiji. KUpili smo i bodica na bretelice da iammo ispod haljine ljetos user posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 12904
16.4.2011 20:07:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

upravo je bio negdje zemljotres ..i to blizu...

Uh, kako se kod nas zatreslo user posted image
Pravo sam se prepala...

i ja a sama kuci s malim
ja nis nisam osjetilauser posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 12905
16.4.2011 20:09:02   
koka i po
ko te sljivi kad neces na druzenje u Zenici   user posted image ...
ne moras ni osjetitiuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12906
16.4.2011 20:10:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Jelena bravo za cipeliceuser posted image I za veliku i malu curu user posted image
Mi smo dobili tenice puma,bijele i bas su nam super.
Planiram mu kupiti starkice i mozda jos jedne laganije tenice,a imamo par cipelica ,samo cekamo priliku da ih pronosamo...
Kad bude kafica mozda vam se i mi pridruzimo...
Ako nas primate u drustvo,naravno...user posted image

kako je bebac?

a sendvici su smazaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 12907
16.4.2011 20:11:10   
Anoniman

ja cu doci tamo gdje se na kraju odluci da ce bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tz me vise privlaci...znaju tuzlanke zastouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 12908
16.4.2011 20:12:09   
koka i po
e nedam ti svoje slicice da znas user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12909
16.4.2011 20:12:18   
Amani12
Vec user posted image user posted image user posted image
Spava...user posted image
Danas je spavao od 12h do 16 i 20h user posted image user posted image
Toliko je jadnicak iscrpljen da sad samo odmara.
Bolje mnogo,hvala Boguuser posted image user posted image user posted image
Ljubac drugaru user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12910
16.4.2011 20:14:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

ja cu doci tamo gdje se na kraju odluci da ce bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tz me vise privlaci...znaju tuzlanke zastouser posted image user posted image user posted image user posted image

kako si se slizala s Tuzlankama ja sam iznenadjen i uvredjen dame i gospođeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12911
16.4.2011 20:15:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

kako si se slizala s Tuzlankama ja sam iznenadjen i uvredjen dame i gospođeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eFo slajm kapa sa meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
mere i mo...samo da se ti neljutisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12912
16.4.2011 20:15:49   
Anoniman

e nedam ti svoje slicice da znas user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12913
16.4.2011 20:17:05   
R&T@

Uh, zaboravih da sam "bocnula" tu temu...

Ja idem u tuzlu iducu subotu...

Dadada, hoces li u autobus sa 3-4 lude profesorice i 74 maturanata?user posted image user posted image user posted image
Povratna karta, uz ispiranje mozga 8 KMuser posted image user posted image user posted image
Za tebe gratisuser posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12914
16.4.2011 20:23:40   
Anoniman
dobro si bocnula tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad mačke nema miševi kolo vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12915
16.4.2011 20:24:23   
koka i po
sad smiri tenzije i glasaj za Zenicu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12916
16.4.2011 20:26:32   
Anoniman
koko odoh tamo da prijavim da ni kod mene nema ono pp,emajl i touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sabotiraju me Tuzlanke izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12917
16.4.2011 20:27:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada, hoces li u autobus sa 3-4 lude profesorice i 74 maturanata?user posted image user posted image user posted image
Povratna karta, uz ispiranje mozga 8 KMuser posted image user posted image user posted image
hvala...al neka hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12918
16.4.2011 20:31:46   
R&T@

hvala...al neka hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izdajice user posted image user posted image user posted image

Ja necu birati mjesto druzenja...meni je samo da user posted image  vidi puta i da nas bude sto vise na jednom mjestuuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12919
16.4.2011 20:36:56   
Anoniman
eno sam anketu postavila...pa da vidimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12920
16.4.2011 20:38:49   
Anoniman

Izdajice user posted image user posted image user posted image

Ja necu birati mjesto druzenja...meni je samo da user posted image  vidi puta i da nas bude sto vise na jednom mjestuuser posted image user posted image user posted image

volim ja tebe najviseuser posted image al ne bih da mi platisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12921
16.4.2011 20:39:54   
R&T@
Treba je sad "uloviti"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12922
16.4.2011 20:57:43   
R&T@
Dadoh svoj glas na danasnjim "neparlamentarnim izborima"user posted image user posted image user posted image

Ja sama u kuci...

Mi bili kod moje sestre na rucku (hvala joj, bas sam pretjeralauser posted image ) i u povratku muzevi roditelji pokupili djevojcice i odveli u igraonicu, pa ce na konak jer mi ujutro putujemo u sjevernu bosnuuser posted image user posted image user posted image ...

Eto, veceras vas gnjavim, ali sutra odmarate od mene...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12923
16.4.2011 21:13:59   
Ella_H
Poz drage moje.
Nisam vas mogla stici sve procitati,
vidim opasno je glasate bit ce belajauser posted image .
Felix nek si se vratila duso drago mi te vidjet.
Mi smo bili zauzeti setali i svasta nesto.
Malo smo se i Boston-irali a tut-iramo se pomalo
neka poooooolakouser posted image . Ammar sto manje gol to bolje za moje zivce.
Ljubimo vas sve i grilimo idem gledat jos jedan crtani sa sinomuser posted image .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12924
16.4.2011 21:24:51   
R&T@
Ella_H, samo da te "maksuzije" poselamim
user posted image user posted image user posted image

Hoces li nam ti skoro na brdoviti Balkan?user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  515 516 [517] 518 519   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  515 516 [517] 518 519   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *