Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jaoooooooooo dobro si Jelena rekla, ona "kupuje" Ma sve je ona super, ali brate za sat vremena u mozgu sve "vristi" Ja ljepote ona 2 sata kad ode u skolu
noa da ti je posaljem na jedno dva-tri mjeseca
Eh sto se toga tice, bojim se da je moju S lakse oblaciti nego hraniti Bankrotirala bi za 2 dana... Danas sam joj morala kupiti "katridzn" da proba, jer je samo to ostalo neisprobano... Odoh da ih uspavam pa da malo i ja pokrenem kakvih "akcija"
< Poruku je uredio Bambi09 -- 15.4.2011 22:10:12 >
Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
vecer žemske pokazujem ja Nikoli u slikovnici pile i pitam ga sto je ovo,kaže on pije, pokazujem mu poslije toga papigu i pitam sto je to,kaže on dugo pije
vecer žemske pokazujem ja Nikoli u slikovnici pile i pitam ga sto je ovo,kaže on pije, pokazujem mu poslije toga papigu i pitam sto je to,kaže on dugo pije
E nema veceras .... Zezam ja mm, kad cemo u krevet, kaze ja cu spavati u dnevnoj , ama necu ti nista, kaze nista ja tebi ne vjerujem, djavo je usao u tebe....
Ljubi to pametno dugo pije
pajki dusica mamina,a kako sam mu se slatko nasmijala ,ljubi i ti slatku curicu
E zene moje, ja sinoc unesoh pravi nesporazum...a sto je najgore i mene je pedijatrica zbunila. Ne radi se o revakcinaciji MRP-ea. Ona je u 6. god kao sto ste rekle. Sorry za nesporazum.