Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ih da joj ne moram miksati....jer nece trenutno drugacije, ali cim zubi probiju stat cu opet tome u kraj....a sama hoce uzimati komade bilo cega ali kad je rucak u pitanju samo mix hrana...e neces jos dugo aBd....Sad ce mama na godisnji, svi obroci su moji buahahahaha buahahaha
lady mene ne smeta nimalo sto jede mix tj ja sama mix ionak sporo jede hej proso bi ga voz kad bi ja davala ne smix jedino sto ne mix su makaronice Ja kad hocu da rucki ko cojk, ja smix dam pojede svu zdjelu i ja mirna a i on.Hoce on i u komadima uopce ne odbija al kazem na sta bi taj rucak licio ..... uzeo bi malo i dosta spor je. Kad mi rucamo bilo sta bez obzira dal je jeo ili nije on sjeda s nama svj tanjir vilicu nosi i nabada koliko moze/hoce.
ja djeci napravila kelj sa krompirom i mrkvom i dodala im pavlake i bas lijepo mirise.
a nama necu nista, imam pomfrita isjecenog samo ga ispecem meni se nista ne jede a cojk mozda bude htio da narucimo nesto..
mi inace kad je toplije samo salate pucamo sa feta sirom ili mladim cesce. a danas mi se bas nije dalo kufati, a djeci semora nesto zdravo dati naravno.
e jos mi jutros sveki bila, ja vidim vase znaju i skuhati nesto, a moja meni sudje od kafe (svoje i svekrove )ostavila u sudoperu. prava jelda
sta bih ja sve mom A. vako davala
a jesi probala onako kelj praviti ko sto sam ti rekla...kuhan s krompirom i zaliven maslinovim uljem...pa uz to ribu ili natur snicle...mmmmmm
a znas sta je soj mmmmmm...brokula zalivena vrhnjem za kuhanje...prije toga kratko obarena...pa odozgo parmezan...pa se zapece...i uz to piletina...mmmmmmm
a ovaj kelj je pa haman kao ovaj sto si ti govorila samo sa mkrvicom i malo izdinstan sa pilecom vodicom.
a i brokula na komadice...obarena...uz to bariline masnice...vrhnje za kuhanje...mmmmmm
vidi se da sam gladna...bjaazi teee
ja ti sve ovo volim i jesti i praviti ali brez vrhnja. mm ima problema sa jetrom i masnocama pa ne smijem vrhnje koristiti, ali dok sam s tatom bila ja u sve heknem vrhnje i ekstra ali sada neeemmmmma.
e ovo ti je dalmatinski nacin...tako oni svu zelenjavu prave...leso...eto kad ga mm voli a on kontinentalac mrtvi
ma ne ide vrhnje za ovaj dalmatinski nacin...samo skuhas kelj s krompirom...prvo krompir, pa kad voda provre kelj ili blitvu ili tikvicu...pa kad se krompir skuha sve je gotovo..procijedis...pobiberis...jos dodas malo soli (ovo naravno vama, ne djeci) zalijes maslinovim uljem...i sve to pomijesas ali tako da usput i usitnjavas...pa dobijes kao ...ne znam kao sta...nije kasa, jer su komadi...ali sitni komadi...e hebiga...ne znam da objasnim
Bili kod doktorice,sad dosli... Dr.Mira Divna zena,bas detaljna,odusevila me... Poslala nas u Sanasu pa smo i nalaze uradili ponovno. Nalazi losi sto je i razumljivo s obzirom na ovu virozu i sve sto mu se sastavilo. Anemican je Usice nam se prilicno smirile.Proljev nas jos muci,ali prestat ce i to aBd. Guza nam se crveni samo tako... A kad je vidjela djecakove desni komenat je bio ''O Boze'' Natecene,strasno,tako da ako se tura i dalje bude javljala,to ce sada biti i od zuba jer su mu svi krenuli,strasno... Nastavljmo terapiju,antibiotik kad ispijemo,ne uzimamo vise,i nadamo se boljem aBd. Dok smo vadili krv,djecak je neutjesno plakao,srce mamino i govori mu sestra gotovo,gotovo i cim je zavrsilo kaze i on kroz suze,ali s osijehom GOTOVO.I tako naucismo jos jednu rijec,dusa mala moja... Koliko je samo iscprljen i umoran...
Dadada . Thanks za preporuku
Mama 2009 tebi poseban Bar nas dermatitis vise ne muci. I jos i ja da pohvalim hljeb na tvoj nacin Mala 1994 kako su djecaci,sta rade? Ljubac vam
Lady,Felix Jelena,Salmy i ostale mamice
ma ne ide vrhnje za ovaj dalmatinski nacin...samo skuhas kelj s krompirom...prvo krompir, pa kad voda provre kelj ili blitvu ili tikvicu...pa kad se krompir skuha sve je gotovo..procijedis...pobiberis...jos dodas malo soli (ovo naravno vama, ne djeci) zalijes maslinovim uljem...i sve to pomijesas ali tako da usput i usitnjavas...pa dobijes kao ...ne znam kao sta...nije kasa, jer su komadi...ali sitni komadi...e hebiga...ne znam da objasnim
ja evo prekopirala pa cu da probam.thanks.
amani, nadam se da ce deckic brzo ozdraviti i odmoriti a i vi.
a moji djecaci dobro hB, prave zijane sto znaci da su super
Nego, nevezano, ne vidjoh jesi li obukla cipele juce .... Svracala sam u planiku kod vjecne vatre i tu ih nema....ali ima planika u gradu, naci cu ih pa da su k'o igla
Pa u BBI ti ima Planika, sto tamo nisi juce pogledala? Ja ih tamo kupila. Radnja se zove drugacije, ali je Planika sigurno.
dobar vam dan a pardon noc je samo da vas pozdravim,nisam imala nekoliko dana interneta pa se bas oduljilo,nemam vremena sve da citam,vidim da nam je Amancek bio dobro slab dusa draga ljubimo ga puno a ko je ova Bambi,hehe,otkud,pa gdje si do sada?puno,puno
Ja dosla s posla, rucala, S zavrsila zadacu i odmah otisli kod mojih na kafu. Djeca se malo progonila sa dedom i nanom, pa bjeg kuci da odmaram. Jedva cekam da se sastavim s jastukom, al dok iscitah sta ste mahalale noc pade... vi i vase pite, ogladnih citajuci
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
V. mi danas odspavao 3,5 sata ...ne sjecam se da li je toliko spavao preko dana ni kad je bio beba...nema proljeva, nema povracanja, slabije jede, ali ipak ne preskacemo obroke...setali smo malo, uhvatili bogdu popodnevnog sunca i napolju je pojeo kiflu, s jednom smo hranili vrapcice, drugu je jeo on
amani, njemu se jadnicku bas sve sastalo, koji mu zubi sad idu? I nama je mislim malkice dohakala ova zadnja trojka, jer on nema nikakvih drugih simptoma koji bi upucivali na neki virus, prehladu i sl.
Sto se tice miksanja hrane, mi stalno nesto periodicno, on jede sve u komadicima, cak i meso fino zvace, ali kad mu naidje period slabijeg apetita, pa vidim da mu nicu zubi, onda se i ja prihvatim blendera, vazno mi je samo da mu se ni na jednu opciju ne gadi...
tekja bravo za spavanje a Bogami i za jelo,mi ne blendamo odavno,kad jede, jede a kad ne jede ma nema teorije ma ni da zine a kamo li da sta proguta,bila mi je bucka prava a kako su zubici poceli jedan za drugim i ona sve tanja i tanja
Draga moja, djecica ko djecica, svaki dan neka nova faza. Uglavnom hvala Bogu zdravi su sto mi je najbitnije. Nane je momak pravi, a Sabina je kako kad. Nekad je prava princeza, njezna prava mala djevojcica, a nekad joj nikakav kauboj niti harambasa nisu ravni Hvala Bogu sa skolom sad za sad nema problema. Lagano sve usvaja, zadacu radi cim dodje iz skole, to je ucim da navine jer tako sam i ja radila, pa onda ima vise vremena za igru. Ona uradi ja prekontrolisem, ako ima greski ponovo uradi i to je to. Ljubi mi tu "vojsku" najljepsu
< Poruku je uredio Bambi09 -- 15.4.2011 20:41:05 >
Zene drage ja zaspala oko 7, pored upaljenog tv-a i Laninih pjesmica na youtube-u meni pored glave, tata joj pustao...nist' cula nisam....ona me probudila, i to skakiljanjem po stomaku, nisam znala gdje sam , presvukla je, popila mlijeko, i vec spava a ja odmah na rr ... al sad cu ja jos malo i u krevet hihihihi...kaze mm to ti je od nocnih provoda u kasne sate
Draga moja, djecica ko djecica, svaki dan neka nova faza. Uglavnom hvala Bogu zdravi su sto mi je najbitnije. Nane je momak pravi, a Sabina je kako kad. Nekad je prava princeza, njezna prava mala djevojcica, a nekad joj nikakav kauboj niti harambasa nisu ravni Hvala Bogu sa skolom sad za sad nema problema. Lagano sve usvaja, zadacu radi cim dodje iz skole, to je ucim da navine jer tako sam i ja radila, pa onda ima vise vremena za igru. Ona uradi ja prekontrolisem, ako ima greski ponovo uradi i to je to. Ljubi mi tu "vojsku" najljepsu
necu da te cujem da mi Sabinu kudis eto ti sincine pa na njega pricaj pusa
veče, koliko ste aktivne nema šanse sve pokupiti Amani,tekja nadam se da ćete imati mirnu noć Apotekarka ,Srculence jesu li dječaci ozdravili felix e neka si se baš vratila N_N sretna godišnjica a posebne čestitke dječaku za spavanjac jelena tvoja frizerka me baš nasmija
i kod nas je malo nosić procurio,slabije je spavala sinoć ,danas je već bolje