|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  508 509 [510] 511 512   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.4.2011 14:38:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

prestala sam plakti..lijecim se kolacima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Eto od mene user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 12726
15.4.2011 14:38:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

ja je sama gazala... italijansku pravila...to i sladoled torta moji omiljeni kolaci user posted image

jesi gdje postavila recept, ja obozavam kolace i cokoladu, ali obicnu bez icega.
a moj favorit je kolac od sira sa sumskim vocem, kako je ukusan mmmm

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12727
15.4.2011 14:40:23   
Anoniman
Ima na temi kolaci negdje, neko je trazio pa sam napisala... lagana je za napraviti, ne moze da ne ispadne dobro, samo sto sam ja sada pravila lisnato, a ne kupovala.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 12728
15.4.2011 14:40:33   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

gdje si macak feljix, vidjela sam sinoc da si se vratila.

Ne moze ona bRez nas user posted image user posted image user posted image user posted image

tko kazeuser posted image user posted image user posted image user posted image mogu al ne mogu bez djecice ....
Jer su mi svi dragi i znam ih vec dugo vremena ....
Moram da ispratim i njihove abd. i druge rodjendaneuser posted image user posted image user posted image ....
kad sam prvi,mogu reko i drugi.....
Ja evo napravila si, maslenicu mm. kupio salate nasjeckala luka user posted image user posted image dihat ne mozes ja obozavam luk
Pa cu da jedem nesto mi se jede ,user posted image user posted image user posted image maslenica pogotovo morala sam ju nabrzaka sloziti

kako pravis maslenicu, hajde daj recepat brzo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12729
15.4.2011 14:42:05   
Anoniman
ja znam samo kolac od keksauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ide(keks, puding, keks ,i na kraju slaguser posted image user posted image user posted image ) eto vrlo lak......
Ja ne volim slatko mislim te kolace samo kad sam pod PMS tad mogu ovak mi bas svjedeno al zato skoro svaki dan spucam cokoladu user posted image user posted image user posted image
Mala, A. je dobro spava dusa moja ova 3. dana spava ko medo po dani po 3 sata nekad i 4 u komadu.
user posted image
Jestel razmisljale,i smisaljale ako bude lijep dan gdje cete za 1. maj abduser posted image

Neposredna veza do poruke: 12730
15.4.2011 14:43:21   
Anoniman

gdje si macak feljix, vidjela sam sinoc da si se vratila.

Ne moze ona bRez nas user posted image user posted image user posted image user posted image

tko kazeuser posted image user posted image user posted image user posted image mogu al ne mogu bez djecice ....
Jer su mi svi dragi i znam ih vec dugo vremena ....
Moram da ispratim i njihove abd. i druge rodjendaneuser posted image user posted image user posted image ....
kad sam prvi,mogu reko i drugi.....
Ja evo napravila si, maslenicu mm. kupio salate nasjeckala luka user posted image user posted image dihat ne mozes ja obozavam luk
Pa cu da jedem nesto mi se jede ,user posted image user posted image user posted image maslenica pogotovo morala sam ju nabrzaka sloziti

kako pravis maslenicu, hajde daj recepat brzo

, zakuhas razvuces i ispeces eto gotovouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 15.4.2011 14:44:06 >

Neposredna veza do poruke: 12731
15.4.2011 14:45:50   
koka i po
ja nisam vicna pravljenju kolaca ...al me zato niko ne moze da nadmasi u jedenju user posted image ...
dobra ti ta maslenica felix..
e da mi nije mrsko sad bih jednu "prostrla "user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12732
15.4.2011 14:48:21   
Anoniman

ja nisam vicna pravljenju kolaca ...al me zato niko ne moze da nadmasi u jedenju user posted image ...
user posted image user posted image user posted image mislis da je meni bilo drago hejjj , ......al hajd ono ko sebi pa sam ju nabrzaka slozilauser posted image ipak ja cu je jest heheh i mm naravno ako mu se ne svidja eno mu salame u frizderuuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 12733
15.4.2011 14:49:25   
mama2009

user posted image user posted image user posted image mislis da je meni bilo drago hejjj , ......al hajd ono ko sebi pa sam ju nabrzaka slozilauser posted image ipak ja cu je jest heheh i mm naravno ako mu se ne svidja eno mu salame u frizderuuser posted image

ihhhh imal bujurma, ja volim maslanicu, a pogotovo s crnim brasnom ,mmmmmmmmmmmmmmmm

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12734
15.4.2011 14:51:11   
Anoniman
Meni se pravi i jede krompirusa, ali mi zaokuhinju da prljam, juce i prekljuce je teta svu preribala user posted image i krempitu kad sam pravila kao po jajima sam bila da ne isprljam, nesto mi milina kad je cisto user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 12735
15.4.2011 14:52:52   
Lady26
Uzela samo 5 dana godisnjeg, spojim vikende, praznik i slobodna 11 dana user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , dobro sam ofo skontala jupiiiiii jeeeeeee

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12736
15.4.2011 14:53:05   
Anoniman
Jelena , vala si bas nasla zahmetli pite da pravis dok onaj krompir isjeckas ,pa sve pripremis ma bjezi user posted image user posted image user posted image sve zaprljas sto kazes .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12737
15.4.2011 14:54:08   
Lady26
JA ne znam potkuhati tijesto.....ili ga ne umijesim fino, ostane gnjecavo user posted image ...probala koji put i odustala....a mm bi tako rado moje kiflice (koje sa veelikom mukom napravim sa onako gnjecavim tijestom user posted image )

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12738
15.4.2011 14:56:32   
Anoniman
Ma ja odoh pitu praviti, sad mi bas aaaa krenulo user posted image ... ako koja hoce de recite da vas planiram... krempita i pita user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12739
15.4.2011 14:57:51   
Lady26
A stas praviti kad ti budemo dolazile user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12740
15.4.2011 14:58:12   
Anoniman

JA ne znam potkuhati tijesto.....ili ga ne umijesim fino, ostane gnjecavo user posted image ...probala koji put i odustala....a mm bi tako rado moje kiflice (koje sa veelikom mukom napravim sa onako gnjecavim tijestom user posted image )
mislim da previse vode stavis user posted image user posted image user posted image ja neznam i danas dan da mi je posuda cista kad umjesim bilo koje tjestouser posted image user posted image user posted image ja dok napravim to znam se vrni po tri puta ruke oprat da ne bude na njima tjesto ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12741
15.4.2011 14:58:38   
mama2009

Ma ja odoh pitu praviti, sad mi bas aaaa krenulo user posted image ... ako koja hoce de recite da vas planiram... krempita i pita user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12742
15.4.2011 14:59:29   
Anoniman

hvala ja nebi pite dosta mi za danasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12743
15.4.2011 14:59:42   
mama2009
ja tijesto za pitu pravim u pekacu za hljeb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mm kaze niko ne zna bolju pitu napraviti hahahhahahhah

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12744
15.4.2011 15:01:10   
mama2009
idem kuci pa-pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vikenddddd

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12745
15.4.2011 15:01:12   
Lady26
Vala cu probati opet danas, pa ako ne uspijem jope nesto cu napraviti od njega user posted image user posted image user posted image ili samo istresti u tepsiju i ispeci user posted image user posted image

A cekam da se ti javis sa svojim pekacem i potkuhavanjem user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12746
15.4.2011 15:01:41   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama2009

ja tijesto za pitu pravim u pekacu za hljeb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mm kaze niko ne zna bolju pitu napraviti hahahhahahhah
ja probala i sve pohvaleuser posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12747
15.4.2011 15:05:13   
Malenaoduvijek

Uzela samo 5 dana godisnjeg, spojim vikende, praznik i slobodna 11 dana user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , dobro sam ofo skontala jupiiiiii jeeeeeee

pametna cura, to neces raditi do 4.maja jel tako?
uh ljepote.

joj Igor mi je opet razvalio cvike user posted image , a nema mi onog malenog sarafcigera da zavrnem.

evo mi ovo sve leta...

a felix odlican recept ne bi znala ni ja bolje napraviti.hvala

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12748
15.4.2011 15:08:57   
Anoniman
pa kako se maleni dokopa cviki maminiuser posted image .....

Neposredna veza do poruke: 12749
15.4.2011 15:09:47   
Malenaoduvijek
ja kako volim kolace i slatko cesto pomislim da nemam secer, ali secer dobar nedavno kontrolisala.user posted image
a vole i ostali u tazbini, osim mm, svekar, svekrva i zaova samo pitaju jeli pravila S. kolace?
osladilo im se..

Neposredna veza do poruke: 12750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  508 509 [510] 511 512   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  508 509 [510] 511 512   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *