Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ima na temi kolaci negdje, neko je trazio pa sam napisala... lagana je za napraviti, ne moze da ne ispadne dobro, samo sto sam ja sada pravila lisnato, a ne kupovala.
gdje si macak feljix, vidjela sam sinoc da si se vratila.
Ne moze ona bRez nas
tko kaze mogu al ne mogu bez djecice .... Jer su mi svi dragi i znam ih vec dugo vremena .... Moram da ispratim i njihove abd. i druge rodjendane .... kad sam prvi,mogu reko i drugi..... Ja evo napravila si, maslenicu mm. kupio salate nasjeckala luka dihat ne mozes ja obozavam luk Pa cu da jedem nesto mi se jede , maslenica pogotovo morala sam ju nabrzaka sloziti
ja znam samo kolac od keksa ide(keks, puding, keks ,i na kraju slag ) eto vrlo lak...... Ja ne volim slatko mislim te kolace samo kad sam pod PMS tad mogu ovak mi bas svjedeno al zato skoro svaki dan spucam cokoladu Mala, A. je dobro spava dusa moja ova 3. dana spava ko medo po dani po 3 sata nekad i 4 u komadu. Jestel razmisljale,i smisaljale ako bude lijep dan gdje cete za 1. maj abd
gdje si macak feljix, vidjela sam sinoc da si se vratila.
Ne moze ona bRez nas
tko kaze mogu al ne mogu bez djecice .... Jer su mi svi dragi i znam ih vec dugo vremena .... Moram da ispratim i njihove abd. i druge rodjendane .... kad sam prvi,mogu reko i drugi..... Ja evo napravila si, maslenicu mm. kupio salate nasjeckala luka dihat ne mozes ja obozavam luk Pa cu da jedem nesto mi se jede , maslenica pogotovo morala sam ju nabrzaka sloziti
ja nisam vicna pravljenju kolaca ...al me zato niko ne moze da nadmasi u jedenju ... dobra ti ta maslenica felix.. e da mi nije mrsko sad bih jednu "prostrla "
mislis da je meni bilo drago hejjj , ......al hajd ono ko sebi pa sam ju nabrzaka slozila ipak ja cu je jest heheh i mm naravno ako mu se ne svidja eno mu salame u frizderu
ja nisam vicna pravljenju kolaca ...al me zato niko ne moze da nadmasi u jedenju ... dobra ti ta maslenica felix.. e da mi nije mrsko sad bih jednu "prostrla "
mislis da je meni bilo drago hejjj , ......al hajd ono ko sebi pa sam ju nabrzaka slozila ipak ja cu je jest heheh i mm naravno ako mu se ne svidja eno mu salame u frizderu
ihhhh imal bujurma, ja volim maslanicu, a pogotovo s crnim brasnom ,mmmmmmmmmmmmmmmm
Meni se pravi i jede krompirusa, ali mi zaokuhinju da prljam, juce i prekljuce je teta svu preribala i krempitu kad sam pravila kao po jajima sam bila da ne isprljam, nesto mi milina kad je cisto
JA ne znam potkuhati tijesto.....ili ga ne umijesim fino, ostane gnjecavo ...probala koji put i odustala....a mm bi tako rado moje kiflice (koje sa veelikom mukom napravim sa onako gnjecavim tijestom )
JA ne znam potkuhati tijesto.....ili ga ne umijesim fino, ostane gnjecavo ...probala koji put i odustala....a mm bi tako rado moje kiflice (koje sa veelikom mukom napravim sa onako gnjecavim tijestom )
mislim da previse vode stavis ja neznam i danas dan da mi je posuda cista kad umjesim bilo koje tjesto ja dok napravim to znam se vrni po tri puta ruke oprat da ne bude na njima tjesto ....
ja kako volim kolace i slatko cesto pomislim da nemam secer, ali secer dobar nedavno kontrolisala. a vole i ostali u tazbini, osim mm, svekar, svekrva i zaova samo pitaju jeli pravila S. kolace? osladilo im se..