|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  507 508 [509] 510 511   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.4.2011 13:16:22   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo ko ce mene braniti...reci immmmmm, pa nisam im ja kriva sto apstiniraju i muzevi im udarili zabranu ili pak 1 godisnje to obavljaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne daj se ti, samo ti.to je dobro i za ten i za raspolozenje.
vidite zene ove sedmice kano leptirica samo se smije user posted image user posted image user posted image
i ja bih ali sam u user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12701
15.4.2011 13:21:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po
jest da nisam "klanska" al sam duboko uvrjedjena sto mene niko ne spominje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...danas mozebit potop u Zavidovicima user posted image user posted image user posted image user posted image

Hjojjjjjjjjjj ja sve zaboravim, izviniiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12702
15.4.2011 13:33:37   
koka i po
prestala sam plakti..lijecim se kolacima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12703
15.4.2011 13:43:44   
Malenaoduvijek
zene moje moram vam ovo napisati kako mi je juce bilo tesko.

vodila Igora u nefrolosko savjtovaliste a pored je hematoonkolosko.

i tamo sjede ona djecica ispred, curica jedna ima maramu na glavi, vidis da je bila na terapiji sva dusa izmucena, ima ona nekih 10-tak godina i drzi lutkicu u ruci i ja kako stojim ss Igorom a ona gleda u nas i nasmija se.

kako mi je bilo grozno, tako mali ljudi, a bore se sa tako teskim bolestima, GROZNO.

oplakala sam, user posted image user posted image user posted image

samo da su zdravi.
izvinite ja sam ovo morala napisati jer sam jos uvijek pod utiskom.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12704
15.4.2011 13:46:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Amani12

Pozdravcic drage moje...
Mi smo imali burnu noc,mislim ne mm i ja,nego sve troje,nazalost.user posted image
Oko 02h jutros beba opet turu dobila,pa proljev,pa ga usice bolile,plakao a nismo ga mogli fino razbudit.
Pile mamino maleno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dusa draga ....
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12705
15.4.2011 13:51:18   
Malenaoduvijek
gdje si macak feljix, vidjela sam sinoc da si se vratila.
bas mi je drago

kako je anelko, sve pod kontrolom?

ljubac user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12706
15.4.2011 13:54:22   
Lady26
Ti si mi tmurna ovih dana....a vidim razloga na sve strane nazalost... user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 12707
15.4.2011 13:55:47   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Ne moze ona bRez nas user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12708
15.4.2011 13:58:12   
Malenaoduvijek
Malaaaaaaaaaaaa, gdje siiiiiiiiiiiiiiiiii?!?!

tek sad vidim da je mene moja dusa trazila,
ljubim ja vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12709
15.4.2011 13:59:34   
Anoniman

Ne moze ona bRez nas user posted image user posted image user posted image user posted image

tko kazeuser posted image user posted image user posted image user posted image mogu al ne mogu bez djecice ....
Jer su mi svi dragi i znam ih vec dugo vremena ....
Moram da ispratim i njihove abd. i druge rodjendaneuser posted image user posted image user posted image ....
kad sam prvi,mogu reko i drugi.....
Ja evo napravila si, maslenicu mm. kupio salate nasjeckala luka user posted image user posted image dihat ne mozes ja obozavam luk
Pa cu da jedem nesto mi se jede ,user posted image user posted image user posted image maslenica pogotovo morala sam ju nabrzaka sloziti

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12710
15.4.2011 14:11:45   
Malenaoduvijek

Ti si mi tmurna ovih dana....a vidim razloga na sve strane nazalost... user posted image  user posted image

jesam a bas to ne volim.losa skroz.
znas kad te neka tuga uhvati, bas sam.user posted image

a sve nesto hodam po nekim domovima zdravlja, samo da mi je to zavrsiti pa da se uhvatim parka bice odmah bolje, a i sunasce kad ugrije ja cu biti kao noVa.

ali bice bolje, aBg.

ja sam optimista u zivotu, tako da user posted image user posted image user posted image i sorry

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12711
15.4.2011 14:14:57   
Anoniman

a sve nesto hodam po nekim domovima zdravlja, samo da mi je to zavrsiti pa da se uhvatim parka bice odmah bolje, a i sunasce kad ugrije ja cu biti kao noVa.

ali bice bolje, aBg.

ja sam optimista u zivotu, tako da user posted image user posted image user posted image i sorry

bit ce bolje mila, abd. user posted image user posted image user posted image
Nemoj mi biti tuzna nesmijes , user posted image puno te ljubim i grlim...

Neposredna veza do poruke: 12712
15.4.2011 14:24:22   
Anoniman
Hajde zene koja je za frizuru kod moje Ane user posted image ...dijete se cijeli dan fenira... od jutros od pet budna i ne misli spavati jos izgleda, fen i cetku je popustila samo dok je jela i jedno pola sata dok smo bili vani user posted image ... Ne znam je li mirnija ikad bila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12713
15.4.2011 14:24:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

tko kazeuser posted image user posted image user posted image user posted image mogu al ne mogu bez djecice ....
Jer su mi svi dragi i znam ih vec dugo vremena ....
Moram da ispratim i njihove abd. i druge rodjendaneuser posted image user posted image user posted image ....
kad sam prvi,mogu reko i drugi.....

Ma hajde sad, nemoj nam udarati kontru....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12714
15.4.2011 14:26:05   
Lady26

ali bice bolje, aBg.

Bit ce, mora....aBd....
BTW ja sam aBd na godisnjem od petka (iduceg) user posted image user posted image user posted image , samo da nam bude lijepo vrijeme i picicemo user posted image user posted image user posted image
Jelena to vazi i za tebe...i narafski koja god zeli da nam se pridruzi....
Jeeeeeaaaaaahhh godisnji user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.4.2011 14:27:36 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12715
15.4.2011 14:27:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hajde zene koja je za frizuru kod moje Ane user posted image ...dijete se cijeli dan fenira... od jutros od pet budna i ne misli spavati jos izgleda, fen i cetku je popustila samo dok je jela i jedno pola sata dok smo bili vani user posted image ... Ne znam je li mirnija ikad bila user posted image

Mogul prva....to joj je makar 1h posla user posted image user posted image , taman da sta korisno uradis user posted image user posted image ...
Majke ti nije spavala jutros od 5?
Ja bih popuser posted image iskreno user posted image user posted image user posted image - nemajka stas....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12716
15.4.2011 14:27:53   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lutkica lijepa..
Moj anel uzme fen i vuce po podu on misli to neki auticuser posted image tako i peglu isto voza jedan fen je vec razbio ne radi .Tako da sam sad sve posakrijevala od njega....
Nadam se da ce ju ta zanimacija dugo drzati user posted image user posted image user posted image user posted image jer vidim miruje.
Da moj oce skinila bi mu luster samo da miruje al jokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12717
15.4.2011 14:29:41   
Anoniman

Mogul prva....to joj je makar 1h posla user posted image user posted image , taman da sta korisno uradis user posted image user posted image ...
Majke ti nije spavala jutros od 5?
Ja bih popuser posted image iskreno user posted image user posted image user posted image - nemajka stas....

user posted image user posted image potpisujem teuser posted image user posted image user posted image user posted image i da dodam "pa vidis da se djete igra mirno " haja"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bit ce ona haman mamina frizerkauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12718
15.4.2011 14:30:20   
Anoniman
Nije draga ni okom trepnula, a niti planira izgleda, dijete nije pospano sekunde user posted image , stavila sam je u krevetac prije 45 minuta ne bi li zaspala, ona fen i cetku ponijela i eno i dalje prica i fenira se user posted image . Me ne mora ni spavati dok je ovako dobra i ne kenka, cak me tjera od sebe, hoce sama frzizuru da pravi user posted image
Evo ja sebi capucino napravila i veeeeliki komad krempite isjekla...uh miline...bujrum vam user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12719
15.4.2011 14:30:53   
Malenaoduvijek
BTW ja sam aBd na godisnjem od petka (iduceg) user posted image user posted image user posted image , samo da nam bude lijepo vrijeme i picicemo

e ovo mi je bas drago, super.

radnim danom nema nigdje ni guzve.
jeeeeee
supereeerr

jelena ja se sisala, nema sta fenirati, ali evo Igora neka isfenira moja snahica mala user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12720
15.4.2011 14:34:15   
mama2009

ali bice bolje, aBg.

Bit ce, mora....aBd....
BTW ja sam aBd na godisnjem od petka (iduceg) user posted image user posted image user posted image , samo da nam bude lijepo vrijeme i picicemo user posted image user posted image user posted image

c c c c  c

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12721
15.4.2011 14:34:59   
Malenaoduvijek
Evo ja sebi capucino napravila i veeeeliki komad krempite isjekla...uh miline...bujrum vam

uh ja volim krempite,
moram kolac praviti, pojeo mi Igor pitu od jabuka.

jeli domaca ili kupovna krempita jelena user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12722
15.4.2011 14:36:37   
Anoniman
ja je sama gazala... italijansku pravila...to i sladoled torta moji omiljeni kolaci user posted image

Neposredna veza do poruke: 12723
15.4.2011 14:36:40   
Anoniman

ali bice bolje, aBg.

Bit ce, mora....aBd....
iiiiiiiiiiiiii,koliko ce trajat godisnjiuser posted image user posted image ....
ajd superiska.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12724
15.4.2011 14:37:38   
Malenaoduvijek
ja mogu izdrzati kad mi LUka ne spava, ali ovaj nestasko mali on jednom a danas ce i drugi put da spava.
pa on samo nesto rusi, kvari razvqaljuje, vristi, galami.
ma kakvi to bi bilo za objesiti se.

Luka je miran, on se zaigra sam sa sobom (kao tata, a kazu da sam i ja takva bila)
a Igoru treba akcija, on ne moze nista smirom.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  507 508 [509] 510 511   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  507 508 [509] 510 511   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *