|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  506 507 [508] 509 510   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.4.2011 11:51:51   
škorpija
dadada do tebe je definitivno, i mnei se isto dešava kad ne znam kako se zovem da uvijek neki belaj bude

joooj tičer kako uspješvaš da te muž kažnjava neseksanjem, u p.m. da me hoće tako kazniti častila bih gauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12676
15.4.2011 11:52:00   
R&T@
Dadada, izvini, ali meni je A. legendauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde, ta scena je trebala da ti popravi danuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12677
15.4.2011 11:55:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

Suti..ba...boga pitaj ssta tvoja "cvjecka" radi dok si na posluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a priznajem da sam smotana...ne razmisljam...dala mu citavu onu bocicu i samo mu slamku stavlia..ko da jeveliki...sama sam si kriva

Da ti napisem? Prosipa vodu iz flasice pa melja prstima i onda sisa prst, na kraju t sve obrise krpom,  slozene igracke po 1000X istrese i razbaca ih po sobi, baca sve sto joj padne pod ruku...

A te stvari tipa jogurt da pije sama i to na slamku - no no... user posted image user posted image user posted image
Sve sto mi moze unakaziti kucu ja nadgledam dok pije ili jede user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.4.2011 11:56:11 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12678
15.4.2011 12:00:25   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

tajra drugarice ne daj da te ove ''mladice'' naloze u 1 sat se spavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakve aktivnosti u ta dobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo noa i ja se borimo s doruckomuser posted image user posted image user posted image

Ja vec zamisljam kako bi mm reagovao da ga "napadnem" u ta dobauser posted image user posted image user posted image

Posumnjao bih da vece provodim na "stranicama za +18", a ne sa "ocajnim kucanicama i nekucanicama"user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12679
15.4.2011 12:02:37   
Lady26
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Aaaaaaaaaaaa ja nisam majke mi ..... bili smo zajedno u sobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam svjedoka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12680
15.4.2011 12:07:59   
Anoniman
nadgledas ti...al da li nadgleda tvoja teta cuvalica??? tinuninuuser posted image user posted image user posted image user posted image

e mi razmisljamo da za 1.Maj tj dva dana prije, idemo malo u Makarsku...mm inace ima nekog posla tamo...pa taman da spojimo i 1.maj...znaci isli bi 28. a vratili se 2....i sad kontamo naj nam je bolje ici u hotel...pa mene interesuje...posto mi jos nismo sa djetetom nikad bili u hotelu...da li da se usudim ili ne?user posted image user posted image ...strah me...posto on ima neke svoje navike...tipa da doruckuje tek oko 11 i to ustipke, palacinke ili przenice...nekad i one pahuljice...a u hotelima je obicno dorucak najkasinje do 10 i obicno nema tih stvari...isto mi je i za veceru...a onda i flasica...kako cu mu praviti mlijeko...posto on jos uvijek hipp pije navece...mislim, odakle mi prokuhana voda? a voljela bih hotel iz vise razloga...jedan od tih sto nema kuhanjauser posted image ...ima zatvoreni bazen pa se mozemo brckati...a i jeftinije bi nas doslo nego da uzmemo sobu...bas radi hranjenja, pica i etc

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12681
15.4.2011 12:08:41   
tekja
curke hvala na savjetima....vec smo u borbi protiv proljeva, sipurak popili, bananu doruckovali, za rucak mu je riza, brokula i teletina, tako da se nadam da ce ici naboljeuser posted image  eno ga zaspalo pile malouser posted image ...

N_N, cestitam godisnjicu veze i prespavanu noc, bas ti je B. priredio lijepo iznenadjenje za vas danuser posted image user posted image

Dadada i tebe boli tintarauser posted image user posted image user posted image , joj ja od svoje jedva gledam...

a nemojte zezat za nocne aktivnosti, da nije noci, kad bi se bracne duznosti izvrsavale...meni je nakon poroda noc postala sinonim za seks, sto zbog djeteta sto zbog manje "vidljivosti" user posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12682
15.4.2011 12:20:07   
R&T@

nadgledas ti...al da li nadgleda tvoja teta cuvalica??? tinuninuuser posted image user posted image user posted image user posted image

e mi razmisljamo da za 1.Maj tj dva dana prije, idemo malo u Makarsku...mm inace ima nekog posla tamo...pa taman da spojimo i 1.maj...znaci isli bi 28. a vratili se 2....i sad kontamo naj nam je bolje ici u hotel...pa mene interesuje...posto mi jos nismo sa djetetom nikad bili u hotelu...da li da se usudim ili ne?user posted image user posted image ...strah me...posto on ima neke svoje navike...tipa da doruckuje tek oko 11 i to ustipke, palacinke ili przenice...nekad i one pahuljice...a u hotelima je obicno dorucak najkasinje do 10 i obicno nema tih stvari...isto mi je i za veceru...a onda i flasica...kako cu mu praviti mlijeko...posto on jos uvijek hipp pije navece...mislim, odakle mi prokuhana voda? a voljela bih hotel iz vise razloga...jedan od tih sto nema kuhanjauser posted image ...ima zatvoreni bazen pa se mozemo brckati...a i jeftinije bi nas doslo nego da uzmemo sobu...bas radi hranjenja, pica i etc

Moze u hotel, zasto ne...
1. jedinstvena prilika da se nauci jesti nesto drugo za dorucak...user posted image user posted image user posted image

Mozda mu se i svidiuser posted image

On je veliki momak...

2. prokuhanu vodu imas u onoj "spravi" odakle sipas vodu za caj za vrijeme dorucka, ti samo ponesi malu termos bocu
A i dat ce ti uvijek vodu u restoranu da ne ukljucujes kuhalo u sobi...

I ja bih za 1. maj dolje, ali moramo na svadbu 30.4user posted image

Iako nije iskljuceno da odem u nedjelju navece jer ne radim ponedjeljak, utorak i srijeduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12683
15.4.2011 12:26:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

1. jedinstvena prilika da se nauci jesti nesto drugo za dorucak...user posted image user posted image user posted image

On je veliki momak...

2. prokuhanu vodu imas u onoj "spravi" odakle sipas vodu za caj za vrijeme dorucka, ti samo ponesi malu termos bocu

Iako nije iskljuceno da odem u nedjelju navece jer ne radim ponedjeljak, utorak i srijeduuser posted image

mudro zborisuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12684
15.4.2011 12:32:08   
Amani12
Pozdravcic drage moje...
Mi smo imali burnu noc,mislim ne mm i ja,nego sve troje,nazalost.user posted image
Oko 02h jutros beba opet turu dobila,pa proljev,pa ga usice bolile,plakao a nismo ga mogli fino razbudit.
Pile mamino maleno user posted image user posted image user posted image
Oko 6 i 30h sam malo zaspala,a onda se na sabahu opet iznervirala.
U DZ nemaju ORL specijalistu,na godisnjem do Maja.Oni zamjenu nemaju,pa da vodim dijete u neki drugi DZ.user posted image user posted image user posted image
I to cemo ipak morati privatno otici.
U 15h smo naruceni kod dr.Ademovic.

Tekja sta nam je sa drugarom,je li ima jos proljeva?
Lady kod tebe veselo,neka bar nek nko uziva punim plucima...user posted image Hvala jer mislis na nas...
N N sretna godisnjica i bravo za drugara i prospavanu noc user posted image user posted image user posted image
tajra,dadada,Nunny,Bambi,Jelena,Noa i ostalo drustvance user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12685
15.4.2011 12:36:05   
Amani12

On je veliki momak...

Mi smo proveli 8 dana u Turskoj ,u hotelu kad je djecak imao nepunih devet mjeseci.
Odmorili se kao da beba nije bila sa nama.
Slobodno u hotel,sve ti je na dohvat ruke,no sikiriki...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12686
15.4.2011 12:36:39   
Anoniman
hebemu misa vise i temp.user posted image

teta Mira ce njemu dati odgovarajucu terapijuuser posted image ...samo da nije na pluca otislo...ljubi pile i obavezno javi sta je bilo kod tete M.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 12687
15.4.2011 12:39:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

On je veliki momak...

Mi smo proveli 8 dana u Turskoj ,u hotelu kad je djecak imao nepunih devet mjeseci.
Odmorili se kao da beba nije bila sa nama.
Slobodno u hotel,sve ti je na dohvat ruke,no sikiriki...

ma i ja bih se prije usudila sa manjim djetetom nego sa dvogodisnjakomuser posted image ...malo mi je frka ako ne bude htio nista jesti...a kadne jede pretvori se u user posted image ...bacanje po podu...nervoza...plac...da nas jos neistjerajuuser posted image user posted image ...valjda nece

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 12688
15.4.2011 12:41:53   
mama75
Amani mozes dijete odvesti i na ORL kliniku sa tom uputnicom, ako u DZ ne rade.
dadada moja djeca u hotelu jedu sve sto nikada u kuci ne jedu. ovo sto ti neko reca, taman prilika da malo neuci na drugu hranu. A sto se tice mlijeka, ponesi ono kuhalo za vodu i rijesen problem. Ili zamoli u kuhinji da ti prokuhaju. Meni su i mlijeko podgrijavali. Cak su u svoje zamrzivace stavljali moje kutijice sa spremljenim ruckom za malenu, jer je tek imala godinu kada smo isli, pa se nisam smjela osloniti na hotelsku kuhinju. Jos sada van sezone, sigurno ce ti izaci u susret.
Lady dosta vise! mm misli da se svi bave gimnastikom 1x godisnje kao i mi, ne daj Boze da ovo procita, uuu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12689
15.4.2011 12:43:20   
mama75
E dadada ako ne bude htio jesti, uvijek imas opciju hljeba i pavlake, kifle, pomfri user posted image itd 3-4 dana mu nista nece biti ako ne bude sve po p.s.-u

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12690
15.4.2011 12:43:57   
Anoniman
Amani otidji prvo kod mire, ako ti ona kaze da odes do ORL, nagovjesti joj da su ti rekli da bi trebala vec prije onda ako hoces ja ti mogu preporuciti Gezu... nama je on spas bukvalno za sve, ne samo za usi, mi kod njega kao inventar postali, svi kazu jaka mu terapija, ovakva mu terapija, onakva, ali moje dijete posle dan uzimanja njegove terapije kao novo.

Ja dok nisam opet zadembelila od kako sam rodila anu...pa tih nekih devet mjeseci Boga mi redovno se obavljale te bracne duznosti, jer sam i u prvoj trudnoci bili u postu pa navalili ko ijete na tresnu user posted image , jos mm tada nije puno bio po putu, a i kad je isao nikad vise od dva dana... eh bila su to vremena, a necu da tek pricao o onima prije prve trudnoce user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12691
15.4.2011 12:51:06   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Lady dosta vise! mm misli da se svi bave gimnastikom 1x godisnje kao i mi, ne daj Boze da ovo procita, uuu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Necem vise....
Ma ne brini sad je kod mene pauza do kraja mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12692
15.4.2011 12:52:18   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Pozdravcic drage moje...
Mi smo imali burnu noc,mislim ne mm i ja,nego sve troje,nazalost.user posted image
Oko 02h jutros beba opet turu dobila,pa proljev,pa ga usice bolile,plakao a nismo ga mogli fino razbudit.
Pile mamino maleno user posted image user posted image user posted image

A hebem mu vise.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12693
15.4.2011 13:00:45   
Malenaoduvijek
dancic zene,

evo i ja da se malo javim,

cijelo jutro obavljala razne preglede i evo sada dosla.

odavno nisam tezu sedmicu imala, da se hoce vrijeme promijeniti barem.

ja sam brate ljetno dijete, ne volim hladnocu user posted image user posted image

nisam citala od sinoc nista, moze li kratki pregled.

vidjela sam samo da amani opet muku muci s turom, draga bebica pa sta je to tako.

nadam se da ce se uskoro smiriti i da bebi opet doci na svoje user posted image user posted image user posted image

vidim da pricate o keksu, lad zaredala (masala ne ureklo se) ali ja zelim da ostanem amomimna user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12694
15.4.2011 13:05:11   
Malenaoduvijek
dadada ja licno sa ovim svojim momcima se ne bih usudila u hotel, alividim ima dosta zenica koje su bile   pa probaj i ti zasto da ne.user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 12695
15.4.2011 13:08:49   
koka i po
dan...
hajmo po redu...
N_N sretna godisnjica braka user posted image ...
dadada idi u hotel ..ne budi luda user posted image ..
lady...ne zali se na neispavanost..besane noci se isplate user posted image user posted image user posted image user posted image ..
tajra...djesti user posted image ...
feliks opet zahebavas nigdje te user posted image ...
amani...trazi duso lijeka pa kod bilo koga...vjeruj njemu je gore nego tebi...
jelena......bebela user posted image (to si ti reklauser posted image ) ispuhace sve ne brini....dvoje djece su najbolja dijeta user posted image ..
tekja...ne daji vise jogurt i sok ojjjjjj niposto....ako proljev ne stane probaj cokoladu za kuhanje
i na kraju....
jest da sam vas morebit presisala u godistima user posted image (barem po izgledu ako ne priblizno po rodnom listu)user posted image ..
jest da nisam "klanska" al sam duboko uvrjedjena sto mene niko ne spominje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...danas mozebit potop u Zavidovicima user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 12696
15.4.2011 13:08:50   
salmy
Pozdrav za drustvouser posted image user posted image user posted image  
joj glupog danauser posted image user posted image user posted image  ni sunce ni zima,mislim stvarnoooo

Neposredna veza do poruke: 12697
15.4.2011 13:10:28   
Lady26
Evo ko ce mene braniti...reci immmmmm, pa nisam im ja kriva sto apstiniraju i muzevi im udarili zabranu ili pak 1 godisnje to obavljaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12698
15.4.2011 13:14:16   
Malenaoduvijek
a priznajem da sam smotana...ne razmisljam...dala mu citavu onu bocicu i samo mu slamku stavlia..ko da jeveliki...sama sam si kriva

a drugi put mama napravi rupicu na poklopcu samo za slamku i ubaci djetetu pa neka pije user posted image user posted image user posted image

super ste vi meni.

a vidim sinoc te pitaju dali je poceo andrejevic pricati, pa ne mere preko noci.

polako, a on svakako pomalo prica tako da samo uporno vjezbajte i on ce odcepiti ubrzo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12699
15.4.2011 13:15:43   
marinčii
amani mila baš mi je žao da se opet tura glupa vratila,nadam se da će doktorica danas ti reći šta je i da će dati terapiju koja će djelovati da  napokon maleni odahne a i vi s njim,držite seuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  506 507 [508] 509 510   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  506 507 [508] 509 510   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *