Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
marijana- naravnoooo povescemo i nou teacherko-sram te bilo sto si radila....sad ga izazivaj.. sexi carape samostijece..eno vidjoh u mercatoru na akciji i peri sudjee pod normalno radi tako po kuci ...pa da vidimo ko ce popustit
nema sanse, on kad tersa, kaznjava me al briga me, ja bila na zumbi, sve mi ravno do mora
< Poruku je uredio teacher75 -- 15.4.2011 0:31:00 >
Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
marijana- naravnoooo povescemo i nou teacherko-sram te bilo sto si radila....sad ga izazivaj.. sexi carape samostijece..eno vidjoh u mercatoru na akciji i peri sudjee pod normalno radi tako po kuci ...pa da vidimo ko ce popustit
nema sanse, on kad tersa, kaznjava me al briga me, ja bila na zumbi, sve mi ravno do mora
osveta je slatka..vrati mu drugi put ...ubi me ova dadada s ovi m mjerenjem kilograma..ispado odokativno preteska..spadam u tesku kategoriju sa 7-8 viska..a ja mislila 4-5
Caos, raja! Joj ja zaspala uspavljujuci A ali evo malo da se javim. Breskva, Alim je premeden ivanas, bas mi je zao zbog bebice, nadam se da si ti dobro, saljem ti veliki , a Filip je lutka Joj, u zadnje vrijeme svi navalili na fitnes, blizi se ljeto, je li to
Poz svima. Alim je presladak pravo breskva. I mi se tut-amo sjedimo nonstop te i dalje kakimo po linoleumu malo u kuhinji I dalje ucim A. civilizaciji, danas mi je pukao film u gegice sam ga zatrpala i pampers nemoze jedino gegice nije skontao skinuti iako sam nogice morala odsjeci te su najvece 24 mjeseca . Sto se mene tice ovo djete moze u peleni do skole ako hoce sita sam i tut-iranja i kakanja po linoleumu u po frke. Ljubimo vas sve A. trenutno upalio graco ono cudo ko baby vac ima neka pjesmica pa svira, gura u nos itd.
zenice mi tek u kucu usle Rucali tamo, malo bebi odspavala u kolicima, potrosili para... Da skratim: drago mi je da sam vas vidjela, Šeherzadu posebno , a jos mi draze sto sam upoznala bambi i Srculence koja nas je jedva pronasla. Sljedeci put kafa popodne da i ja koju progovorim sa vama
jutro mi smo imali srece spavali smo do pola 8 jee kpali se mackali sad beba opet paji...mama ode malo da se sredi pa u kupovinu kraj sedmice prazan frizider, a imamo i nekih rodjendana...pa odosmo da biramo pokloncice za preslatku tetkinu djevojcicu upitanju je plvi rodjendan pa su sve sugestije za poklon dobrodosle ...hajde olaksajte mi malo
jutro mi smo spavali do pola 9 evo doručkovali i sad se igra... felix nek si se ti vratila nuny neznam jel ima psića sveznalicu,ili neku guralicu ,ne pada mi sad više ništa na pamet
Jutroooooooooo Ne pitajte me sto, ne smijem reci zbog Jelene .... MM je u soku, nije mu nista jasno
Ja ustala 7,40 zamalo da prespavam....Lana odspavala do 8, nesto mi se cijelu noc vrtila, nije se mogla namjestiti, nije se budila ali se vrtilaaa pa sam je morala pokrivati...ali nije strasno....
Lady hajde posto si ti oprosticu ti , nemoj samo rikverc da zakaze Moja cura po obicaju se probudila oko pet, a ja sinoc zaspala u dnevnom i cujem ja nju prica, reko neka je dok ne zaplace i tako se igrala nekih pola sata i poce da vristi, ja kontam place, udjem u sobu, a ona sa komode koja je blizu krevetca uzela moju cetku za feniranje i fen i cura fino cetku u kosu, fen u ruku i jos imitira zvuk fena...dijete vrijedno pa na sabahu frizuru sredjuje i vristi u pauzama od srece
IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady hajde posto si ti oprosticu ti , nemoj samo rikverc da zakaze
Vjeruj da mi je to sinoc palo na pamet....valjda nece ....nisam bas spremna....
IZVORNA PORUKA: jelenaT Moja cura po obicaju se probudila oko pet, a ja sinoc zaspala u dnevnom i cujem ja nju prica, reko neka je dok ne zaplace i tako se igrala nekih pola sata i poce da vristi, ja kontam place, udjem u sobu, a ona sa komode koja je blizu krevetca uzela moju cetku za feniranje i fen i cura fino cetku u kosu, fen u ruku i jos imitira zvuk fena...dijete vrijedno pa na sabahu frizuru sredjuje i vristi u pauzama od srece
Ovo sam maloprije procitala i smijala se, pametnica mala
jasta nego mila, u 6 budan vec i nosi svoj jastuk i dekicu i vice amo, hajmo gdje reko amo cao... oce u dnevnu tu naviko kad ustane gleda tv. I jede.. Jedva se dignem mm premjestim u spavacu mi ostanemo u dnevnoj anel osto sjedeci uz tv mama se skvrcila i zaspala. Trznem se 8.sati A. bos dala mu smoki jer je to trazi pola pojeo pola prosuo nema dje ga nema i nogama gazio sav izmrljen .. Kako je M.
A gdje su nam zene jutros...bice da su se uspavale.... Malaaaaaaaaaaaa, gdje siiiiiiiiiiiiiiiiii?!?!
Dadada, tableticu i - mada kod mene to samo privremeno djeluje.... Marinci sta radite vas dvoje Felixxxxxxxx morgen, kako ste vas dvoje jutros? Amaniii kako je djecak? Nunnyyyy