Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
zene moje moram vam ovo napisati kako mi je juce bilo tesko.
vodila Igora u nefrolosko savjtovaliste a pored je hematoonkolosko.
i tamo sjede ona djecica ispred, curica jedna ima maramu na glavi, vidis da je bila na terapiji sva dusa izmucena, ima ona nekih 10-tak godina i drzi lutkicu u ruci i ja kako stojim ss Igorom a ona gleda u nas i nasmija se.
kako mi je bilo grozno, tako mali ljudi, a bore se sa tako teskim bolestima, GROZNO.
oplakala sam,
samo da su zdravi. izvinite ja sam ovo morala napisati jer sam jos uvijek pod utiskom.
Pozdravcic drage moje... Mi smo imali burnu noc,mislim ne mm i ja,nego sve troje,nazalost. Oko 02h jutros beba opet turu dobila,pa proljev,pa ga usice bolile,plakao a nismo ga mogli fino razbudit. Pile mamino maleno
gdje si macak feljix, vidjela sam sinoc da si se vratila.
Ne moze ona bRez nas
tko kaze mogu al ne mogu bez djecice .... Jer su mi svi dragi i znam ih vec dugo vremena .... Moram da ispratim i njihove abd. i druge rodjendane .... kad sam prvi,mogu reko i drugi..... Ja evo napravila si, maslenicu mm. kupio salate nasjeckala luka dihat ne mozes ja obozavam luk Pa cu da jedem nesto mi se jede , maslenica pogotovo morala sam ju nabrzaka sloziti
Ti si mi tmurna ovih dana....a vidim razloga na sve strane nazalost...
jesam a bas to ne volim.losa skroz. znas kad te neka tuga uhvati, bas sam.
a sve nesto hodam po nekim domovima zdravlja, samo da mi je to zavrsiti pa da se uhvatim parka bice odmah bolje, a i sunasce kad ugrije ja cu biti kao noVa.
Ti si mi tmurna ovih dana....a vidim razloga na sve strane nazalost...
a sve nesto hodam po nekim domovima zdravlja, samo da mi je to zavrsiti pa da se uhvatim parka bice odmah bolje, a i sunasce kad ugrije ja cu biti kao noVa.
ali bice bolje, aBg.
ja sam optimista u zivotu, tako da i sorry
bit ce bolje mila, abd. Nemoj mi biti tuzna nesmijes , puno te ljubim i grlim...
Hajde zene koja je za frizuru kod moje Ane ...dijete se cijeli dan fenira... od jutros od pet budna i ne misli spavati jos izgleda, fen i cetku je popustila samo dok je jela i jedno pola sata dok smo bili vani ... Ne znam je li mirnija ikad bila
tko kaze mogu al ne mogu bez djecice .... Jer su mi svi dragi i znam ih vec dugo vremena .... Moram da ispratim i njihove abd. i druge rodjendane .... kad sam prvi,mogu reko i drugi.....
ali bice bolje, aBg.
Bit ce, mora....aBd.... BTW ja sam aBd na godisnjem od petka (iduceg) , samo da nam bude lijepo vrijeme i picicemo Jelena to vazi i za tebe...i narafski koja god zeli da nam se pridruzi.... Jeeeeeaaaaaahhh godisnji
Hajde zene koja je za frizuru kod moje Ane ...dijete se cijeli dan fenira... od jutros od pet budna i ne misli spavati jos izgleda, fen i cetku je popustila samo dok je jela i jedno pola sata dok smo bili vani ... Ne znam je li mirnija ikad bila
Mogul prva....to joj je makar 1h posla , taman da sta korisno uradis ... Majke ti nije spavala jutros od 5? Ja bih pop iskreno - nemajka stas....
lutkica lijepa.. Moj anel uzme fen i vuce po podu on misli to neki autic tako i peglu isto voza jedan fen je vec razbio ne radi .Tako da sam sad sve posakrijevala od njega.... Nadam se da ce ju ta zanimacija dugo drzati jer vidim miruje. Da moj oce skinila bi mu luster samo da miruje al jok
Mogul prva....to joj je makar 1h posla , taman da sta korisno uradis ... Majke ti nije spavala jutros od 5? Ja bih pop iskreno - nemajka stas....
potpisujem te i da dodam "pa vidis da se djete igra mirno " haja" bit ce ona haman mamina frizerka
Nije draga ni okom trepnula, a niti planira izgleda, dijete nije pospano sekunde , stavila sam je u krevetac prije 45 minuta ne bi li zaspala, ona fen i cetku ponijela i eno i dalje prica i fenira se . Me ne mora ni spavati dok je ovako dobra i ne kenka, cak me tjera od sebe, hoce sama frzizuru da pravi Evo ja sebi capucino napravila i veeeeliki komad krempite isjekla...uh miline...bujrum vam
ali bice bolje, aBg.
Bit ce, mora....aBd.... BTW ja sam aBd na godisnjem od petka (iduceg) , samo da nam bude lijepo vrijeme i picicemo Jelena to vazi i za tebe...i narafski koja god zeli da nam se pridruzi.... Jeeeeeaaaaaahhh godisnji
ali bice bolje, aBg.
iiiiiiiiiiiiii,koliko ce trajat godisnji .... ajd superiska.
ja mogu izdrzati kad mi LUka ne spava, ali ovaj nestasko mali on jednom a danas ce i drugi put da spava. pa on samo nesto rusi, kvari razvqaljuje, vristi, galami. ma kakvi to bi bilo za objesiti se.
Luka je miran, on se zaigra sam sa sobom (kao tata, a kazu da sam i ja takva bila) a Igoru treba akcija, on ne moze nista smirom.