|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  512 513 [514] 515 516   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.4.2011 23:22:42   
Anoniman
vidis...fali mi i suser posted image user posted image user posted image

nina...skontale smouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12826
15.4.2011 23:32:00   
Anoniman
dadada, veceras je A u jednom razgovoru sa mnom rekla da voli onog djekaka sto galami, a cik pogodi ko je touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12827
16.4.2011 9:31:46   
Nunny
jutro drage moje niste mi sinoc bile aktivne ccc...
ja sam vas juce obilazila da vidim kako je moj djecak Amani cmoka za dobricu user posted image user posted image user posted image
ali nisam imala kad komentirati...bila sam u nekakvoj trci ...vadila neke dokumenteuser posted image user posted image user posted image
uglavnom sam citav dan provela vani ali ne kao i obicno uzivajuci u setnji s mojim djecakom user posted image
sada odoh da kupam moju mazu predvece cemo na skup potpore malenom alisanu nekako se nadam da ce skupiti dovoljno za operaciju...naprosto mi se srce kida  hvala dragom Allahu sto su nam djecica zdrava i da nas Bog ne iskusa sa takvim stvarima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12828
16.4.2011 9:36:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, veceras je A u jednom razgovoru sa mnom rekla da voli onog djekaka sto galami, a cik pogodi ko je touser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12829
16.4.2011 10:02:24   
Anoniman
jutroo.
Sve smo dobro spavali do 4. kad se naspavao ustao i nosi svoj jastuk i dekicu da idemo u dnevnu reko ne mozemo anele mrakaca , je vidi mrak nije jos svanulo jos malo user posted image dala mu mlijeko i nekako zaspo.Da bi oko 6 opet me budio i cujem ga iz polu sna" mama mama, ade ide anju cao"user posted image user posted image ja nista a on mene rukom gurnu pa se dreknu " neno ade dizi amo "(zeno ade dizi se hajmo,prvi put da cujem rijec zeno")user posted image user posted image user posted image ....
Tako da sam morala ustat evo od 6 je budanuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12830
16.4.2011 10:04:39   
dafri
jutro,
mm odveo Unu na šišanje,kontam od toga nema ništa ali hajd nek probauser posted image user posted image
ja uživam u  kafi,sama,milineuser posted image
vrijeme je user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12831
16.4.2011 10:10:08   
N_N
Jutro user posted image
B grozno spavao, 100_x_ se budio user posted image
Uzela sam juče nalaz, trigliceridi u granicama normale user posted image , holesterol pao na 6,01. I dalje je povišen ali ništa strašno. Prošli put je bio 7,8.... Ne mogu da vjerujem da su se popravili user posted image
Idem sad čitati šta ste juče pisale.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 12832
16.4.2011 10:19:55   
N_N
Amani user posted image user posted image za dječaka, tako mi je drago da je sada ok.
tekja super i za tvog dječaka, samo da su dječica dobro user posted image
sahara, znači tako user posted image Love is in the air user posted image Sinoć gledali stare slike kad je B bio mali i naletimo na par slika od A user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12833
16.4.2011 10:50:04   
koka i po
IZVORNA PORUKA: N_N

Jutro user posted image
B grozno spavao, 100_x_ se budio user posted image
Uzela sam juče nalaz, trigliceridi u granicama normale user posted image , holesterol pao na 6,01. I dalje je povišen ali ništa strašno. Prošli put je bio 7,8.... Ne mogu da vjerujem da su se popravili user posted image
Idem sad čitati šta ste juče pisale.

prepisujem...umorna sam user posted image user posted image user posted image ...
dernecili smo od pola dvanaest do pola cetiri ...popio frajer mlijeko i zaspao do pola sedam user posted image ...
ahoj generacijo....kako ste danasuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12834
16.4.2011 10:55:46   
R&T@
Dobro jutro...

Od jucer mi ostaviste 6 stranica lektireuser posted image

user posted image  za sve lijepo, cini mi se da ruznog vise nema...

Ja se druzim sa tajfunom 2009user posted image ...mirnica 2006 otisla kod nane...
mm ne zna sta znaci rijec vikenduser posted image

Trudim se da jedem sto vise, jer sam se pocela plasiti svog odraza u ogledaluuser posted image ...pretvorila sam se u Olivuuser posted image user posted image user posted image , jadan moj Popajuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12835
16.4.2011 10:58:20   
Hanady RR
jutro....

ja bih rado čltala šta s episalo...al ne vidim majkemiuser posted image

tortu sam samiju noćas do 3 pravila pa raspremala kuhinju do 4 i legla a ustala u 8....jedno oko mi je porgledalo na pola a za drugo evo opet kafu pijemuser posted image
MM sa djecom izašao malo vani...bog mu dao lijepo zdravlje...tačno mi i misli moje bruje anjihovi glasovi od 6 ujtru pretvorili su s eu strašne šumeoveuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12836
16.4.2011 11:09:15   
R&T@
user posted image , tetka...
Svaka ti cast...
Slicicu obaveznouser posted image i provedite se veceras...

Ja sam iscitala i uglavnom:neke se sexaju, neke kuhajuuser posted image user posted image user posted image
standardnouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12837
16.4.2011 11:13:07   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

dernecili smo od pola dvanaest do pola cetiri ...popio frajer mlijeko i zaspao do pola sedam user posted image ...

Izvini, prijo...
Ali zabrinuh se...
Moja "mjesecari" i ne zna pitu napraviti, ali derneciuser posted image

Zar moj zet takav nocuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12838
16.4.2011 11:13:35   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image , tetka...
Svaka ti cast...
Slicicu obaveznouser posted image i provedite se veceras...

Ja sam iscitala i uglavnom:neke se sexaju, neke kuhajuuser posted image user posted image user posted image
standardnouser posted image user posted image user posted image

Ma ima slika na fondantu...još noćas u 3 postavilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12839
16.4.2011 11:14:15   
koka i po

IZVORNA PORUKA: koka i po

Izvini, prijo...
Ali zabrinuh se...
Moja "mjesecari" i ne zna pitu napraviti, ali derneciuser posted image

Zar moj zet takav nocuuser posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ne brini slozice se...srodni su i likom i djelom user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12840
16.4.2011 11:18:05   
Anoniman
ja sam malo sa svojim banditom setala do prodavnice i cim smo usli stoji do vrata polica sa smokijem, dole bas na dnu da je lako uzeti.I anel fino uze cim smo usli i vice mi toji toji,otvoriuser posted image user posted image ostavi to anel to nije tvoje tetino ....nemozes to dobiti on smoki i poce da ide van bjezatiuser posted image user posted image user posted image i to uzeo onaj smoki sa hot dog mirisom ti su bas masni al eto kad ga uze.
Platim izadjemo kuci oce da tojim a hoda a neda meni da drzim smoki da jede oce on s dvi ruke a samog ga pustii da hoda cestom nesmijem mislim da ide uspored mene.
Tako da sam ga za dux kapu drzala dok smo dosli kuci.
Gega se ko starac kakavuser posted image user posted image user posted image
I cim smo dosli blizu vrata kucni taj se vrce i bjezi nece u kucu
Kud te reko povedo iznijela ga da malo uzme have svjeze a on se sprovodi po putuuser posted image user posted image user posted image
Hanady svaka cast mila stavi nam slikice poslije kad budes progledala dok dodjes sebi hiih

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12841
16.4.2011 11:27:22   
R&T@
Felix, i odlazak i ponasanje u prodavnici se uce kao i sve ostalouser posted image

Ja sam s mladjom u pocetku napravila gresku jer je nisam vodila, bilo mi lakse kad je samo T. sa mnom...Ali sam shvatila da je moram navikavati na civilizacijuuser posted image user posted image user posted image
I uspjele smo...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12842
16.4.2011 11:29:05   
Hanady RR

Felix, i odlazak i ponasanje u prodavnici se uce kao i sve ostalouser posted image

Ja sam s mladjom u pocetku napravila gresku jer je nisam vodila, bilo mi lakse kad je samo T. sa mnom...Ali sam shvatila da je moram navikavati na civilizacijuuser posted image user posted image user posted image
I uspjele smo...

isto...
fakat i ja sma isto radila...hajde rkeo lakše sa starijom pa me mlađa izluđivala...sad se već popravilo jer smo naučileuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12843
16.4.2011 11:31:51   
Anoniman
kako sve nesto mislim mali je jos ne konta al vraga sve on znauser posted image kad kazem ne to anele ne smijes dobiti recimo smoki evo ti nesto drugo to kaka , nije fino on nista samo krije smoki iza ledja user posted image user posted image sad da ja njemu otimam  tu bilo bi vriske .Eh sad kako da ja njemu objasnim da to nije smjeo uzeti, kad ne haje ...user posted image
A ovo drugo, sto nece u kucu nista cudno jer djete pozelilo van inace kad god smo van nece u kucu ....bilo lijepo ili ruzno vrijeme...
Nije samo anel takav znam da je i od prijateljice mali kaze takav bio sve do 3 god sad je ko opametnio....
iz tog razloga sa A. ne idem po vecim shopinzima jer uzima tako isto sta se njemu svidi .
Jednom sam nahebala , da drugacije ne kazemuser posted image otisla u shoping sa A. i dosli do police sa puno meda on se ote mi iz ruku ode do police zgrabi medu i bjezi i vristi od dragosti i vice aaa bedo bedo medo...user posted image user posted image
Ja ocu da uzmem od njega on bjezi, hocu da mu objasnim da ostavi on se dere puti puti me ,....
Kad smo dosli na kasu neda da provuce medu misli uzece muuser posted image
Dosli kuci ocefio ga i bacio eto..

< Poruku je uredio felix -- 16.4.2011 11:35:03 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12844
16.4.2011 11:42:07   
R&T@
Ja sam dobila savjet od moje starije kolegice kad sam rodila Tajru...
(Zena ima dvije odrasle kcerke), da mi setnje s njom u kolicima ne budu kilometarsko marsiranje vec istrazivanje...

Da idem u galerije, muzeje, cvjecare, pijace, prodavnice svih tipova, javni prijevoz, u stale, u liftove, na bazen, u biblioteku...

I pricam, pricam...

Vjeruj, T. i sad prepozna mjesto gdje smo bile prije 2 godineuser posted image

Ono sto je nama "normala" djeci je jedan veliki sareni svijet koji moraju upoznatiuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12845
16.4.2011 11:48:41   
R&T@
Felix, nema djeteta "ljuceg" od moje R.
Ali jednom NE je uvijek NE

Sta bi ti uradila da je umjesto smokija uzeo recimo mobitel od 1000 KM

Platilauser posted image

Pravis sebi ogroman problem...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12846
16.4.2011 11:49:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

kako sve nesto mislim mali je jos ne konta al vraga sve on znauser posted image kad kazem ne to anele ne smijes dobiti recimo smoki evo ti nesto drugo to kaka , nije fino on nista samo krije smoki iza ledja user posted image user posted image sad da ja njemu otimam  tu bilo bi vriske .Eh sad kako da ja njemu objasnim da to nije smjeo uzeti, kad ne haje ...user posted image
A ovo drugo, sto nece u kucu nista cudno jer djete pozelilo van inace kad god smo van nece u kucu ....bilo lijepo ili ruzno vrijeme...
Nije samo anel takav znam da je i od prijateljice mali kaze takav bio sve do 3 god sad je ko opametnio....
iz tog razloga sa A. ne idem po vecim shopinzima jer uzima tako isto sta se njemu svidi .
Jednom sam nahebala , da drugacije ne kazemuser posted image otisla u shoping sa A. i dosli do police sa puno meda on se ote mi iz ruku ode do police zgrabi medu i bjezi i vristi od dragosti i vice aaa bedo bedo medo...user posted image user posted image
Ja ocu da uzmem od njega on bjezi, hocu da mu objasnim da ostavi on se dere puti puti me ,....
Kad smo dosli na kasu neda da provuce medu misli uzece muuser posted image
Dosli kuci ocefio ga i bacio eto..

e ja to ovako rjesavam...npr. kad idemo u veliku kupovinu...bas zadnji put je on vidio neku zirafu, odmah cim smo usli...jos zirafa svira...i znam ja da ako mu odmah uzmem, da ce biti placa, te da ce nam citava kupovina prisjesti...tako ja A. u kolica, dam mu zirafu da je ocejfi...uopste mu je ne uzimam...on se fino zabavio...citavo vrijeme je pritiskao da svira...mi natenane sve pokupovali...kad smo dosli do kase ja mu pruzila kinderjaje u zamjenu za zirafu..on meni vratio zirafu...ja njemu dala kinderj. zirafu ostavili na polici...i mirna bosna...a i hercegovina...ja cak nekad imam osjecaj da kad primjete na tvojoj faci nervozu radi neceg sto su uzeli...da onda jos vise za to zapnuuser posted image ...pa tako samo kulirajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12847
16.4.2011 11:53:20   
Anoniman

(Zena ima dvije odrasle kcerke), da mi setnje s njom u kolicima ne budu kilometarsko marsiranje vec istrazivanje...

Da idem u galerije, muzeje, cvjecare, pijace, prodavnice svih tipova, javni prijevoz, u stale, u liftove, na bazen, u biblioteku...

I pricam, pricam...

Ono sto je nama "normala" djeci je jedan veliki sareni svijet koji moraju upoznatiuser posted image

i s ovim se 100% slazem...vec primjetim da je igraonice isfurao...a vidim da mu je zadnji vikend bio woow dan, jer smo otisli konje gledati...i bas tako...ono sto je nama svakodnevnica i sto mislimo da je bezveze...njima je user posted image ...i bas s mm razmisljam kako da odemo na aerodrom da gledamo avione...hoce li nas pustiti...sumnjam...al eto...zamisli koji bi to njemu dozivljaj bio...ili otici na zeljeznicku stanicu...ili tamo gdje "tramvaji spavaju"user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12848
16.4.2011 11:59:13   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

I pricam, pricam...

i s ovim se 100% slazem...vec primjetim da je igraonice isfurao...a vidim da mu je zadnji vikend bio woow dan, jer smo otisli konje gledati...i bas tako...ono sto je nama svakodnevnica i sto mislimo da je bezveze...njima je user posted image ...i bas s mm razmisljam kako da odemo na aerodrom da gledamo avione...hoce li nas pustiti...sumnjam...al eto...zamisli koji bi to njemu dozivljaj bio...ili otici na zeljeznicku stanicu...ili tamo gdje "tramvaji spavaju"user posted image user posted image

Ne mogu da se sjetim da li na nasem aerodromu iz zgrade mozes vidjeti pistuuser posted image , cini mi se da ne mozeuser posted image

Ali ima aerodrom u Visokom, za male avioneuser posted image

I sta je sa onim starim helikopterom pored Muzeja revolucijeuser posted image

A "spavaonica tramvaja i trolejbusa" ti je u komsilukuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12849
16.4.2011 12:00:37   
muaaa
Dada mozte otici na Mojmilo vide se super avioni kada slijecu i kada se podizu,mi smo vodili djecu svojevremeno i bilo im je prvo zanimljivo.Na onu stranu Mojmila od Fahdove djamijeuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  512 513 [514] 515 516   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  512 513 [514] 515 516   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *