|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  517 518 [519] 520 521   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.4.2011 22:57:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ovako moja "beba" zauzme dedino mjesto
user posted image  

evo noa ustala,gleda rianu i govori ja ja jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12951
16.4.2011 23:12:31   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

Za nas niko ne pita ali dobro....
Dobro smo i zdravo hB....svadjamo se, volimo, borimo sa jelom, helem sve po starom....
kupila sam cipele, konacno...nisam one sto sam bila naumila jer nema brojeva ali ni ove nisu lose....ponovili smo i taju koznim cipelama-tenama....
Jako troskali dan user posted image

gdje? kakve?koliko?

Planika, tamaris, sa petom, kais preko rista, crne, jednostavne, 109KM...mm prva reakcija bila user posted image , kao staeinske su, nisu nesto bla bla bla...ja ih obukla eh vec druga prica, bas su na nozi lijepe...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12952
16.4.2011 23:12:58   
iv@ncica
zar  tvoja sova  jos  ne spavauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12953
16.4.2011 23:16:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

kaze da je boji ubeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image petice rastu mamu imuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12954
16.4.2011 23:39:50   
Anoniman

user posted image  
ma vidi jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image a vidi joj oblekeuser posted image user posted image lajkit

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12955
16.4.2011 23:40:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

kaze da je boji ubeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image petice rastu mamu imuser posted image

dusica dragauser posted image
ovaj moj je maloprije zaspaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12956
16.4.2011 23:52:28   
Anoniman
iv@ncice bravo za pametnu glavicuuser posted image i nikola je opet proslinio,vise me ne iznenadjuje al opet kad sve sagledam jos nikad nijedan antibiotik nije popio a izdržali smo zimu i jos je stalno u dodiru s tolikom djecom u jaslicama pa se tjesim da nam nije los imunitet tolikouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12957
17.4.2011 0:05:38   
N_N

user posted image  

Ista ti user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12958
17.4.2011 0:06:28   
N_N

IZVORNA PORUKA: marijanna

al opet kad sve sagledam jos nikad nijedan antibiotik nije popio a izdržali smo zimu i jos je stalno u dodiru s tolikom djecom u jaslicama pa se tjesim da nam nije los imunitet tolikouser posted image

user posted image odličan vam je onda imunitet user posted image Mi smo bili jednom....

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12959
17.4.2011 0:42:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image  

Ista ti user posted image user posted image

Potpisujemuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12960
17.4.2011 10:27:29   
Bambi09
Dobro jutro generacijo,
mi smo jutros odspavali pravo. Ustali smo prije sat vremena. Nane "kucnuo" flasicu, pa sad kontam kako da im spremim "katridzn" ili u narodu "patlidzan" user posted image A onda se bacamo na pranje prozora, pa cemo kod nane da i njoj operemo prozore. Nadamo se da nam je drustvo ozdravilo, da ste svi raspolozeni i dobri i zelimo vam ugodan i lijep suncan dan user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12961
17.4.2011 10:37:47   
Nunny
bambi ljepoto pa kako si nam lijepo raspolozena bujrum i kod mene na pranje prozorauser posted image user posted image user posted image

okupala sam malenog namackala papao je izvrsili smo kompletan ritual 
i sad je spreman za prvi komad sna
malo prije sjeo meni u krilo mislila sam da ce da doji.. razvuko moju majicu (samoposluga user posted image ) poljubio i naslonio obraz i tako lezao maca moja pravo me raznjezio user posted image
svaki dan razmisljam kako ce nam biti tesko odviknuti se od dojenja
kad on sav razdragan trazi tiki tiki tiki tiki, a ja mu nedam user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12962
17.4.2011 10:38:57   
Nunny
tajra mashAllah malena je ko lutka ljubne je tata nunny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12963
17.4.2011 10:46:12   
Nunny
lady salmy cestitam na cipelama hoce li te slike???
ja nisam nasla ni tene, ni cipele, ni sandale...
na kraju sam odlucila da sebi i malenom kupim bijele starke..
jer nase lacoste nema...user posted image
a da nasla sam i perfektne sandale samo mi se nije davalo 200KM za njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12964
17.4.2011 10:53:59   
Anoniman
jutrica
mi smo dobro spavali i kakili opet ....ukljucila sam linex ....
danas suncan dan al zubat. mene krajnici  boliuser posted image bas sam fuj.
pusa svima
sad cu ja sibnit apotekarki sms.user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12965
17.4.2011 12:13:08   
rose 87
dan,kod nas je u toku prva tura spavanja a mama odmara malo uz kaficu i RR
felix ljubimo mi A. da nam sto prije ozdravi,a nadam se i da je Minja dobro
bambi to je tvoje dijete prava spavalica,pa kad zaspi navecer kad tako kasno ustane,kod nas po obicaju budjenje bilo u 7huser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12966
17.4.2011 12:50:36   
dafri
dan,
i moja spava,a ja odmaramuser posted image
felix hajd valjda pomogne linex
Bambi pravo ste poraniliuser posted image kod nas je vikendom oko osam ustajanje i ja sam prezadovoljna i ko naspavam se

mi smo sinoć bili kod kumova koji imaju klinca starijeg od Une pola godine,kako su se fino igrali,nisam mogla povjerovati jer do sada je to bio rat ili ignorisanje jedno drugoga

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 12967
17.4.2011 13:25:05   
koka i po
dan user posted image ..
moja starija"beba" ima curu user posted image ...
imali danas dejt pa mi I.kuka kako ga noge bole user posted image ..
a ja mislim...joj neka ga je izvozala ima kafu da joj platim user posted image ..
a da je zovnemo da posjeti temu svekrve user posted image
ja bila u Ze...deyavu ...da ne pisem dalje...uho je najbolje do sada hdBuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 12968
17.4.2011 17:32:24   
Anoniman
pisala sam apotekarki, kaze da nece da se javi na rr. da ponovo kuka bolesna je kao ja krajnici je muceuser posted image , A. mali je hb dobro.
I kaze da su je neke osobe razocarale.
Ja joj porucujem i mene su mila nedaj se nedaj da zbog takvi osoba odes jako si mi draga , i meni ne smeta nicije kukanje ama bas nicije.I sama sam takva kukam , jer niko se ne razumije i niko ne zna sta je to dok ne osjeti na svojoj kozi.
Mila mislim na tebe javi se meni uvjek mozes kukat a i ja tebiuser posted image user posted image sipak veliki svima kome smetauser posted image neka ne cita a jos manje da nesto dosoljava ili pametuje tj.kometarise .
Milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 12969
17.4.2011 18:23:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

dan user posted image ..
a ja mislim...joj neka ga je izvozala ima kafu da joj platim user posted image ..
ja bila u Ze...deyavu ...da ne pisem dalje...uho je najbolje do sada hdBuser posted image

oooooooo dusa slatkauser posted image user posted image user posted image user posted image ono mi curu imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mora da su setali 100 krugova okolo-naokolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 12970
17.4.2011 18:28:01   
Anoniman

dan user posted image ..

oooooooo dusa slatkauser posted image user posted image user posted image user posted image ono mi curu imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mora da su setali 100 krugova okolo-naokolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sjecate li se vi togauser posted image user posted image user posted image user posted image ...setas i pricasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja virtualno bila u sopingu...i potrosila virtualno sve pare, a nisam kupila virtualne cipeleuser posted image user posted image user posted image ...od muke pocela skoro plakati ...al ne virtualnouser posted image user posted image user posted image ...aiiiiiiiiii...sta da radiiiiiiiiim

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12971
17.4.2011 18:29:30   
Anoniman

dan user posted image ..

i meni je ovo simpatično user posted image user posted image user posted image
djeca baš rastu a ja mislim da sam mladauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12972
17.4.2011 18:30:18   
Anoniman
hocete da vam pokazem sta sam sve "kup'la" user posted image i to sav soping obavila u "jednoj radnjiuser posted image user posted image user posted image ...ubice me hanady sto idem otuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12973
17.4.2011 18:33:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

hocete da vam pokazem sta sam sve "kup'la" user posted image i to sav soping obavila u "jednoj radnjiuser posted image user posted image user posted image ...ubice me hanady sto idem otuser posted image

nego stauser posted image ja preuzimam odgovornost za OTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12974
17.4.2011 18:35:00   
Anoniman
hoćemo, hoćemo i ja to volim da radim i redovno parim očiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  517 518 [519] 520 521   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  517 518 [519] 520 521   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *