|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  519 520 [521] 522 523   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.4.2011 20:47:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada
sad samo ne kontam jesi li ovo stvarno kupila ili samo sanjas da si kupila, nisam plavusa ali ne kontam user posted image user posted image user posted image

ja sam sve procitala a nista nisam zapamtila, danas mi ne fercera mozak user posted image

spavala sam sada jedno 2 sata

samo sam skontala da je amani dobro, tajra vozi auto, a kokin sin imao randes.
a ostalo ne znam, aha i felix A.ima proljev i dalje.

a hocu da pitam ali ne znam koga vise za one AD kapi, ja sam jedno vrijeme u apoteci trazila Ad i davali su mi cini mi se plivine, a sada trazim D3 i dobijem krkine.
e ne kontam koja djeca trebaju vit.A, zar to nije prevazidjeno?

a gdje mi je lady, sinoc se falila da je kupila cipe a danas opet trosi pare izgleda .

eh da ne zaboravim jelena i mi smo kupili cipe u Iani, za Luku.53 marcona meni su super, kasnije cu vam postaviti sliku dok se dozovem.user posted image

ne znam da li sam te skontala...sto se kapi tice...nakon godine se dobiju uljane...a prije toga su...user posted image mislim da su s vodom...al ovo nek nas prosvjetle nunichi, breskva ili apotekarka

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 13001
17.4.2011 20:48:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Ovo i stoji nama mršavima, da se ne vidi koliko smo mršave user posted image user posted image user posted image
upravouser posted image a ne moras ni (.) (.) imatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 13002
17.4.2011 20:49:55   
N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

upravouser posted image a ne moras ni (.) (.) imatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hajde naruči 2 kom. Meni veličinu 36 user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13003
17.4.2011 20:51:22   
Nunny
N_N ovaj tvoj avatar mnogo lici na mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 13004
17.4.2011 20:55:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image user posted image user posted image user posted image hajde naruči 2 kom. Meni veličinu 36 user posted image user posted image
valj...valjuser posted image user posted image ...ja ako ovo ne nedjem unaska...vala cu narucitiuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 13005
17.4.2011 21:02:10   
Bambi09
Nunny, draga prozori oprani store ubijeljene ma ljepota prava, al sam zato ja sad bljak bljakova... user posted image Drug jos uvijek doji, blago se vama, mi smo davno prestali user posted image
rose, ma ova moja djeca su prave spavalice. Spavali bi i dan i noc cini mi se user posted image Nane zaspi najdalje do 22 sata, spava do 9 ujutro, ali zato u toku dana spava 1 eventualno 2 puta po jedan sat i ne stoji ni minute na jednom mjestu user posted image

seleeeeee sta ima draga, cuj cuj cura se uganjala, a sta bi s nasom pricom da se sprijateljimo user posted image Dobro dobro, samo neka je zdravo, a mi smo "duboko iznenadjeni i uvrijedjeni" user posted image

Mi smo danas bili vrijedni, tacnije mama je bila vrijedna, a djecak je bio kod deda i nane. Kad su dosli, dedo mi se s vrata poceo zaliti na unuka, jer ga je ovaj "ubio po nogama" user posted image Izmlatio unuk deda flasom po nogama user posted image Poslije nam dosli rodjaci i maloprije ih ispratili. Helem dinamican vikend totalno.
Nadamo se da je drustvo dobro i zdravo i da su svi sretni i zadovoljni user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13006
17.4.2011 21:05:19   
N_N

IZVORNA PORUKA: Nunny

N_N ovaj tvoj avatar mnogo lici na mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I na mene vjeruj user posted image evo sad kukam mm leđa me rasturaju, nisam stala čitav vikend user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13007
17.4.2011 21:23:12   
Nunny
bambi evo i ja sam sad sredila balkon stalno slecu golubovi sta cu kad ih A hrani i meni zao da ih tjeram jer od iz kreveta trazi ptipta gugu..oni se udomacili.. donjeli grane za gnijezdo... a ti Nunny  ribaj svaki danuser posted image

< Poruku je uredio Nunny -- 17.4.2011 21:27:31 >

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 13008
17.4.2011 21:43:19   
N_N

sjecate li se vi togauser posted image user posted image user posted image user posted image ...setas i pricasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pisali pisma user posted image a sastanak je značio nači se sa user posted image samo da razmjenimo pisma user posted image a u pismu ono ponekad "ne bih više da furamo" user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13009
17.4.2011 22:40:27   
Anoniman
a pocinje tako sto ti njegov drug donese komad papira na kojem pise...hocemo li profurat... zaokruzi da ili neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 13010
17.4.2011 22:44:18   
nanika
Ja ponekad uletim ali se nikada ne javi, jednostavno nemam kad.
Pozdrav za sve mame i bebiceuser posted image .
Poseban pozdrav za Bambi09user posted image user posted image , otkad se nismo culeuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13011
17.4.2011 23:10:07   
Lady26
Samo za zene sto su pitale za mene user posted image user posted image
Ostale user posted image user posted image

Dadada mucho mi se svidjaju krpice user posted image , ja imam nesto slicno kao ova tvoj prvi....slicno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13012
17.4.2011 23:18:16   
Anoniman
ja gledam kad ces se ti pojaviti...reko, nije valjda opet muz zaplatiouser posted image user posted image user posted image user posted image

a gdje si kupila ovo...slicno??user posted image

bas cu se zapucati ove sedmice da vidim ima li kod nas u mangu

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13013
17.4.2011 23:26:11   
mama75
Dadada super ove stvarcice. Koliko si spremna izdvojiti za "ono na br. 1"? Ima kod nas, a znam i cijenu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13014
17.4.2011 23:29:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama75

Dadada super ove stvarcice. Koliko si spremna izdvojiti za "ono na br. 1"? Ima kod nas, a znam i cijenu user posted image
a gdje je to kod vas?user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 13015
17.4.2011 23:34:39   
mama75

ja gledam kad ces se ti pojaviti...reko, nije valjda opet muz zaplatiouser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ovdje "kod nas" Mango inace u BiH imas samo u Sa i BL. E sda te moram razocarati, ovo tvoje br 1 ima samo u BL. A kosta 85KM. Imas sve na njihovoj stranici, odmah ti ispise cijenu i ima li u prodavnici. Ja trazila sebi onu zadnju suknju, slatka je skroz. Ali nje nema ni u Sa ni u BL user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13016
17.4.2011 23:39:30   
Anoniman

Evo ovdje "kod nas" Mango inace u BiH imas samo u Sa i BL. E sda te moram razocarati, ovo tvoje br 1 ima samo u BL. A kosta 85KM. Imas sve na njihovoj stranici, odmah ti ispise cijenu i ima li u prodavnici. Ja trazila sebi onu zadnju suknju, slatka je skroz. Ali nje nema ni u Sa ni u BL user posted image

znam da je 85...vidjela sam cijenuuser posted image user posted image ...eto mene onda kod vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 13017
17.4.2011 23:44:38   
mama75

znam da je 85...vidjela sam cijenuuser posted image user posted image ...eto mene onda kod vasuser posted image user posted image user posted image

Nismo se razumjele, al nema veze. Moram onda napisati: kod nas u Sa nema, ima samo u BL. Odoh spavati, ja dosla samo da vidim nadje li mi Bambi kolica, ali ona prozore prala, nismo joj mi ni naumpalli. user posted image Moja bebi ima temp citav dan user posted image Bice ovo duga noc, bolje da idem u krevet dok i ona spava.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13018
17.4.2011 23:47:12   
Anoniman

Nismo se razumjele, al nema veze. Moram onda napisati: kod nas u Sa nema, ima samo u BL. Odoh spavati, ja dosla samo da vidim nadje li mi Bambi kolica, ali ona prozore prala, nismo joj mi ni naumpalli. user posted image Moja bebi ima temp citav dan user posted image Bice ovo duga noc, bolje da idem u krevet dok i ona spava.

a ja shvatila ti u bluser posted image ...ma zapucacu se ja do bl radi ovoguser posted image ...a je li ti to imas neke veze s mangom kad znas gdje sta ima...da te iskoristimuser posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 13019
17.4.2011 23:55:17   
Nunny
hej kako ja da nadjem taj katalog iz BL dajte link please
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13020
18.4.2011 0:43:02   
Ella_H
HeLou.
N_N ja svaki dan licim na tvoj avatar za A. bukvalno trebaju
tri i to vrijedne zenice da kupe kojeSta pricala sam vam
o bljakicama da ne ponavljam hehe.
Bambi nek si bila vrijedna i nek nam nane rucka
a ko zna ako te koka odbila za priju i to javno ovakouser posted image
mozda se ja i ti sprijateljimo, danas cure vole i malko mladje momke
eh sta je godina-dvi u danasnji vakat bonauser posted image .
Ko je pitao za Amazon ja sam narucivala uvijek je bila besplatna dostava,
za moj kontinent zadovoljna sam.
A vi mrsavice samo se Mang-irajte i prkosite user posted image .
A. ima temperaturu i mi cemo malo dezurati veceras.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13021
18.4.2011 8:21:30   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: nanika

Ja ponekad uletim ali se nikada ne javi, jednostavno nemam kad.
Pozdrav za sve mame i bebiceuser posted image .
Poseban pozdrav za Bambi09user posted image user posted image , otkad se nismo culeuser posted image

Ja sam mislila da si ti nas zaboravila user posted image  Pa zeno draga, nema te ni na mapi. Gdje si, sta si, kako si? Kako su mi pilad malena? Esmica ljepotica jeli porasla? Braco kako je on slusa li seku? user posted image

Nunny draga, ako ti naprave gnijezdo na balkonu, neces se kutarisati nikad vise. Znam jer u mene je mama jedno pustila i nikad ih vise nije mogla otjerati. A przne li przne.

Ella_H, duso moja, ma svasta je moguce na danasnjem vaktu i zemanu user posted image

mama75, izvinjavam se duboko, al nije radila prodavnica kad sam ja isla, ali zato na pauzi cu otici znaci do 11 sati cete znati detaljne informacije.

Ja evo popila kaficu a sad se bacam na posao user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13022
18.4.2011 8:32:06   
R&T@
Jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 13023
18.4.2011 8:33:32   
Nunny
jutro evo mene je probudio golub set_a po terasi gore dole i glasno guce to je protest sto sam mu pobacala one granciceuser posted image user posted image
ponovo sam ustala otecena zapravo sake i stopala desava mi se skoro mjesec dana tako ima li razloga za brigu?!
Ella_H ti si mepravo obradovala samo sto sam ja procitala pravilnik i pise da ne dostavljaju po brdovitom balkanu jedino izuzimaju Croatiju kao sigurnu zemlju sta liuser posted image user posted image user posted image jesu li tebi dostavljali u BiHi jel narucujes sa amazon.com ili amazon.co.uk

< Poruku je uredio Nunny -- 18.4.2011 8:34:11 >

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 13024
18.4.2011 8:41:53   
Anoniman
jutro i od mene user posted image user posted image user posted image slabo se spavalo skroz slabo....

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 13025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  519 520 [521] 522 523   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  519 520 [521] 522 523   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *