Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Bambi.... sta da ti kazem ...ovo je tako lijepo vidjeti
Ticerko za Lanci...i ovo je tako lijepo cuti
mala86...isti smo ti sto se price tice...a stariji smo od vas pola godine...pa prema tome..no frks...glavno je da melje...ovaj moj se sit isprice sa nama...a mi ga nis ne kontamo ...i jos nas fino zovne...kao postavlja nam valjda pitanje...a mi buljimo s upitnikom iznad glave
- Kod nas djeca jedu samo makarone , neki dan N-N stavila sliku, sad bambi a evo i od mene ...eh ovako mi jedemo
Mi smo danas bili na druženju sa Zarom, Emirom, Sergejem, Farisom i demolirali su Ivaninu kuću ... da li su gorile uši dadadi i noi pitam se malo smo vas tračale ali nisu nam djeca dala koliko smo mi htjele...
Jestel' spremne za sutra, mi jesmo...lijepo se provedite gdje god da ste
dadada e i moj se tako uzivi,jos djete rukicama objasnjava
i mi obozavamo tjesteninu sa svim i svacim
joj ja neki dan pravila rizu sa graskom,umakom i filetima sa strane,jeo on jeo,pojeo rizu i grasak,onda uze filete i umoci u tanjir u ostatak umaka pa onda u usta
eh zaboravih vam ispricati...moj "odgoj" djeteta danas poljuljale komsije ...ja pustila A. da skace po lokvi...znam ja koji je to meni merak ...a mogu misliti njemu...tek nema ko nije naisao i pokusao ga iz bare iznjeti ...da su cak neki brali sipke i davali mi a ja ih samo zbunjUto gledala ...kontam za koga li je sipka...njega ili mene sto sam ga pustila
Al ja fakat u tome ne vidim problem...mislim, odmah smo se istusirali...tene oprali u masini ...a njemu dozivljaj...neprocjenjiv...evo me ko reklama za masterkard
Joj dadada što nisi uzele šipke pa njih oplela ... Moja rodica je odrasla sa djedom i nenom i jednom ona neki zijan napravila... a nena imala običaj žarom nažariti kad neslušamo, djed se naljuti uzme žaru i nenu dobro ižari Nikad joj više nije naumpalo kaže uh ovo pravo svrbi
ja sam voljela gacati po blatu... P.S fino, fino smo vas istračale
< Poruku je uredio Breskva -- 30.4.2011 21:16:43 >
kod nas nista novo sve po obicaju dobro smo sto je najbitnije . Danas mi bila seka pa se anel igrao ej damije je usvojiti kako se igraju necujem ga zivog. Posle smo jeli svasta bili vani. Vec mi dvi tipke fale na lap. anel gleda crtice na lap. sinoc vidim nesto mi sulavo kad ja anel dvi tipke izvadio ,i negdje bacio nadam se da nije pojeo nema ih nidje . Eno ga kod dede sad ce on Pusa svima Apotekarko ljubi druga nadam se da ce tiba proci abd
Niste bas aktivne.... ja prosto ne znam sta bih vam pisala....sta izdvojiti od siiiiiiiiiilnih desavanja , bolje reci NEdesavanja... Na zapadu nista novo....
Joj jesam predhodni post nabacala Lady draga nema se vremena pisat po forumu pravim sebi vikendicu isto što dadada ide u šoping eh tako i ja pravim vikendicu ovako za sad izgleda fali bazen jedan i tako ti detaljčići
< Poruku je uredio Breskva -- 30.4.2011 22:03:53 >
Niste bas aktivne.... ja prosto ne znam sta bih vam pisala....sta izdvojiti od siiiiiiiiiilnih desavanja , bolje reci NEdesavanja... Na zapadu nista novo....
ti od kako si na odmoru...ni habera ...valja li to tako
- Kod nas djeca jedu samo makarone , neki dan N-N stavila sliku, sad bambi a evo i od mene ...eh ovako mi jedemo
Mi smo danas bili na druženju sa Zarom, Emirom, Sergejem, Farisom i demolirali su Ivaninu kuću ... da li su gorile uši dadadi i noi pitam se malo smo vas tračale ali nisu nam djeca dala koliko smo mi htjele...
Jestel' spremne za sutra, mi jesmo...lijepo se provedite gdje god da ste
a jaranice se pokupile i ostavile me samu da sredjujem haos...
Joj jesam predhodni post nabacala Lady draga nema se vremena pisat po forumu pravim sebi vikendicu isto što dadada ide u šoping eh tako i ja pravim vikendicu eh ovako za sad izgleda fali bazen jedan i tako ti detaljčići
eeeeeeee ..dobra ti vikendica.. samo ovaj kanin stavi izmedju kuhinje i dnevne...vako ti grije vanjski zid...nisam nimalo nafurana
ti od kako si na odmoru...ni habera ...valja li to tako
Preko dana ni ne palim racunar....jbg...ne stignem stvarno....
Nama sutra ipak prvi maj Mm trebao raditi, ali su se ipak smilovali pa im dali neradni dan tako da cemo mi sutra na vikendicu sa kumom i drustvom ako bude vrijeme iole kao danasnje. To bi znacilo do poslijepodne sunce i relativno toplo. Uh bas bi bilo dobro radi djecice da se malo istrce i svjezeg zraka uhvate. Sigurno bi mala spavala sutra navecer kao top
dadada prosvijetli me, ne razumijem se u kamine...ima samo u opcijama ovaj ogromni kamin al ja ću pravit bolji ovo je više figurativno jesam li ga naopako stavila
hos dalje da se pravim pametna ...jel ...e evo ti
pretpostavljam da planiras grijanje na kamin, a ne radi ukrasa...e ovo ti je sve divno i krasno...al bezze gubis toplotnu energiju...ne griijes halu, ne grijes kuhinju...neg ti ide dio energije vani (jer si posadila kamin na vanjski zid) zato stavis kamin u sred kuce tako da dimnjak zahvaca dio kuhinje, dio kupatila dnevni boravak...i jos na spratu sobe tj. odmah ti dijeli dvije prostorije i obje se griju
dadada prosvijetli me, ne razumijem se u kamine...ima samo u opcijama ovaj ogromni kamin al ja ću pravit bolji ovo je više figurativno jesam li ga naopako stavila
hos dalje da se pravim pametna ...jel ...e evo ti
pretpostavljam da planiras grijanje na kamin, a ne radi ukrasa...e ovo ti je sve divno i krasno...al bezze gubis toplotnu energiju...ne griijes halu, ne grijes kuhinju...neg ti ide dio energije vani (jer si posadila kamin na vanjski zid) zato stavis kamin u sred kuce tako da dimnjak zahvaca dio kuhinje, dio kupatila dnevni boravak...i jos na spratu sobe tj. odmah ti dijeli dvije prostorije i obje se griju
aha niJesam to znala...imat ću to u vidu... znači ruši se ova vikendica ide novi plan