|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  593 594 [595] 596 597   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.4.2011 20:30:50   
Anoniman
Apotekarko nadam se da ce A biti dobro, ljubi ga od nas user posted image

ps. ne zovi svekrvu na kolace user posted image user posted image , a mozes koji za Sa poslati necu se ja ljutiti user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 14851
30.4.2011 20:37:27   
Anoniman
Bambi....user posted image user posted image user posted image sta da ti kazemuser posted image user posted image ...ovo je tako lijepo vidjetiuser posted image user posted image user posted image

Ticerkouser posted image user posted image user posted image user posted image za Lanci...i ovo je tako lijepo cutiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mala86...isti smo ti sto se price tice...a stariji smo od vas pola godine...pa prema tome..no frks...glavno je da melje...ovaj moj se sit isprice sa nama...a mi ga nis ne kontamouser posted image user posted image user posted image user posted image ...i jos nas fino zovne...kao postavlja nam valjda pitanje...a mi buljimo s upitnikom iznad glaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 14852
30.4.2011 20:38:22   
Anoniman
zaboravih...BIG, BIG user posted image user posted image user posted image svim bolesnimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14853
30.4.2011 20:57:01   
Anoniman
Večer, kako ste???
Lanauser posted image

- Kod nas djeca jedu samo makaroneuser posted image user posted image user posted image , neki dan N-N stavila sliku, sad bambi a evo i od meneuser posted image user posted image user posted image ...eh ovako mi jedemo
user posted image

Mi smo danas bili na druženju sa Zarom, Emirom, Sergejem, Farisom i demolirali su Ivaninu kućuuser posted image ... da li su gorile uši dadadi i noi pitam seuser posted image malo smo vas tračale ali nisu nam djeca dala koliko smo mi htjele...

Jestel' spremne za sutra, mi jesmo...lijepo se provedite gdje god da steuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14854
30.4.2011 21:04:56   
mala86
dadada e i moj se tako uzivi,jos djete rukicama objasnjava user posted image user posted image user posted image

i mi obozavamo tjesteninu sa svim i svacim user posted image

joj ja neki dan pravila rizu sa graskom,umakom i filetima sa strane,jeo on jeo,pojeo rizu i grasak,onda uze filete i umoci u tanjir u ostatak umaka pa onda u usta user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14855
30.4.2011 21:05:32   
Anoniman
Alimeeeeee...sreco mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se nadam da ste nas FINO tracaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh zaboravih vam ispricati...moj "odgoj" djeteta danas poljuljale komsijeuser posted image user posted image ...ja pustila A. da skace po lokvi...znam ja koji je to meni merakuser posted image user posted image user posted image ...a mogu misliti njemu...tek nema ko nije naisao i pokusao ga iz bare iznjetiuser posted image user posted image ...da su cak neki brali sipke i davali miuser posted image a ja ih samo zbunjUto gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...kontam za koga li je sipka...njega ili mene sto sam ga pustilauser posted image user posted image user posted image

Al ja fakat u tome ne vidim problem...mislim, odmah smo se istusirali...tene oprali u masiniuser posted image ...a njemu dozivljaj...neprocjenjiv...evo me ko reklama za masterkarduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14856
30.4.2011 21:15:51   
Anoniman
Joj dadada što nisi uzele šipke pa njih oplelauser posted image ...
Moja rodica je odrasla sa djedom i nenom i jednom ona neki zijan napravila... a nena imala običaj žarom nažariti kad neslušamo, djed se naljuti uzme žaru i nenu dobro ižariuser posted image user posted image user posted image
Nikad joj više nije naumpalo kaže uh ovo pravo svrbiuser posted image

ja sam voljela gacati po blatu...
P.S fino, fino smo vas istračaleuser posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 30.4.2011 21:16:43 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14857
30.4.2011 21:23:06   
Anoniman
kod nas nista novo sve po obicaju dobro smo sto je najbitnije .
Danas mi bila seka pa se anel igrao ej damije je usvojitiuser posted image user posted image kako se igraju necujem ga zivog.
Posle smo jeli svasta bili vani.
Vec mi dvi tipke fale na lap.user posted image user posted image user posted image user posted image anel gleda crtice na lap. sinoc vidim nesto mi sulavo kad ja anel dvi tipke izvadio ,i negdje bacio nadam se da nije pojeouser posted image nema ih nidje .
Eno ga kod dede sad ce onuser posted image
Pusa svima
Apotekarko user posted image user posted image user posted image ljubi druga nadam se da ce tiba proci abd

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 14858
30.4.2011 21:41:18   
Lady26
Niste bas aktivne....
ja prosto ne znam sta bih vam pisala....sta izdvojiti od siiiiiiiiiilnih desavanja user posted image user posted image user posted image , bolje reci NEdesavanja...
Na zapadu nista novo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14859
30.4.2011 21:54:10   
Apotekarka
Imamo temp 38,5 neeeeee opetttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14860
30.4.2011 21:57:49   
Lady26
Misa mu.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14861
30.4.2011 21:59:01   
Anoniman
Joj jesam predhodni post nabacalauser posted image
Lady draga nema se vremena pisat po forumu pravim sebi vikendicuuser posted image isto što dadada ide u šopinguser posted image eh tako i ja pravim vikendicuuser posted image
ovako za sad izgleda fali bazen jedan i tako ti detaljčićiuser posted image
user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 30.4.2011 22:03:53 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14862
30.4.2011 22:02:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Imamo temp 38,5 neeeeee opetttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hebemu misauser posted image
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14863
30.4.2011 22:03:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Niste bas aktivne....
ja prosto ne znam sta bih vam pisala....sta izdvojiti od siiiiiiiiiilnih desavanja user posted image user posted image user posted image , bolje reci NEdesavanja...
Na zapadu nista novo....
ti od kako si na odmoru...ni haberauser posted image ...valja li to takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14864
30.4.2011 22:04:42   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image
Onda neka....
Dobra ti vikendica, samo uzivaj, aBd da i napravis istu takvu, zaoprave user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14865
30.4.2011 22:05:43   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Breskva

Večer, kako ste???
Lanauser posted image

- Kod nas djeca jedu samo makaroneuser posted image user posted image user posted image , neki dan N-N stavila sliku, sad bambi a evo i od meneuser posted image user posted image user posted image ...eh ovako mi jedemo
user posted image

Mi smo danas bili na druženju sa Zarom, Emirom, Sergejem, Farisom i demolirali su Ivaninu kućuuser posted image ... da li su gorile uši dadadi i noi pitam seuser posted image malo smo vas tračale ali nisu nam djeca dala koliko smo mi htjele...

Jestel' spremne za sutra, mi jesmo...lijepo se provedite gdje god da steuser posted image

a jaranice se pokupile i ostavile me samu da sredjujem haos...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14866
30.4.2011 22:05:44   
Anoniman

Joj jesam predhodni post nabacalauser posted image
Lady draga nema se vremena pisat po forumu pravim sebi vikendicuuser posted image isto što dadada ide u šopinguser posted image eh tako i ja pravim vikendicuuser posted image
eh ovako za sad izgleda fali bazen jedan i tako ti detaljčićiuser posted image
user posted image

user posted image

eeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..dobra ti vikendica..user posted image user posted image user posted image samo ovaj kanin stavi izmedju kuhinje i dnevne...vako ti grije vanjski zid...nisam nimalo nafuranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14867
30.4.2011 22:08:50   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Lady26

Niste bas aktivne....
Na zapadu nista novo....
ti od kako si na odmoru...ni haberauser posted image ...valja li to takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preko dana ni ne palim racunar....jbg...ne stignem stvarno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14868
30.4.2011 22:13:44   
Meri29
Ima li ovdje kogauser posted image

Nama sutra ipak prvi maj user posted image user posted image Mm trebao raditi, ali su se ipak smilovali pa im dali neradni dan tako da cemo mi sutra na vikendicu sa kumom i drustvom ako bude vrijeme iole kao danasnje. To bi znacilo do poslijepodne sunce i relativno toplo. Uh bas bi bilo dobro radi djecice da se malo istrce i svjezeg zraka uhvate. Sigurno bi mala spavala sutra navecer kao topuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14869
30.4.2011 22:14:02   
Anoniman
evo ja ko prava vrijedna zena taman sjedoh da zapalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tuzlanke tracare nasle ste mene i dadadu ogovarati pih tamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14870
30.4.2011 22:14:57   
mala86

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

bas mi je zaouser posted image

jel ga presto pupo?
jel pomogo sta caj?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 14871
30.4.2011 22:21:14   
Anoniman
dadada prosvijetli me, ne razumijem se u kamine...ima samo u opcijama ovaj ogromni kamin al ja ću pravit bolji ovo je više figurativnouser posted image user posted image user posted image
jesam li ga naopako stavilauser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 14872
30.4.2011 22:31:47   
Anoniman

dadada prosvijetli me, ne razumijem se u kamine...ima samo u opcijama ovaj ogromni kamin al ja ću pravit bolji ovo je više figurativnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hos dalje da se pravim pametnauser posted image user posted image user posted image ...jeluser posted image user posted image user posted image ...e evo ti

pretpostavljam da planiras user posted image grijanje na kamin, a ne radi ukrasa...e ovo ti je sve divno i krasno...al bezze gubis toplotnu energiju...ne griijes halu, ne grijes kuhinju...neg ti ide dio energije vani (jer si posadila kamin na vanjski zid) zato stavis kamin u sred kuce tako da dimnjak zahvaca dio kuhinje, dio kupatila dnevni boravak...i jos na spratu sobe tj. odmah ti dijeli dvije prostorije i obje se grijuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14873
30.4.2011 22:40:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

evo ja ko prava vrijedna zena taman sjedoh da zapalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tuzlanke tracare nasle ste mene i dadadu ogovarati pih tamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hoce to oneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14874
30.4.2011 22:49:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image hos dalje da se pravim pametnauser posted image user posted image user posted image ...jeluser posted image user posted image user posted image ...e evo ti

pretpostavljam da planiras user posted image grijanje na kamin, a ne radi ukrasa...e ovo ti je sve divno i krasno...al bezze gubis toplotnu energiju...ne griijes halu, ne grijes kuhinju...neg ti ide dio energije vani (jer si posadila kamin na vanjski zid) zato stavis kamin u sred kuce tako da dimnjak zahvaca dio kuhinje, dio kupatila dnevni boravak...i jos na spratu sobe tj. odmah ti dijeli dvije prostorije i obje se grijuuser posted image

aha niJesam to znala...imat ću to u vidu... znači ruši se ova vikendica ide novi planuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  593 594 [595] 596 597   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  593 594 [595] 596 597   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *