|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  592 593 [594] 595 596   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.4.2011 0:35:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: noa
a esmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za uhice i ljubimo da ne boleuser posted image

govorila je danas "pusi bojiii" a inace kad se malo udari odmah dolazi,pokazuje u sta se udarila i govori "pusi boji"

dusa dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja Noi ne smijem bušiti uši ona je malo svojeglava i iscupala bi ihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako fino napisa svojeglava user posted image user posted image user posted image umjesto da napisem razmazena i bRezobraznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14826
30.4.2011 0:40:06   
myb@by

IZVORNA PORUKA: noa
a esmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za uhice i ljubimo da ne boleuser posted image

govorila je danas "pusi bojiii" a inace kad se malo udari odmah dolazi,pokazuje u sta se udarila i govori "pusi boji"

Pile malo, kako su ova dječica samo pametna.
Noa molim te ne govori da je Noa razmažena, ona je meni baš cool user posted image , ali sa Benjom niko n emoze parirati user posted image user posted image
user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14827
30.4.2011 0:42:39   
Honey3
ma i ova moja je "svojeglava" i citav dan je zagovaram nesto da ne bi dirala usi,neznam hoce li izdrzati da ne iscupauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14828
30.4.2011 1:22:07   
Bambi09
user posted image

user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14829
30.4.2011 7:16:13   
Meri29
Jutro user posted image

Ma vidi nam Naneta kako rucka makaroneuser posted image Presladak jeuser posted image A Majda ga gleda i kaze: "beba uca, beba uca"

Majda ustala u 4user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14830
30.4.2011 8:29:33   
Anoniman
jutro.
A. je opet zaspo u 00.00user posted image dobro hajd nije se makar budio . Skoro ustali mene sunce probudilo user posted image mada kazu od poslijepodne opet moguci pljuskovi user posted image sinoc se kisa bas ispadala .
Masallah a nam Naneta medenog user posted image user posted image user posted image user posted image rucki dusa draga i A. isto voli makarone sinoc ih bas jeo

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 14831
30.4.2011 10:41:20   
Honey3
jutrouser posted image mi smo veri dobro spavali,uhe ne bole i evo spustila je u krevet da spava a cujem je pjeva u sobiuser posted image e onda zaspi otkrivena a ja ne mogu uci u sobu jer ako udjem probudi se,neznam sta je gore ili da je probudim ili da spava otkrivenauser posted image
mashallah kako nam Nane lijepo ruckiuser posted image Felix otkud vama sunceuser posted image kod nas bas dobro hladnouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14832
30.4.2011 11:05:35   
Apotekarka
jUTRO..i to oblacno....Sta je ovo svi negdje otputovali ja na poslu do sad ko nesto radilauser posted image ,sad cekam 14 user posted image ...Druzim se s vama i kaduljom....Kako ste vi...Nane je extra na slici pravi je....moj lijenac jos ceka da ga mi hranimo...user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14833
30.4.2011 11:29:45   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Bambi09

user posted image

user posted image

Mashallah kako sma sladak i kako lijepo ganjam makarone po tanjiru user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nas dvije se igramo. Spavale smodo pola 10 mashallah, da je mama ne urekne. Kasnije cemo na kaficu i u kupovinu. Nosic jos uvijek curi user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14834
30.4.2011 11:51:36   
Anoniman

jutrouser posted image mi smo veri dobro spavali,uhe ne bole i evo spustila je u krevet da spava a cujem je pjeva u sobiuser posted image e onda zaspi otkrivena a ja ne mogu uci u sobu jer ako udjem probudi se,neznam sta je gore ili da je probudim ili da spava otkrivenauser posted image
mashallah kako nam Nane lijepo ruckiuser posted image Felix otkud vama sunceuser posted image kod nas bas dobro hladnouser posted image

eto neznam otud valjdauser posted image user posted image bome je jutros probudile rane zrake sunca oko 8 milina. Evo i sad cas se naoblaci cas sunce probija.Jako  je sunce kad si na suncuuser posted image al ima nekog hladnog zraka provjetarca .
Eh kad bi ovako sutra bilo , bilo bi super.

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14835
30.4.2011 12:31:27   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: myb@by

Dobro vece. I ja sada procita ovo vezano za anonimnu user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidim dosta djecice bolesno user posted image user posted image user posted image , i mojoj A curi nosic, nadam se da nece fasovati turu, kako bi putovali za 1. maj.

N-N trebala zao mi je sto nisi otisla na more.
Ja isla na razgovor za posao, izgleda opet nista. Razocarana sam pravo. Bas se kajem sto nisam otisla u Njemacku i Ameriku, kada sma imala priliku za to user posted image user posted image user posted image user posted image

Sto bi Nuna rekla nemoj mi crne hronike user posted image Nemoj se sikorati bice posla kad se najmanje budes nadala Tebi gdje je sudjeno da radis doci ce na vrata da te zovu kao sto su i mene, a skim bi se Ajsa i Atija marisale da si ti otisla u NJemacku user posted image Nemoj da budes tuzna pored toliko razloga za osmijeh samo pogledaj u Soncicu i eto ga odmah i raspolozenje.
Bambi ko to nama sam ruca user posted image i Atija se bori sama sa kasikom neda da je ja hranim vec sama pa vise grane oko nje nego u ustima ali nest0o dodje i do stomaka
user posted image
Felix kako je A slisa li
Apotekarko zelim ti sto brze ozdravljenje
Jelena nadam se da ce curica sto prije da ozdravi a cim bude mogla da ih izvadi nemoj se dvoumiti jer joj poslije operacije moze biti samo bolje a krajnici su jako zeznuti jer od njih moze nedaj Boze da se osteti sluh
Svim bebicama i mamicama user posted image user posted image i da se dobro odmorite ovih par dana praznika
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio *pcelica* -- 30.4.2011 12:32:56 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14836
30.4.2011 12:41:30   
myb@by
Pcelice da sam ja otisla, ti bi sada vjerovatno imala drugu komšinicu, koja bi Atiji rodila drugaricu za marisanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Šalim se naravno, ali nije lahko kada dobijes tolike odbijenice user posted image user posted image user posted image .
Bice bolje user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 14837
30.4.2011 12:48:31   
*pcelica*
Znam ali ne bi to bila Ajsa ona je jedinstvena Mozda bi ta druga bila kao i ova jedna nasa u komsiluku pa nebi se druzila sa namauser posted image . Malo da te raspolozim znam kako ti je pozalis sto si tolike godine ulagao u sebe kad vidis da ti diploma ne vrijedi jer nemas nikog na funkciji ali ja se opet nadam da svakog od nas negdje ceka nafaka a nasa je izgleda krenula na kornjaci pa se moramo nacekati

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14838
30.4.2011 12:51:11   
Apotekarka
Mybaby ne spomnji odbijenice lusdim od njih moj te mm vjerovatno razumijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14839
30.4.2011 12:58:40   
myb@by

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Znam ali ne bi to bila Ajsa ona je jedinstvena Mozda bi ta druga bila kao i ova jedna nasa u komsiluku pa nebi se druzila sa namauser posted image . Malo da te raspolozim znam kako ti je pozalis sto si tolike godine ulagao u sebe kad vidis da ti diploma ne vrijedi jer nemas nikog na funkciji ali ja se opet nadam da svakog od nas negdje ceka nafaka a nasa je izgleda krenula na kornjaci pa se moramo nacekati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gluho bilo,nek sam ja za dobrobit komšiluka ostala u BiH user posted image user posted image user posted image user posted image .

Apotekarka, sta da ti kazem, tm je sigurno i teze jer je on ipak glava porodice i mogu samo zamisliti kako se osjeca user posted image

Neposredna veza do poruke: 14840
30.4.2011 13:02:11   
*pcelica*
Zbog zalaganja za dobrobit komsiluka zasluzila si kafu i kolac. user posted image Evo ja opet pravila machmalow pa dodi da probas bice i kafa i kolac user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14841
30.4.2011 13:22:19   
teacher75
lana u zadnjih par dana skrguce zubima, a ima samo 5 zubi, gore 4 i dole samo jednu jedinicu. bas glasno i jako skrguce, fino se cuje. sta bi to trebalo da znaci i jel stetnouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 14842
30.4.2011 13:24:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

lana u zadnjih par dana skrguce zubima, a ima samo 5 zubi, gore 4 i dole samo jednu jedinicu. bas glasno i jako skrguce, fino se cuje. sta bi to trebalo da znaci i jel stetnouser posted image
i anel je to jedno vrijeme radio i prestao user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 14843
30.4.2011 13:26:44   
myb@by

IZVORNA PORUKA: teacher75

I Ajša je to radila, ne brini procice vremenom. Njoj su zubi sada interesantni pa eksperimentiše user posted image

Neposredna veza do poruke: 14844
30.4.2011 13:27:47   
Apotekarka
Ova 2009 generacija to radi i Antonio je to isto radio ne brini,proslo ga

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14845
30.4.2011 13:36:46   
teacher75
super da nije nista cudno i stetno, mi se prepali da ce naskoditi zubima pa je ruzili i govorili da ne skrguce a ona odamah place, ne da da se ruziuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14846
30.4.2011 15:05:01   
Anoniman
Pozz i od nas...nas cijelu noc mucila temperatura, jutros je skinula i opet evo sada se malo pojavila, ali srece nije visoka, a vidim i na njoj da je bolje, bolje mi jede jer juce nije ni zalogaja jednog u usta dala staviti, a danas vec pocinje po malo. Izgleda da antibiotik djeluje.
Pcelice nazalost ali nama je od krajnika ostecen sluh vec, tako da sanjam taj drugi rodjendan da go*na vadim iz usta, mislim da cu joj rodjendan slaviti u bolnici, samo da vise hoce napuniti da se kotarisemo i toga.
Teacher
i Ana je jedno vrijeme skrgutala zubima, izgleda da je to FAZA, gotovo svako to dijete prodje.

Ljubimo vasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14847
30.4.2011 19:11:29   
teacher75
lana sklopila prvu recenicu, tj. recenice:" kako si" i "kako ste"user posted image i citav dan to ponavljauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14848
30.4.2011 20:07:20   
Apotekarka
Da vam se na brzaka javim ocekujem goste pa pripremam veceru,nakav sam i kolac sklepala,moram se pozaliti evo Antonio mi se zali da ga boli pupo,prduca i nekako mi probljedio i okice mu se sjaje ,malo i nosic curi....JHoj ovako je pocelo prije 15 dana kad smo zavrsili na sumamedu ne opet pocelo s pupom zavrsilo s 39 temp,kasljem,jakom upalom grla...Samo da nas zaobidje dala sam mu kasikicu paracetamola i napravila caj od komoraca samo da se smiri,a i meni ova stalna jedna zlujezda malo bolna,a ovo u grlu nw prolazi,da nismo kakvu bakteriju fasovali neeeeee....Samo da mi se ne razboli....Odoh nastaviti s pripremanjem vecereuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14849
30.4.2011 20:25:30   
mala86
vece svima user posted image

evo i nas nakon 100 godina na ovoj temi!citala sam ali mi se nije dalo pisat

mi smo super,ponekad zlocesti,nemirni(uhvati nas na dane)al kad sve saberem super je user posted image user posted image user posted image

jedemo ko veliki user posted image user posted image ,u zadnje vrijeme mu nije fora jesti vilicom vec prsticima sam stavlja u usta user posted image user posted image user posted image ,ja samo kazem faza user posted image

i dalje slabo pricamo,melje on na mandarinskom al nece na bosanskom nikako user posted image user posted image user posted image

vidim da ima bolesnih bebara zelimo im brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  592 593 [594] 595 596   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  592 593 [594] 595 596   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *