Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jutro. A. je opet zaspo u 00.00 dobro hajd nije se makar budio . Skoro ustali mene sunce probudilo mada kazu od poslijepodne opet moguci pljuskovi sinoc se kisa bas ispadala . Masallah a nam Naneta medenog rucki dusa draga i A. isto voli makarone sinoc ih bas jeo
jutro mi smo veri dobro spavali,uhe ne bole i evo spustila je u krevet da spava a cujem je pjeva u sobi e onda zaspi otkrivena a ja ne mogu uci u sobu jer ako udjem probudi se,neznam sta je gore ili da je probudim ili da spava otkrivena mashallah kako nam Nane lijepo rucki Felix otkud vama sunce kod nas bas dobro hladno
jUTRO..i to oblacno....Sta je ovo svi negdje otputovali ja na poslu do sad ko nesto radila ,sad cekam 14 ...Druzim se s vama i kaduljom....Kako ste vi...Nane je extra na slici pravi je....moj lijenac jos ceka da ga mi hranimo...
jutro mi smo veri dobro spavali,uhe ne bole i evo spustila je u krevet da spava a cujem je pjeva u sobi e onda zaspi otkrivena a ja ne mogu uci u sobu jer ako udjem probudi se,neznam sta je gore ili da je probudim ili da spava otkrivena mashallah kako nam Nane lijepo ruckiFelix otkud vama sunce kod nas bas dobro hladno
eto neznam otud valjda bome je jutros probudile rane zrake sunca oko 8 milina. Evo i sad cas se naoblaci cas sunce probija.Jako je sunce kad si na suncu al ima nekog hladnog zraka provjetarca . Eh kad bi ovako sutra bilo , bilo bi super.
Dobro vece. I ja sada procita ovo vezano za anonimnu . Vidim dosta djecice bolesno , i mojoj A curi nosic, nadam se da nece fasovati turu, kako bi putovali za 1. maj.
N-N trebala zao mi je sto nisi otisla na more. Ja isla na razgovor za posao, izgleda opet nista. Razocarana sam pravo. Bas se kajem sto nisam otisla u Njemacku i Ameriku, kada sma imala priliku za to
Sto bi Nuna rekla nemoj mi crne hronike Nemoj se sikorati bice posla kad se najmanje budes nadala Tebi gdje je sudjeno da radis doci ce na vrata da te zovu kao sto su i mene, a skim bi se Ajsa i Atija marisale da si ti otisla u NJemacku Nemoj da budes tuzna pored toliko razloga za osmijeh samo pogledaj u Soncicu i eto ga odmah i raspolozenje. Bambi ko to nama sam ruca i Atija se bori sama sa kasikom neda da je ja hranim vec sama pa vise grane oko nje nego u ustima ali nest0o dodje i do stomaka Felix kako je A slisa li Apotekarko zelim ti sto brze ozdravljenje Jelena nadam se da ce curica sto prije da ozdravi a cim bude mogla da ih izvadi nemoj se dvoumiti jer joj poslije operacije moze biti samo bolje a krajnici su jako zeznuti jer od njih moze nedaj Boze da se osteti sluh Svim bebicama i mamicama i da se dobro odmorite ovih par dana praznika
< Poruku je uredio *pcelica* -- 30.4.2011 12:32:56 >
Pcelice da sam ja otisla, ti bi sada vjerovatno imala drugu komšinicu, koja bi Atiji rodila drugaricu za marisanu . Šalim se naravno, ali nije lahko kada dobijes tolike odbijenice . Bice bolje
Znam ali ne bi to bila Ajsa ona je jedinstvena Mozda bi ta druga bila kao i ova jedna nasa u komsiluku pa nebi se druzila sa nama . Malo da te raspolozim znam kako ti je pozalis sto si tolike godine ulagao u sebe kad vidis da ti diploma ne vrijedi jer nemas nikog na funkciji ali ja se opet nadam da svakog od nas negdje ceka nafaka a nasa je izgleda krenula na kornjaci pa se moramo nacekati
Znam ali ne bi to bila Ajsa ona je jedinstvena Mozda bi ta druga bila kao i ova jedna nasa u komsiluku pa nebi se druzila sa nama . Malo da te raspolozim znam kako ti je pozalis sto si tolike godine ulagao u sebe kad vidis da ti diploma ne vrijedi jer nemas nikog na funkciji ali ja se opet nadam da svakog od nas negdje ceka nafaka a nasa je izgleda krenula na kornjaci pa se moramo nacekati
gluho bilo,nek sam ja za dobrobit komšiluka ostala u BiH .
Apotekarka, sta da ti kazem, tm je sigurno i teze jer je on ipak glava porodice i mogu samo zamisliti kako se osjeca
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
lana u zadnjih par dana skrguce zubima, a ima samo 5 zubi, gore 4 i dole samo jednu jedinicu. bas glasno i jako skrguce, fino se cuje. sta bi to trebalo da znaci i jel stetno
lana u zadnjih par dana skrguce zubima, a ima samo 5 zubi, gore 4 i dole samo jednu jedinicu. bas glasno i jako skrguce, fino se cuje. sta bi to trebalo da znaci i jel stetno
I Ajša je to radila, ne brini procice vremenom. Njoj su zubi sada interesantni pa eksperimentiše
Pozz i od nas...nas cijelu noc mucila temperatura, jutros je skinula i opet evo sada se malo pojavila, ali srece nije visoka, a vidim i na njoj da je bolje, bolje mi jede jer juce nije ni zalogaja jednog u usta dala staviti, a danas vec pocinje po malo. Izgleda da antibiotik djeluje. Pcelice nazalost ali nama je od krajnika ostecen sluh vec, tako da sanjam taj drugi rodjendan da go*na vadim iz usta, mislim da cu joj rodjendan slaviti u bolnici, samo da vise hoce napuniti da se kotarisemo i toga. Teacher i Ana je jedno vrijeme skrgutala zubima, izgleda da je to FAZA, gotovo svako to dijete prodje.
Da vam se na brzaka javim ocekujem goste pa pripremam veceru,nakav sam i kolac sklepala,moram se pozaliti evo Antonio mi se zali da ga boli pupo,prduca i nekako mi probljedio i okice mu se sjaje ,malo i nosic curi....JHoj ovako je pocelo prije 15 dana kad smo zavrsili na sumamedu ne opet pocelo s pupom zavrsilo s 39 temp,kasljem,jakom upalom grla...Samo da nas zaobidje dala sam mu kasikicu paracetamola i napravila caj od komoraca samo da se smiri,a i meni ova stalna jedna zlujezda malo bolna,a ovo u grlu nw prolazi,da nismo kakvu bakteriju fasovali neeeeee....Samo da mi se ne razboli....Odoh nastaviti s pripremanjem vecere
jedemo ko veliki ,u zadnje vrijeme mu nije fora jesti vilicom vec prsticima sam stavlja u usta ,ja samo kazem faza
i dalje slabo pricamo,melje on na mandarinskom al nece na bosanskom nikako
vidim da ima bolesnih bebara zelimo im brzo ozdravljenje