Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
leona zao mi je dusa draga , da nam brzo ozdravi Koko, pozdrav i vama .... Mala nece sunce nidje jos pobjec Moja dva momka spavaju ja rucak pravila , skoro sjela kad ustane abd jedemo i picimo opet na vikendicu al kod nas , bas nas nesto da sa ovim vike. ovi dana .... Umorna sam a nemogu da zaspi.... Uzadnje vrijeme jos se bas umorim preko dana i ranim al kad je vrijeme spavat nece san na oko, da Bogujes tako ja sto kaze koka, brojim ovcice i ovcice al jok, ni sama neznam kako zaspim. Uzivajte danas bas je lijep dan
Mi maloprije usli u kucu, jutros od devet skitali i mene je toliko sunce osamutilo da jedva glavu drzim na ramenima, a valjda od vrucine otekla tako da su mi i noge i ruke kao balvani . Cura zaspala, tajo ode nesto do grada, a ja odoh u krevet . Mi mislili sutra ako bude lijepog vremena malo kod svekra i svekrve na Boracko da se ovo dijete nadise cistog vazduha, a i ja malo noge u vazduh da dignem
e i ja razmisljam kad je vrijeme da Andrejevica deloziram u njegovu sobu...sve mi ga nesto zao ...a stvarno...kako cu...kad ste vi koje ste ih delozirali...s koliko godina...i kako to podnesu...njemu je pravo drago kad svi legnemo...stvarno mi ga nesto zao da sam spava
Poz zene. Dadada ja sam izgubila nadu u te stvari nadam se prije zenidbe da ce se delozirati i A. i brat mu stariji. Brat je deloziran u sobi svojoj bio i nakraju dovukao madrac(dusek) kako ko kaze i dole pored naseg kreveta i zaprijetio ako kazemo uciteljici na jesen da se seli kod majke . A navecer kad pocne smjeh njih dvojice to je ludnica A. skace s kreveta kod brata, pa na nas krevet pa skace po meni, mm itd. Ali sve ce to proci.
znaci on ce mene i mm delozirati kad dovuce curu ...divno
i nece mu biti nimalo žao
Noa, dadada ce biti sve krIva, pa ce je Ta koja je u "njenoj" sobi tracati po forumima
ja kako složiste
zamišljam...anderejevićeva ženica trača mamu dadadu na temi svekrve
dadada ti si king