|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  689 690 [691] 692 693   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.5.2011 21:24:47   
Apotekarka
Ma zeno tecacherko ne sikiraj glavno je da nesto jede pa sta god,naravno svi mi volimo da nam djeca jedu zdravo(koliko je to sve upoce zdravo al ajd) ali nek jede bilo sto bolje i to nego nista

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 17251
14.5.2011 21:25:40   
Apotekarka
Dadda idi ucitiuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 17252
14.5.2011 21:27:03   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ma zeno tecacherko ne sikiraj glavno je da nesto jede pa sta god,naravno svi mi volimo da nam djeca jedu zdravo(koliko je to sve upoce zdravo al ajd) ali nek jede bilo sto bolje i to nego nista

ne znam sta da radim, zao mi da kuham svaki dan a onda bacam...user posted image a i bojim se da nikad nece htjeli povrce, i ja i mm smo sto se tice povrca katastrofauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.5.2011 21:29:10 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 17253
14.5.2011 21:28:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

dadada ne ginu ti Šavniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image osim ako mladi ne budu zanimljiviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al haj ima starackih domova po SAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grozna siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uvalicu ja njega kod sahareuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ko sto se mm uvaliouser posted image user posted image user posted image

Fino bogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image , a moze komotno, dotad cu ja biti zrela za penzije pa ti meni samo neku montaznu kamenu kucicu kod dide dolje montiraj i nema frkeuser posted image

ma kupicu ja tebi odmah dvije...da imam i za sebe kad dodjem...a i za djecuuser posted image user posted image user posted image user posted image

teacher...nece smrsati...no sikiriki...samo NE SILITI...uci se na meni

nju ne mozes siliti sve i da hoces- kad nesto nece vrti glavom i stisne usta, ako i uspijem sta ubaciti odmah pljuje i to na sve strane, sva mi okolo isprljauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17254
14.5.2011 21:29:02   
Apotekarka
Pa daji joj sto zeli jesti mozda se zasitila,jedan period Antonio odjednom nece juhu nio pod razno i ja mu je ukinem skroz 10-ak dana posčlije toga opet ponudim hoce,mozda im dosadi tko ce im ga znati

Neposredna veza do poruke: 17255
14.5.2011 21:30:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Pa daji joj sto zeli jesti mozda se zasitila,jedan period Antonio odjednom nece juhu nio pod razno i ja mu je ukinem skroz 10-ak dana posčlije toga opet ponudim hoce,mozda im dosadi tko ce im ga znati

i ja sve kontam da je mozda to u pitanjju jer sam joj blendala dugo i uglavnom je sve imalo slican ukus

Neposredna veza do poruke: 17256
14.5.2011 21:31:10   
Apotekarka
Nemoj se samo sikirati glavno je da jede koliko tolikoi

Neposredna veza do poruke: 17257
14.5.2011 21:31:42   
mala86
po ovom jelovniku super je pojela kolicinski

jede sir,moj nece ni njega,od mlijecnih proizvoda samo jogobelu,i to mu dam za veceru najcesce sa petit keksom

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 17258
14.5.2011 21:33:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

jede sir,moj nece ni njega,od mlijecnih proizvoda samo jogobelu,i to mu dam za veceru najcesce sa petit keksom

pojede kolicinski al ono sto ona hoce, al se sekiram sto nece nikako povrce ni meso- ipak su tu kalorije i snaga

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 17259
14.5.2011 21:37:05   
salmy
Vece za rajuuser posted image user posted image user posted image  
nama danas dan prosao super,ma ustvari i nije toliko super.Bili smo u potrazi za parketom(jos nismo konacno odlucili koji cemo) meni se sviđaju egzoticniuser posted image user posted image a moj ekonomista nedauser posted image user posted image kaze puno parauser posted image  Valjda se uspijemo dogovoritiuser posted image
Usisala sam sve veceras,tako da sutra mogu odmarat( a nedjelja mi uvijek prođe u usisavanju) 
Napricah se postenouser posted image  
sad citam sta ste pisale
ps:Dino jeuser posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 17260
14.5.2011 21:43:40   
N_N
Dobro veče user posted image  Ja sam umorna pravo a da sam šta uradila vele ne bi mi bilo čudno, oprala 4 tabura i 4 kuhinjske stolice i crkla user posted image  e da i + trčala za B do 13h odnosno sve troje smo trčali. Kako je nemiran majko draga user posted image  ali je presmiješan sve priča, sve razumije pa se počne svađati sa nama user posted image  na kraju kad mu ne popustimo kaže "mojim vaaaaas, mojim vas putite Bedu" user posted image user posted image  Poslije podne smo išli u Kiseljak, na zemlju, kako je super, trava narasla, cvijeće na sve strane user posted image  pravi merak, jedva čekam B rođendan user posted image  Ostali su kod nane i dede user posted image  Ja uživam, eurosong, 3u1 ljepota!

P.S. felix, i ja se evo noćima mučim da zaspem, umorna užas a jedva zaspem user posted image  

Dinooooo user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 17261
14.5.2011 21:49:53   
Anoniman
Joj dusa slatka meni je Bedo mali meden , i simpaticana mogu misliti kako vam sefuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim ga punooooooooo pametno oko ....
Ja se nadam N.N da cu veceras moc zaspat tjesim se umorna sam , ako opet bude komesanja i brojanja ovcica sludicu vise user posted image user posted image user posted image
Ako A. spava ne zeza mene nesto muci a nista ne muci tako nesto pa neda mi spavat Znaci neda mi se nesto rahat zaspat da si Bog ili me more neki ruzni snovi.
Bome sve bjezim od toga al haman cu morat jednom da "krknem" apaurin da se naspavam ko coek .
user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 17262
14.5.2011 21:51:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

neka jede sta moze Ja ne birnem za to A. hb jede povrce i svo meso al zato voceuser posted image al nadomjerujem vocnim kasicama i bananom ajd makar bananu oce.
user posted image
pojede kolicinski al ono sto ona hoce, al se sekiram sto nece nikako povrce ni meso- ipak su tu kalorije i snaga

Neposredna veza do poruke: 17263
14.5.2011 21:52:08   
Ella_H
N_N B. je pravi momak,
i moj je nemiran.
Dadada delozirat ces ga prije kakva cura bona,
to su samo najcrnje misli user posted image .
Mi smo svojima dali rok do jeseni,
samo sto to jos neznajuuser posted image .
Felix samo spavaj kad god mozes.
Ja se u zadnje vrijeme gotivim previse nesmijem pricati :).

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17264
14.5.2011 21:52:47   
R&T@
N_N, meni bi i ovo malo tvog posla bilo previse...

Ja danas nisam uradila bas nista u kuci i nije mi zaouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17265
14.5.2011 21:55:42   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Ja se u zadnje vrijeme gotivim previse nesmijem pricati :).

user posted image user posted image user posted image  ista sam tiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 17266
14.5.2011 21:55:55   
N_N
IZVORNA PORUKA: felix

Ja se nadam N.N da cu veceras moc zaspat tjesim se umorna sam , ako opet bude komesanja i brojanja ovcica sludicu vise user posted image user posted image user posted image

Zovi me pa ćemo ih brojati skupa user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17267
14.5.2011 21:56:13   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Ja danas nisam uradila bas nista u kuci i nije mi zaouser posted image user posted image user posted image

Legendo user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam ni ja, sutra navece jer cu opet cijeli dan da lunjam user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17268
14.5.2011 21:57:18   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Legendo user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam ni ja, sutra navece jer cu opet cijeli dan da lunjam user posted image user posted image

ni ja, ni danas ni sutrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17269
14.5.2011 21:58:54   
Ella_H
Tajra suti da se ne ureknemo
ili da nas ne salete s kakvim sarkazmomuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 17270
14.5.2011 21:59:25   
Lady26
Jest mi Lana sega, danas kod nane zajahala prag, cuva se za stok i pjeva djiha djiha kojo, jos se klati user posted image
Poslije sisli u bastu a ona sjela na loptu i opet isto djiha djiha kojo...mi smo oplakali...user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17271
14.5.2011 22:01:00   
N_N

user posted image user posted image user posted image user posted image  kraljica!!
Ma ja sam preaktivna, zato sam i mršava user posted image user posted image  a onda se čudim na koga su mi djeca nemirna user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17272
14.5.2011 22:01:34   
Anoniman

Jest mi Lana sega, danas kod nane zajahala prag, cuva se za stok i pjeva djiha djiha kojo, jos se klati user posted image
Poslije sisli u bastu a ona sjela na loptu i opet isto djiha djiha kojo...mi smo oplakali...user posted image user posted image

jel a da nije djete sta vidjelo iz krevetica nocasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa povezuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17273
14.5.2011 22:04:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: felix

Zovi me pa ćemo ih brojati skupa user posted image user posted image
hocu user posted image user posted image user posted image user posted image
Al mislim da bi mi brojale opuske od cigarauser posted image user posted image user posted image
Ella-h mila ma spavala bi ja i crco zjevajuci al nema sna .....
N.N daj kazi jel se Bedo mali odviko od skidanja carapa moj nije jos i sad ratujemo user posted image i + naucio se okrece se kolut naprijed na glavu se nasadi i prevrce nije jos skonto kolut nazaduser posted image user posted image I + kad mu pustis pešu (pjesmu) trazi on se okrece u krug vrtiuser posted image user posted image user posted image zamanta mi se gledajuci user posted image ga...

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 17274
14.5.2011 22:04:14   
Lady26

IZVORNA PORUKA: noa

jel a da nije djete sta vidjelo iz krevetica nocasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa povezuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije user posted image user posted image user posted image u defektu sam, od toga nema nista vec danima - rado ga se sjecam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  689 690 [691] 692 693   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  689 690 [691] 692 693   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *