|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Bademova krema dobila je pojačanje, a porodice nove saveznike za zaštitu i njegu kože
Ključne riječi:

image
/11


Brojne dobre navike, pa i one o njezi kože, prenose se s koljena na koljeno. Tako je i Bademova krema za djecu iz Pharmameda, skupa s najbližim prijateljima i familijom, dočekala dolazak brojnih mama i beba iz porodilišta u njihove domove. Bila je dio prvih nježnih dodira, brinula je o osjetljivoj koži beba  s kojima je skupa prerastala pelene, štiteći ih od vlage i osipa, a ostala je dio obavezne njege brojnih mališana do polaska u školu, pa i kasnije. I tako generacijama.

Staroj, dobroj Bademovoj  kremi, koja uživa veliko povjerenje potrošača, nedavno su se pridružila dva nova člana porodice, Bademova Baby soft krema i Bademova krema kod pelenskog osipa, koje s jednakim kvalitetom i ljubavlju uloženim u njihov razvoj nastavljaju brigu o koži beba, djece, ali i i odraslih.

Nastali su na osnovama uspjeha i kvaliteta Bademove kreme za djecu, koja je zaslužna za brojna sretna i zadovoljna lica, te cijelu „armiju“ vjernih potrošača. Oba nova proizvoda su proizvedena prema strogim uslovima farmaceutske industrije, dermatološki su testirana u Evropskoj uniji i ne sadrže paraben. 

U Bademovu Baby soft kremu stalo je  150 ml nježnosti, koje ova krema duguje ekstraktima nevena i bademovog ulja koji su poznati po svom umirujućem i blagom djelovanju na suhoj dječijoj koži, te hidratizirajućim emolijensima koji dječiju kožu čine vlažnom tokom cijelog dana. Sudeći po sastojcima i njihovim efektima, i roditelji će sigurno imati svoje prste u njoj.

Bademova krema kod pelenskog osipa donosi 75 ml efikasnosti za rješavanje pelenskog osipa. Stvara učinkovit zaštitni sloj na koži, sprečava i smiruje crvenilo kože na osjetljivim mjestima kod dojenčadi i male djece.

S novim proizvodima, koji predstavljaju spoj tradicije i kvalitete, uspostavljena je i zaokružena linija Bademove kozmetike za djecu u čijim blagodetima može uživati cijela porodica i neke nove generacije. Na ovaj način kompanija Pharmamed dodatno se približila korisnicima, a njen asortiman, poznat po kvalitetu, dodatno je obogaćen.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
9
Koliko sna je potrebno bebi? - Tablica spa...
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ali budite bez brige uk...
4
Zašto se moje dijete i dalje budi noću?
Kao i bebe, mnoga mala djeca ne spavaju cijelu noć, i to je sasvim normalno. Mala djeca žude za vezom i dodirom da bi se...
3
Šta je ružičasta buka i kako pomaže bebi d...
Roditelji na različite načine uspavljuju djecu, a jedan od najpopularnijih je pomoću metode "bela buka". Međutim, u po...
3






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *