|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Dodir prirode koji budi ljepotu

Dr.Pasha, 30.1.2013
Proces proizvodnje i ručna izrada Dr.Pasha proizvoda kao i prepoznatljiv izgled inspirisan tradicionalnim motivima Bosne i Hercegovine, doprinose ponovnom ujedinjenju čovjeka i prirode u svrhu ljepote, zdravlja i dobrog osjećaja.

image
/11


Vrtoglavi tempo života primorava nas na stres, odvaja od prirode, jedne od drugih i samih sebe. Proces proizvodnje i ručna izrada Dr.Pasha proizvoda kao i prepoznatljiv izgled inspirisan tradicionalnim motivima Bosne i Hercegovine, doprinose ponovnom ujedinjenju čovjeka i prirode u svrhu ljepote, zdravlja i dobrog osjećaja.

Svi Dr.Pasha proizvodi rađeni su  od 100% prirodnih i najkvalitetnijih sirovina iz biološkog, organskog uzgoja, bez ikakvih dodataka, punila i konzervansa te nisu testirani na životinjama.

Dr. Pasha proizvodi svojim prirodnim sastojcima vraćaju snagu, okrepljuju duh i omogućavaju Vam da uživate u jedinstvenom trenutku opuštanja, ostavljajući Vašu kožu mekom i svježom.

U potpunosti ručno i s ljubavlju napravljeni, prirodni Dr. Pasha proizvodi, garantuju beskompromisan kvalitet, učinkovitost i jedinstven ugođaj.

Mala zadovoljstva vraćaju osmjeh na lice; mali znaci pažnje prema sebi pomažu nam vratiti snagu i uljepšati dan.

 

Za trenutke opuštanja i njegu lica i tijela Dr.Pasha svim majkama i trudnicama preporučuje:


http://www.dodaj.rs/f/18/oR/1UmKKwEs/slika-melem-ulje-marelic.jpg

Tuširanje uz Lavandu

Dr.Pasha sapun Lavanda namijenjen je prvenstveno za njegu kože  na koju djeluje antiseptički i smanjuje upalne procese potičući rad stanica i krvotok. Svojom opuštajućom aromom eteričnog ulja lavande pomaže pri otklanjanju nervne i psihičke napetosti. Redovnom upotrebom koža postaje elastična i meka.

Trenutak za Zlatni Melem

Nakon tretmana sa Dr.Pasha sapunom Lavanda Vašoj koži je potrebna dodatna doza vitamina koja će je učiniti svilenkasto mekom i nježnom. Dr. Pasha Zlatni Melem na bazi organskog karite maslaca, obiluje vitaminima A,E i F koji pomažu pri regeneraciji stanica kože i zacjeljivanju oštećenja na koži. Prije spavanja nježno umasirajte Zlatni melem na oštećene djelove kože i ostavite da djeluje preko noći.

I za kraj...Dubinska njega lica uz Ulje marelice  

Ulje marelice u starom Egiptu  se smatralo tajnim receptom za ljepotu i izvorom mladosti. Bogato je vitaminima, mineralima, esencijalnim masnim kiselinama, a izuzetno obiluje vitaminom A. Svojim ljekovitim svojstvima kožu omekšava, hrani, obnavlja stanice i zadržava vlagu. Smanjuje hrapavost kože, ispucanost, iritacije i pomaže u borbi protiv akni. Bogati sastojci ulja marelice svakodnevnom upotrebom spriječavaju prijevremeno starenje kože. Pomaže u njezi osjetljive dječije kože kao i kože starijih osoba. Za postizanje najboljih rezultata ulje koristiti ujutro i uveče, blagim kružnim pokretima prstiju utrljati na suho i čisto lice.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *