|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Dr.Pasha savjetuje: Pripremite kožu za ljeto!

Dr.Pasha, 13.5.2013
Došlo je vrijeme kada nas malo po malo svaki dan iznenade zrake sunca koje nam mame osmjeh na lice. Ljeto nam se bliži i pravo je vrijeme da pripremimo našu kožu za nadolazeće temperature.

image
/21


Kako nam se ljeto približava tako se borimo da skinemo višak kilograma koji su se nakupili tokom zime pa idemo na vježbe za oblikovanje tijela, no ne trebamo zaboraviti da je i naša koža lica i tijela nakon zime iscrpljena – pa joj jednako mnogo pažnje trebamo posvetiti. Iako nas još par mjeseci dijeli od ljeta vrlo je važno da na vrijeme krenemo sa pripremama, pa evo par korisnih savjeta:

UKLONITE MRTVE STANICE KOŽE UZ SAVRŠENI PILING SA SAPUNOM MAK-CIMET

Tokom zime naša koža pretrpila je mnogo nepovoljnih vremenskih uticaja, zadimljenih prostorija, nečistog zraka i vjetra koji su negativno uticali na kožu. Kako bi odstranili tragove zime sa naše kože prvenstveno je potrebno da uradimo piling cijelog tijela.

Za savršen prirodni piling kože lica i tijela Dr.Pasha preporučuje sapun Mak-Cimet. Umirujuće eterično ulje cimeta i zrnca maka koji se nalaze u sapunu pokreću cirkulaciju krvi i pomažu pri otklanjanju mrtvih stanica kože. Idealan je za svakodnevnu masažu lica i tijela. Svojim djelovanjem također prikladnom masažom zahvaćenih djelova pomaže i u borbi protiv celulita.

 

DUBINSKI NAHRANITE KOŽU UZ KREMU NA BAZI ULJA ARGANA

Pri izlaganju suncu naša koža se bora. Kako bi ju nahranili dovoljno da se bore ne stvaraju i da koža bude elastična preporučujemo nanošenje Kreme Argan ujutro i uveče. Iako je krema masna, koža je jako brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Zbog visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina koje sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože Krema Argan izuzetno štiti, regenerira i podmlađuje kožu. Dubinski prodire u kožu i unosi hranjive i aktivne sastojke. Podstiče metabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu. U ljetnom periodu posebnu pažnju pri njezi  kože treba obratiti na koljena, laktove i gležnjeve jer na tim mjestima koža je posebno sklona isušivanju i zadebljanju.

 

100% ČISTO ARGANOVO ULJE ZA SJAJ I MEKOĆU KOSE

Jednako kao što vremenski uticaji djeluju na kožu lica i tijela, tako djeluju i na kosu. Sunčeve zrake negativno utiču na kosu, čineći ju suhom i vrhove ispucalim. Blagotvorno djelovanje dragocjenih prirodnih ulja sve više je prepoznato i ulja za njegu kose postaju neizostavan dio tretmana za ljepotu. Jedan od noviteta iz radionice prirodne kozmetike Dr.Pasha je i 100% čisto arganovo ulje čija je namjena višestruka. Pored njege kože i noktiju ovo dragocjeno ulje je djelotvorno i za kosu. Bogato je vitaminima, mineralima, proteinima i sadrži linoleinsku kiselinu i druge masne kiseline. Svojim savršenim spojem  kosu  jača, utiče na rast, štiti kosu od pucanja i pojačava sjaj i mekoću kose. 

 

NE ZABORAVITE ZAŠTITITI USNICE

Vjetar, sunce i druge vremenske prilike mogu utjecati i na zdravlje vaših usana, a samim tim i na vaš cjelokupan izgled. Većina ljudi ima problema sa ispucalim usnama zbog činjenice da usne nemaju žlijezde koje bi ih održavale vlažnima i mekanima. Sadrže vrlo malo melanina i kožnog pigmenta koji omogućava tamnjenje kože, zbog čega im je potrebna dodatna njega. Bez brige, Dr. Pasha je za vas izumio iznimno hranjiv balzam za usne od organskog karite maslaca koji potiče zacjeljivanje ispucalih usnica. Karite maslac ima višestruko djelovanje: štiti, njeguje, hidratizira, umiruje, pruža osjećaj ugode i potiče obnavljanje stanica vaših usana. Karite maslac je ujedno i prirodni izvor vitamina A, E i F čijim dejstvom usporava starenje kože, a istraživanja pokazuju da su upravo lijepe i njegovane usne tajna mladolikog izgleda.Tekstura Dr. Pasha balzama je glatka, sjajna i neljepljiva. Ukoliko želite svojim usnama priuštiti luksuznu njegu, posebno za vrijeme ljetnih mjeseci kada su izložene štetnim UV zrakama, odlučite se za Dr. Pasha Lip balm. Pružite svojim usnama njegu koju zaslužuju.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *