|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Linija na bazi Arganovog ulja

Dr.Pasha, 3.3.2013
Vijekovima unazad Ulje Argana poznato je kao „tekuće zlato“ zbog svog izuzetno cijenjenog djelovanja i široke upotrebe.

image
/21


Slijedeći tradicionalne recepture i nove svjetske trendove njege lica i tijela na bazi prirodnih sastojaka, Dr.Pasha svoju liniju upotpunio je proizvodima na bazi Argana. Vijekovima unazad Ulje Argana poznato je kao „tekuće zlato“ zbog svog izuzetno cijenjenog djelovanja i široke upo­trebe. Koristi se u kulinarstvu, kao dodatak ishrani i naročito u kozmetici za očuvanje zdravog izgleda kože lica i tijela, kose i noktiju. Arganovo ulje odlikuje to što obiluje vrlo visokim količinama nezasićenih i zasićenih masnih kiselina, sadrži i veliku količinu vitamina i minerala, a izuzetno obiluje visokim udjelom vitamina E – najsnažnijeg biološkog antioksidansa, koji štiti stanične membrane od lipidne oksidacije, čime se usporava starenje kože i pomaže pri regeneraciji kože zahvaćene ožiljcima.

100% čisto arganovo ulje - ima izuzetne sposobnosti regeneracije i podmlađivanja zbog visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, koje sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Djeluje protiv bora i usporava pojavu znakova starenja, jer podstiče metabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu. Vlaži i omekšava, pogotovo suhu i zrelu kožu. Izuzetno povoljno djeluje na njegu kose i jačanje i njegu noktiju.

Sapun sa arganovim uljem - Arganovo ulje sa mješavinom drugih prirodnih, organskih masnoća i sjemenki lana djeluje izuzetno povoljno kao prevencija od starenja kože i za tretman zrele kože, za redukciju bora. Sapun sadrži vitamine A, B1, B2, B5, D, E, proteine, minerale, linoleinsku kiselinu i druge masne kiseline, kao i prirodni glicerin iz organskog palminog ulja.

Prirodno Arganovo ulje sa mješavinom njegujućih ulja - Dr.Pasha 100% prirodno Arganovo ulje u mješavini sa uljem Avokada, Badema, Vanilije i Aloe Vere sadrži visoku razinu vitamina, minerala i masnih kiselina – čijim se spojem blagotvorno djelovanje proširuje. Obogaćeno je ferulinskom kiselinom, esencijalnim masnim kiselinama, karotenoidima, antioksidantima, sterolima, saponima. Ulje argana blagotvorno djeluje na kožu sklonu aknama, jer pomaže u čišćenju začepljenih pora. Djeluje i kao prirodni lifting bora, protiv ekcema, psorijaze, oštećenja na koži, strija, mrlja i pigmentacija.

Krema Argan - Krema sa arganovim uljem ima izuzetne sposobnosti da štiti, regenerira i podmlađuje kožu zbog visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina koje sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Dubinski prodire u kožu i unosi hranjive i aktivne sastojke. Krema djeluje protiv bora i usporava proces starenja kože, jer podstiče metabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *