|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   dojenje i pitrijaza
24.5.2008 20:14:46   
rozi
Prije mjesec mi se pojavila jedna mala tamna (smedje -crvenkasta)  flekica na grudima , odmah sam skontala da je pitrijaza (kako se sjecam da se tako kaze), jer sam prije imala manjih problema sa tim.  Nije se sirila dok nisu pocele ove vrucine, a sad ih je vec dvije i blizu su bradavice.
Inace mi ne smeta, ali me strah da nece preci na bebu kada budem dojila, jer je , kako znam , to gljivicno  oboljenje. Ako ima neko da se razumije u to, bila bih zahvalna na odgovoru. Pozdrav user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dojenje i pitrijaza
25.5.2008 22:41:30   
zdenka
bokić! Ja sam imala pitirijazu prije trudnoće, i zaista se brzo širila u ljetnim vrućinama....ali, na sreću, brzo se i izlječila, tako da nemoj brinuti previše, i idi dermatologu, oni to znaju riješiti....pozzzuser posted image

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: dojenje i pitrijaza
26.5.2008 0:07:48   
triplemama
Potpisujem samo ti otiđi dermatologu.

_____________________________

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

(odgovor članu zdenka)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: dojenje i pitrijaza
26.5.2008 23:48:06   
rozi
Izgleda da mi valja otici, a bas mi je mrsko vucarati se po Domu zdravlja, posebno po ovoj vrucini.  Bas sam mislila rijesiti problem iz fotelje ,  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: dojenje i pitrijaza
27.5.2008 10:11:11   
zdenka
zaboravih reći-životni vijek gljivice pitirijaze je cijela 3 tjedna, tako da moraš uporno mazati 3 tjedna iako se već nakon 5-6 dana čini da nema više flekica.....sretno ti user posted image

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: dojenje i pitrijaza
27.5.2008 20:50:00   
rozi
Hvala, Zdenka, taman da se zalijeci prije bebace.
Danas me toliko bolio stomak da nisam mogla mrdnuti, pravo sam se prepala tek predvece sam smogla snage da odem ginekologu. Mali se poceo spustati pa mi je dala Buskopan i Apaurin i mirovanje.

Pitala sam ginelokogicu za to i rekla mi je da smijem mazati Canestenom jer je malo podrucje. Ako ima neko kod sebe Canesten voljela bih da procita sta pise za primjenu u trudnoci , jer vjerovatno narednih par dana necu smjeti da se motam po Domu zdravlja.
Hvala unaprijed user posted image

(odgovor članu zdenka)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: dojenje i pitrijaza
28.5.2008 9:50:09   
zdenka
http://www.farmakologija.com/materia/d_antimikotici.htm
ovo je sve što sam mogla naći....Bayer pharma proizvodi Canesten, ali im je stranica trenutno u izradi, pa ne piše ništa....nisam ti baš puno pomogla, ali sam se potrudilauser posted image ....puse


(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: dojenje i pitrijaza
28.5.2008 12:54:17   
rozi
Srce si, hvala na trudu.  Ma kupicu ja canesten, jer je stvarno mala povrsina, a ako budem cekala moze se prosiriti , pa ko ce ga onda iskorijeniti.  Pozdravcic i pusa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zdenka)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *