|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
27.7.2011 10:29:11   
vila_7
Emice uh kod tebe pravo veselo! I ja kontam aBd sad nekad "zvati rodu" pa eto vidjet cu u kakvoj si kasi! user posted image Doduse ti si bas u blizu a ja i da iz prve zatrudnim Eva ce vec imati blizu 2 godine kad se aBd druga rodi

Mersiha...ne znam,ja bih je onda totalno iskljucila,ja sam takva,ne moze neko biti ne znam kakav kontrolor u mojoj obitelji ako ja i MM ne dopustamo. Ma sad smo u najboljim godinama i treba da uzivamo u obieljskom zivotu,a ne da mi neko trga zivce!

< Poruku je uredio helena_7 -- 27.7.2011 10:30:58 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 19501
27.7.2011 10:31:14   
vila_7
Palachinken user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19502
27.7.2011 11:49:35   
m.i.n.a.
Helena ja skroz smetnula da je proslo more..kad ces ginicu..hihi,jesam torokusa...
Maloprije si mislila na mene a ne na Medi..skontala sam bar....ma nisam ni mislila ga pustiti unutra i da pocitav dan landra u njoj...pa ni u ovom stalku nije stalno..malo u njemu,malo na podu,kod mene,spava,jede,kod mm..i tako..ma nebitno,ne treba se sekirat samo a svakio svoje zna..najbolje je ako vec hoces reci mi koristimo hodalicu i tu tacka...:)))

Cickolini,pa ti isla pedijatru...hihihi..nek si bas dahnula dusom a i Daania...sad eto nedaj nikom da te srkletiuser posted image

Mersiha..kod vas se bas zahuktalo....user posted image ...cuvajte se....mi se brzinski prosetali,oblacno pabezz...armanko zaspo,nadam se malo duzem spavanju..i onda oko pola pet opet nekih pola sata i do devet...to bi nam bilo super....

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19503
27.7.2011 12:05:57   
canim
lady gdje da nadjem tu sa 8 tockica user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19504
27.7.2011 12:10:00   
vila_7
ma gdje god ima hodalica veci izbor, one su malo skuplje,mislim da je moja bila oko 50 KM

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 19505
27.7.2011 12:11:49   
Anoniman
Pita li ko za nas, a? user posted image
Ja sutra odoh na komisiju, pa da zakazemo sastanak sa user posted image .

Anuska je dobra, slusa pravo, zeza oko jela, ali standardno. Dosla joj baka pa uziva. Pocela je da prica, melje kao velika( tj kao njena mamauser posted image )... Jutros se probudila i zove "mama, mamiceeee... pa onda tajooo, Bojadeuser posted image (bojane), a maloprije joj ja govorim kad sam je presvlacila "ti si gologuza", a ona "ja kokuza" user posted image

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 19506
27.7.2011 12:14:46   
Super Beba
Samo da mahnem. U frci sam, al baš! Imam nešto za raditi i ne smijem probiti rokove..evo mali na terasi, uživa u suncu, a ja za komp...
jesu li nam to vještica i taurus još uvijek na moru? Nadam se da im vrijeme nije bilo loše kao i ovdje, pa da ipak uspijevaju uživati :)
cickolini - ma no sikiriki, D. je prava lijepa pametna curica i okretat će se kad bude htjela, a ne kad joj pedijatri kažu da mora :)))) 
HAHA - hepi brzdeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image ! Da malom HA bude sretno 8 mjeseci i da vas momčić sluša i voli k'o do sada! Da bude zdravlja i veselja :) Super za velikog HA, hB nek prolazi rana :)
A vezano za hodalice - ja idem po principu - ko voli, nek izvoli :) Al meni u stan ući neće hehe...Šalu na stranu, ja fakat ne znam ni gdje bih s njom, nema baš prostora da je koristi kako treba..bezze bi mi bila panika hoće li udariti u nešto, zapeti i sl..helem, s njom bi mi bio veći belaj...al što helena kaže - po meni sve je OK al umjereno...e sada, svako ima različita tumačenja umjerenog :)) Meni je umjerena petica u po somuna, a nekom 10 u cijelom hehe...
Pozz svima, odoh raditi (malo ću viriti svakako hehe)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 19507
27.7.2011 12:14:57   
ladyblue RR
Jelo, ja htjela da te zovem da idemo na kafu ali je mm otišao sa autom u kojem su kolica a meni ostavio ona u kojima nema ni kolica ni AS.

< Poruku je uredio ladyblue -- 27.7.2011 12:15:22 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19508
   [Obrisana poruka]
27.7.2011 12:15:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19509
   [Obrisana poruka]
27.7.2011 12:17:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 19510
27.7.2011 12:18:46   
Super Beba
ponovo ja..zaboravih upitat kako je drug Salko, jede li?
Jelo - šta kažu dr., kako vrata dole user posted image ?
I info - javiše mi maloprije da se u VF Koreji u Sa otvorila neka radnja za bebe i djecu i da ima svakakvih "skalamerija"...od igračaka do baby opreme..i 30% sniženje je..pa eto..taman imam nekakvih babina, probaću da odem danas da izvidim situaciju...

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 19511
27.7.2011 12:21:47   
Anoniman
Lady nadam se da se vidimo prije nego sto me porode, a ona cickolino izrod, sve kad ce kafa, kad ce kafa, a nje nigdje. Sutra posle komisije cu biti po gradu, nesto moram da zavrsavam, pa ako budete za jednu posjetu Mc Donaldsu pustite poruku kad se probudite pa da planiramuser posted image , Ana ce ostati sa bakom.

Iman user posted image

Super bebo nije problem posle te kupovine samo produzi gore iznad FDSuser posted image , primamo mi poklone i ranije user posted image , a sutra bi trebalo da utvrdimo cinjenicno stanje sa mojom donjom stolarijomuser posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 27.7.2011 12:22:30 >

Neposredna veza do poruke: 19512
27.7.2011 12:28:38   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Super Beba
svako ima različita tumačenja umjerenog :)) Meni je umjerena petica u po somuna, a nekom 10 u cijelom hehe...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nego jel to ti radis honorarno nesto?

P.S. Zna li neko za kakav poslic od kuce?

< Poruku je uredio helena_7 -- 27.7.2011 12:30:11 >

Neposredna veza do poruke: 19513
27.7.2011 12:29:09   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady nadam se da se vidimo prije nego sto me porode, a ona cickolino izrod, sve kad ce kafa, kad ce kafa, a nje nigdje. Sutra posle komisije cu biti po gradu, nesto moram da zavrsavam, pa ako budete za jednu posjetu Mc Donaldsu pustite poruku kad se probudite pa da planiramuser posted image , Ana ce ostati sa bakom.

zvala sam ja nju. nedostupna, naravno! ja ću vidjeti kakav mi je plan sutra. ako ne budem morala na sastanak sa sudijama (Željo sutra igrauser posted image ) onda bi smo mogle i mi do grada. sve ću znati u toku dana pa ćemo se organizovati. McD je uvijek dobrodošaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19514
27.7.2011 12:29:37   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: helena_7

svako ima različita tumačenja umjerenog :)) Meni je umjerena petica u po somuna, a nekom 10 u cijelom hehe...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam ova 10 u cijeli user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19515
27.7.2011 12:30:47   
vila_7

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19516
27.7.2011 12:32:29   
ladyblue RR

ja sam ti s njima već 10-ak godina. radim im sve međunarodne utakmice. svijet sam s njima obišla. i sada bi išla u Izrael ali nemam kome N ostaviti.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19517
27.7.2011 12:34:52   
Anoniman
Lady dovedi Nadju kod meneuser posted image . Imamo i dupli krevetac pa ne moras nositiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19518
27.7.2011 12:37:57   
Super Beba
helena - ovo su više zaostaci sa posla...ali plaćaju, pa se ne bunim :)

Neposredna veza do poruke: 19519
27.7.2011 12:38:00   
ladyblue RR
da nisi toliko trudna, da znaš da bi ti je ostavilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19520
27.7.2011 12:41:34   
vila_7
Lady ja cu sad dobiti na BINGU pa necu raditi vise user posted image , pa mozes N ostavljati kod mene-taman da se malo Eva igra sa kako cujem "pitomim" djetetom. Sve neke prijateljice koje je hoce rascepusati! user posted image

Neposredna veza do poruke: 19521
27.7.2011 12:46:19   
m.i.n.a.
Hahahhahahahahahhahaha....bebo sto nenapravi poredjenje sa Mekijevim hamburegerom ili slicno nego gdje bas cevape spomenu...Meki mi je preko puta i sve su sanse da ce danas biti za rucak jer A se probudio,ja ga nunala i nece vise spavat..sad se igra na podu i zaspa...sto znaci danas nema nikakvog reda ni organizacije...kenka samo tako....

Jelo ja sam na dan poroda pojela za rucak hamburger i dosla kuci kad eto sluzavka:))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19522
27.7.2011 13:15:18   
ladyblue RR
Jelo, ne moram sutra na stadion. možemo u McD ujutrouser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 19523
27.7.2011 13:19:21   
vila_7
joj zene, ja vam se pocela "pripremati" za E. rođendan - hocu napraviti fondant tortu - jednom pravila,manja sramota user posted image , pa hocu opet pokusati ali sad ce biti zahtjevna-sa zivotinjama-budem li uprskala - nece dijete imati tortu za rođendan! user posted image

Neposredna veza do poruke: 19524
27.7.2011 13:22:23   
rose
podigla sam nalaze urinokulture...sve 3 su sterilne user posted image user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kolica za bebe
dea_dea

Koja kolica za bebe koristite ?

Graco (26%)

Peg Peregro (13%)

Cam (3%)

Neonato (3%)

Chicho (25%)

neka druga (31%)

Broj svih glasova: 190

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *