|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.8.2011 14:44:38   
palachinken
malena, samo se dobro najedi, recimo ćevape ili burekauser posted image taman Beslic blizu bolnice hihihi

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24126
9.8.2011 14:48:08   
mea29
ja u 5 idem doktoru...joj sad me panika hvata...odbrojavam do kraja radnog vremena...pa onda jos sat lutanja dok docekam termin...joj joj kako li je sad malenoj kad mene trema hvata pred obicni pregled....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 24127
9.8.2011 14:48:37   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image ma piccolo je tito user posted image user posted image user posted image

pusa svima i do tipkanja cure! user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24128
9.8.2011 14:49:49   
Anoniman
Malena srecno draga user posted image user posted image user posted image user posted image Rekla sam ja da ces ti prije mene... ljubimo te i ocekujemo novosti user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 24129
9.8.2011 14:56:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: palachinken

malena, samo se dobro najedi, recimo ćevape ili burekauser posted image taman Beslic blizu bolnice hihihi
nema bolji cevapauser posted image user posted image user posted image user posted image mmmmm
Malena sretno user posted image

Neposredna veza do poruke: 24130
9.8.2011 14:57:40   
sanela.asja
Malena nek ti je sa srecom user posted image user posted image user posted image user posted image ,ako bude hasim htio napolje neka ti je lagan porod user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24131
9.8.2011 15:02:01   
Anica1
Malena sretno user posted image user posted image user posted image

Meni sad nije jasno gdje otvaram bolovanje tj cuvanje trudnoce user posted image Sutra imam termin u svojoj ambulanti kod dr porodicne medicine, jel mi ona otvara bolovanje? Ili moram ici u Skerlica?  I moram li (kada je u pitanju cuvanje trudnoce) ici ono na komisiju nakon 42 dana?

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 24132
9.8.2011 15:04:50   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Anice kako si, kako stomo, ima li bolova?

Vrti li se pisulja mala user posted image

Dobro je , danas smo isli kod dr Hadziomerovica, da cujemo i njegauser posted image Potvrdjeno da je pisuljicauser posted image Dao mi je neke savjete zbog mioma, kaze da je sa vanjske strane maternice tako da ne smeta nikako bebici ali da ce me mozda boljeti opet ako nastavi sa rastom, ovu sedmicu dana nije narastao sreca, daj Boze da tako i ostane.
Za sada prednjaci zadak, ali on kaze da cu ja svakako na carski zbog mioma pa mi to i ne znaci puno.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24133
9.8.2011 15:08:02   
Nina_Lana
nije Anice ni meni jasno, ali cu svakako pitati dr. porodicne medicine kad odem po uputnice za laboratorijuuser posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 24134
9.8.2011 15:08:32   
drznica
Jos samo 20 minuta iiiiiiuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 24135
9.8.2011 15:09:04   
palachinken

IZVORNA PORUKA: felix

nema bolji cevapauser posted image user posted image user posted image user posted image mmmmm

Joj da mi je! Gora sam od trudnice, sve mi cevap mirise, a ne smijem...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24136
9.8.2011 15:13:52   
Nina_Lana

19.07. 19:07

e vala Palachinko i ja bih sad jedne od Beslica :)))

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 24137
9.8.2011 15:18:52   
marelica9

palachinken, zasto ne smijes cevape? da vidis kako mlijeko nadodje od cevapa!

Neposredna veza do poruke: 24138
9.8.2011 15:24:37   
palachinken
Previse su zacinjeni, mislim da na mala crijeva ne bih smjela, mozda samo lepina za pocetak user posted image

(odgovor članu marelica9)
Neposredna veza do poruke: 24139
9.8.2011 15:27:55   
mama2009
Malena sretno, da nam se ubrzo javis sa najljepsim vijestima, pozz muza i zaove 

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 24140
9.8.2011 15:29:04   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

nije Anice ni meni jasno, ali cu svakako pitati dr. porodicne medicine kad odem po uputnice za laboratorijuuser posted image

Ni meni nista nije jasno vise sa ovim bolovanjimauser posted image Znam samo da mi treba napisati "cuvanje trudnoce" zbog plate" user posted image

Vidjecu sutra u ambulanti. Nije mi ni jasno da li ja ovo "cuvanje trudnoce" guram do poroda, a kada se porodim otvaram porodiljsko??

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24141
9.8.2011 15:36:37   
babilon
pa dobar dan zene drage, sto sam ja danas lijepo prespavala, misilm da niko nije ;))) dosla sat kasnije na posao, uzas zivi.
I opet jedva cekam da kuci idem ;))))

2 pitanja:

1. Gdje se CRP vadi, je li n aDIP-u ili u DZ?
2. Posto nam je danas godisnjica braka, kontala sam da ja castim muzica, da odemo u neki restorancic na iftar... Ima li iko prijedlog? Hrana da je ukusna, osrednja cijena i fin ambijent ihihih ;D

Ako sam dobro potrefila, Malena je li to kod tebe krenulo? Veselo je veselo user posted image user posted image

ostalim user posted image  evliki user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 24142
9.8.2011 15:42:29   
palachinken

IZVORNA PORUKA: marelica9

Opet kontam, ali neka me LejlaKa ispravi, da mlijeko nadolazi dojenjem, odn. sto vise beba doji, vise ce biti mlijeka, i da nema neke hrane od koje ce nadoci mlijeko. Po meni, bitnija je tecnost - jer je mlijeko u osnovi voda, pa se zato preproucuje minimalno 2l tecnosti, najbolje vode, za stvaranje mlijeka i za regulisanje probave kod dojilja (jako bitno i nimalo lako user posted image )

(odgovor članu marelica9)
Neposredna veza do poruke: 24143
9.8.2011 15:46:33   
Hanady RR
malena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 24144
9.8.2011 15:55:29   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: Sensia

Anice kako si, kako stomo, ima li bolova?

Vrti li se pisulja mala user posted image

Dobro je , danas smo isli kod dr Hadziomerovica, da cujemo i njegauser posted image Potvrdjeno da je pisuljicauser posted image Dao mi je neke savjete zbog mioma, kaze da je sa vanjske strane maternice tako da ne smeta nikako bebici ali da ce me mozda boljeti opet ako nastavi sa rastom, ovu sedmicu dana nije narastao sreca, daj Boze da tako i ostane.
Za sada prednjaci zadak, ali on kaze da cu ja svakako na carski zbog mioma pa mi to i ne znaci puno.

Ma samo nek ne boli user posted image user posted image user posted image user posted image , a citala sam ti ono i ja da je bolje da je sa vanjskog zida.... samo polako, cuvaj se i ne razmisljaj puno ako ikako covjek moze tako......
A za bolovanje ti znam da ga otvaras kod doktora u ambulanti svojoj jer imas nalaz iz bolnice, nista ti drugo ne treba. Ja sam ga cak otvarala i bez nalaza, dodjem i kazem mene grlo boli user posted image
tvoja porodicna dr ti prepise sve u karton i otvori ti bolovanje, nikakva nauka, a poslije 42 dana moras na komisiju i to znam sigurno jer je moja kolegica na cuvanju trudnoce.....

Pusa za malu pisuljicu, nek lupa svoju mamu sto vise user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 24145
9.8.2011 15:56:57   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

malena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malenaaaaaaaa nke je sa srecom ah sto se i ja uzbudi evo lupka i bebi moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24146
9.8.2011 16:05:35   
malena27 RR
jos sam ja tu, 2u1 user posted image user posted image user posted image user posted image

necete se vi mene lako rijesiti ni mog hasimcica user posted image user posted image user posted image

imam osjecaj da cu se ukakiti user posted image valjda od treme... spremna sam, torbu sam spremila za 10 minuta user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24147
9.8.2011 16:06:55   
palachinken
Neka te jos malo user posted image ...jesu li redovni bolovi, na koliko su minuta? Samo diiiiiishi! user posted image

Neposredna veza do poruke: 24148
9.8.2011 16:09:11   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: marelica9

Opet kontam, ali neka me LejlaKa ispravi, da mlijeko nadolazi dojenjem, odn. sto vise beba doji, vise ce biti mlijeka, i da nema neke hrane od koje ce nadoci mlijeko. Po meni, bitnija je tecnost - jer je mlijeko u osnovi voda, pa se zato preproucuje minimalno 2l tecnosti, najbolje vode, za stvaranje mlijeka i za regulisanje probave kod dojilja (jako bitno i nimalo lako user posted image )

Piješ koliko si žedna, jedeš koliko si gladna, samo gledaš da hrana ne nosi nepotrebne kalorije. Ja mislim da su ovi ćevapi u vezi sa nadolaskom mlijeka zezancija, malo te bockaju user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 24149
9.8.2011 16:10:21   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

jos sam ja tu, 2u1 user posted image user posted image user posted image user posted image

necete se vi mene lako rijesiti ni mog hasimcica user posted image user posted image user posted image

imam osjecaj da cu se ukakiti user posted image valjda od treme... spremna sam, torbu sam spremila za 10 minuta user posted image user posted image user posted image

Ako je krenulo kaki ti se zato što porod ima svoj prirodni klistir. Furaj u halu user posted image I sve naj naj ako Bog da!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 24150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *