|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1010 1011 [1012] 1013 1014   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.8.2011 19:03:48   
sanela.asja
Evo i mene s ne bas ljepim vjestima u cervikalnom i vaginalnom brisu nadjena bakterija Escherichia coli i Candida albicans..Za ovu prvu znam da je zafrkana,a za ovu drugu neznam znal koja od vas kakv savjet kako da ih se rjesim bas sam se nasekiralauser posted image user posted image dobila sam Cefotaxim tablete i Neopenotran vaginalete i naravno brusnica,imali jos sta da pomaze za sedam dana radim ponovo nalaze user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25276
16.8.2011 19:06:36   
Semica

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Evo i mene s ne bas ljepim vjestima u cervikalnom i vaginalnom brisu nadjena bakterija Escherichia coli i Candida albicans..Za ovu prvu znam da je zafrkana,a za ovu drugu neznam znal koja od vas kakv savjet kako da ih se rjesim bas sam se nasekiralauser posted image user posted image dobila sam Cefotaxim tablete i Neopenotran vaginalete i naravno brusnica,imali jos sta da pomaze za sedam dana radim ponovo nalaze user posted image user posted image

Ne sikiraj se Sanela...vaginalete i brusnica bi to trebale srediti...da ima jos neki nacin dr.bi ti rekao...samo sprovedi terapiju do kraja i bit ce to oki...user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 25277
16.8.2011 19:08:29   
drznica
Meni je dr.na prvom pregledu uradila papa test i prije rezultata rekla da imam malo Candide...ne znam sta znaci malo...pa mi je iza 20.sedmice dala vaginalete Canesten da koristim (3 budu u pakovanju) U papa testu se nije pokazalo, niti u nalazu urina. Bas me zanima kako li je ona skontala da imam Candide. U svakom slucaju kako ja znam Candida nije opasna skoro svaka druga zena je ima, posebno u trudnoci, a ta prva je vec malo zabrinjavajuca. Ali uz terapiju sve se riješi. No sikiriki.

Neposredna veza do poruke: 25278
16.8.2011 19:09:04   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

ne sikiraj se...
noramal...milion novopečenih mama to porđe...
evo ti čaj koji je meni dala naša malena davno...savršen...meni je pomogao ali je i mojoj kolegici da rješi echerihiju
Caj:
svila od kukuruza,smreka,preslica,uva - po jednu supenu kasiku od svega ovoga skuhati u jednom litru vode.
Ostaviti da se hladi 1h.Kada se ohladi dodati 1l kisele i 40 HERBION KAPI ZA IZMOKRAVANJE (vidi preporucenu dozu kapi za djecu:)
piti u toku dana umjesto vode.Pije se samo jednom mjesecno

eh sad za ovu drugu...lgljivično je...smanji unos šećera i ugljikohidrata u ovoj fazi dok trošiš terapiju, a terapija će pomoći sigurnouser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.8.2011 19:11:38 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25279
16.8.2011 19:10:39   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: drznica

Meni je dr.na prvom pregledu uradila papa test i prije rezultata rekla da imam malo Candide...ne znam sta znaci malo...pa mi je iza 20.sedmice dala vaginalete Canesten da koristim (3 budu u pakovanju) U papa testu se nije pokazalo, niti u nalazu urina. Bas me zanima kako li je ona skontala da imam Candide. U svakom slucaju kako ja znam Candida nije opasna skoro svaka druga zena je ima, posebno u trudnoci, a ta prva je vec malo zabrinjavajuca. Ali uz terapiju sve se riješi. No sikiriki.

i meni su bili uerni brisevi
ali sma imala užano bijelo pranje...tačnije taj sirasti isjedak...i kažu candida
milion sam nekavih vaginaleta koristila ...pa i caneten kombinovano vagimnaleta i krema
al ovaj čaj gore naveden je zakon i slatkiše izbaciti pod hitnouser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.8.2011 19:11:12 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25280
16.8.2011 19:20:27   
Semica
ja se odjavljujem za danas...zelim vam ugodan ostatak veceri...i da mi lijepo pajkite user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25281
16.8.2011 19:24:01   
malena27 RR
Debelice, samo da vam mahnem i posaljemo jednu pusu Tahir i ja, umorni smo, imamo zuticu ali bice bolje aBd...

evo jedna slicica mog malog djecaka:

user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25282
16.8.2011 19:24:53   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25283
16.8.2011 19:41:21   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Debelice, samo da vam mahnem i posaljemo jednu pusu Tahir i ja, umorni smo, imamo zuticu ali bice bolje aBd...

user posted image

Dusica draga, kako je sladak zaistauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25284
16.8.2011 19:44:53   
manuela RR
user posted image user posted image user posted image user posted image pravi je slatkiš...

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 25285
16.8.2011 19:46:41   
sanela.asja
Hvalla vam puno ja se nasekirila za ovu Eseriju kako vec kaze zahvata bubrege i pluca i moze na bebicu da ode zato me strah ujutru cu napraviti taj caj pa polako user posted image
Malena ljubi nam tu pticicu malu user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 25286
16.8.2011 19:46:44   
R&T@

user posted image

Najljepse musko ime na svijetuuser posted image user posted image user posted image

Neka ti je ziv i zdrav puno puno godinauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 25287
16.8.2011 21:09:39   
Lady26

user posted image

Kako je meden, masallah....cista, lijepa bebica....
Nek vam je ziv i zdrav puno godina i da ga samo sreca prati u zivotu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25288
16.8.2011 21:13:54   
Hannica
Malena user posted image user posted image user posted image user posted image ,Tahir je presladak,zaista...masAllah.user posted image
Ima li Enci zive,ja svratim cesto da vidim jel jos 3 u 1,znam da je kod nje bas usitnilo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25289
16.8.2011 21:26:32   
Silver

user posted image

masallah masallah masallah  user posted image user posted image user posted image user posted image  da ti bude ziv i zdrav i sretan i ponos svojim roditeljima uvijek!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 25290
16.8.2011 21:36:37   
Anica1

user posted image

Mashala, da vam je ziv i zdrav i da uzivate zajedno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25291
16.8.2011 21:42:31   
Lejla Ka
Mašallah Malena, nije mogao biti slađi od ovoga user posted image

Ne sekiraj se, vakat je i da budete žuti, a i da budete umorni user posted image Spavajte skupa (mislim u isto vrijeme).

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 25292
16.8.2011 21:43:20   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Caj:
svila od kukuruza,smreka,preslica,uva - po jednu supenu kasiku od svega ovoga skuhati u jednom litru vode.
Ostaviti da se hladi 1h.Kada se ohladi dodati 1l kisele i 40 HERBION KAPI ZA IZMOKRAVANJE (vidi preporucenu dozu kapi za djecu:)

Ja nešto mislim da uva ne bi smjela u trudnoći!?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25293
16.8.2011 21:45:35   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Caj:

Ja nešto mislim da uva ne bi smjela u trudnoći!?

1 kašika čaja na količinu koja s enaoravi...pila i ja pila i kolegica...

Uva s einače pije 1 kašika na 250 ml vode kao takva nije za trudnice...ali ovaj pa recimo ''rastvor je dobra i ubjedljivo objeđuje bakterijeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 25294
16.8.2011 21:47:44   
Skvo RR
Haj zene...
Mi bili malo kod mojih...user posted image

Prvo malena....divan masallah djecak..neka ti je ziv i zdrav,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajo..ne znam sta da ti napisem...nadam se da ces se oraspoloziti...ali ja bi insistirala na pregledu....ili malo detaljnijem objasnjenju.

Drugo vezano za bris...meni je nadjena u 30 sedmici,  candida....bezze...je..javlja se usljed opadanja imuniteta...i samo sam tri dana stavljala canesten vaginalete.
I ja koliko znam uvin caj se ne smije u trudnoci.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 16.8.2011 21:48:06 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 25295
16.8.2011 21:58:28   
Mirkica
malena tahir je kao med pravi ljepotan , za zutilo ne brini bice i proci i moj sin je je imao a babica mi je rekla da je to rako kod djeca sa CR jer prije izadju , uzivajte i odmarajte i sto cesce doji i na svjetlost .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25296
16.8.2011 22:10:01   
Daja_sa
malena...predivan je djecak...da bude ziv i zdrav...
skvo...valjda cu ujutro biti bolja...opet popih apaurin jer me ziga stomak cim se smizla pomjeri...a sve se nesto nadam pozitivnom ishodu u cetvrtak...a opet mm kaze da se sekiram bezveze valjda dr. zna sta je najbolje za mene...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 25297
16.8.2011 22:18:23   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Daja_sa

malena...predivan je djecak...da bude ziv i zdrav...
skvo...valjda cu ujutro biti bolja...opet popih apaurin jer me ziga stomak cim se smizla pomjeri...a sve se nesto nadam pozitivnom ishodu u cetvrtak...a opet mm kaze da se sekiram bezveze valjda dr. zna sta je najbolje za mene...

Pa i ja nesto kontam....user posted image ...trebalo bi....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25298
16.8.2011 22:21:35   
Vodolija83
Pozz svima !!!

Prvi put se javljam na ovoj temi,sad i ja postajem ozbiljna user posted image ,danas usla u 28.sedmicu :)))
Prvo da cestitam malenoj na rodjenju preslatkog sincica,masallah !user posted image
A drugo,uvin čaj se ne smije koristiti u trudnoci,a da ne govorim o herbion kapima koje su alkoholni rastvor...al eto svak ima svoje...ovo je samo jedan mali "strucni " savjet...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25299
   [Obrisana poruka]
16.8.2011 22:28:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 25300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1010 1011 [1012] 1013 1014   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1010 1011 [1012] 1013 1014   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *