Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
aaaa zena sto imaju zloceste misli nisam na to mislila.....nego na cijene na nasoj pijaci polovne robe doduse ,rijetko sam dole ...zato sam redovna u prodavnici second hand robice u komsiluku
Cuj imate pijacu polovne robe...mislim da to u Sa neJma... samo znam da nicu prodavnice second hand to ej cudo jedno... Moja mama nadje NOVE stvari sa etiketom, haman djaba...a zena se oblaci za 10+....ja recimo nikad nisam usla
tiki, ako ste jucer krenule sa antb, mozda da sacekas jos malo, mislim da trebaju ici 3-4 doze pa da se primijeti poboljsanje...zao mi je L., a drago mi je da tebe lagano popustaju mucnine...sad ce se i apetit popraviti ...
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
rat u kući
Drage mame da li ste vi obrezivali svoje dječake,mm je uporan,želi iz medicinski i vjerski razloga da to obavimo,a ja nisam nikako za,zato što je mali bio puno bolkežljiv i napokon ojačao,pa bih da odahnem malo,a on zajunio,nonstop se svađamo
jesmo (69%) nismo (13%) planiramo (18%)
Broj svih glasova: 175
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!