Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
E drage žene, da se i ja javim...Sve iščitah i pogubih se negdje...prvo bih da zaželim sretan početak rada dragim mamama koje su se vratile na posao...da vam što lakše prođe "razdvajanje" i da ne bude puno suza... lady - nadam se da će N. biti bolje, da će je popustiti osip, haj hB pa guza je bolja... cickolini - za D. - i za prevrtanje i za klopanje :))) bint & Iman - hepiiiii zubićiii! palachinken - mogu li ja malo mog malog na rentu ti donijet'...da se ja malo odmorim :P Ja malom jutro dala voćnu kašicu, pa kontam poslijepodne ću malo piletine mu izmiksati..ma nema gdje je nije bilo..pa pravac kupanje - njegov najdraži dio jela :)) K'o da zna da ću ga okupati ako se umelja, pa svu onu hapicu ispljuje po sebi, razmelja je po glavi, ušima...uuh! HAHA & Leena - kakav je to park? Ja obično hodam tuda, ali nisam primijetila da je i jedan za bebače... jelena - ne daj se ženo! haj hB pa je drug Luka dobar..nadam se da će i Anči početi slušat..a i njoj se jadnici svega sastavilo, hem upale, hem zubići..biće sve aBd dobro, ljubi nam ih!
a vidim još se neko žalio na spavanje - mali se sinoć haman na pola sata budio...dal' je do zuba ili ga je stomačić mučio, al svako malo mi dijete u plač...ja k'o zombi..a tunajt imam iftar, moja malenkost kuha, pa se razbacala, ne znam gdje ću prvo (lažem, prvo ću na RR :P)..kuću sam zategla, sad ću po fasungu, pa slijedi najteži dio - kuhanje :P uh, svega se ja napisah :)
Palachinken za momka i mamu.bint,čestitamo zubić drugu.super bebo,ne dobaciš ti do tamo garant nije to baš kod Ramisa ,to ti je blizu Šopinga.Moji dječaci spavaju nakon višesatnog boravka vani,meni glOOva puca.
Ja pozelila da idem hodati malo s malom ali kako cu po ovoj vrucini razmisljam da je najbolje oko 7-8h ujutro da odemo i da se vratimo do 10-11, kad vi izlazite vani ?
Cickolino bravo za ljepoticu
Palachinken bravo za malog princa i za mamu
Bint cestitam zubic
Uh izgleda da ove januarske bebe sve dobile zubice a moja jos kreza bijeli se odavno ali nije jos izaslo, izgleda da cemo mi kao Iman
helou..evo samo da prijavim da je prvi radni dan prosao bezbolno a bili smo razdvojeni od 7 do cetiri..meni se potrefio i neki seminar tako da se bas oduzilo..Zato vrijeme A je slusao nanu svoju a meni se grudi napuhale....uhhhh kad eksplodirala nisam..uglavnom sve ok hvala Bogu a bas sam bila nasikirana
Bint cestitamo bisercic a Cickolininoj bebaci okretanje .. Odoh malo da prilegnem...papa
Evo i nas u .... Mi isli kupovati neke stvarcice za kucu pa onda trceci dosli da spremim nesto za iftar imamo u dzematu . MM cuva djecu,ja kuham Cestitamo zubic Hamzi . Mame kako ste prosle prvi radni dan?? Ljubim vas sviju,nadam se da ste dobro aBd
Palachinken za momka i mamu.bint,čestitamo zubić drugu.super bebo,ne dobaciš ti do tamo garant nije to baš kod Ramisa ,to ti je blizu Šopinga.Moji dječaci spavaju nakon višesatnog boravka vani,meni glOOva puca.
hehehe, dobaaciiiiim :) Barem pogledom u dalj :P Šalu na stranu, znam za onaj parkić prema Hrasnom (negdje na putu prema Robotu novom), ali nisam primijetila da ima mobilijar za mini kids...
zdravo cure...cestitamo vam zubice, rodjendanke i sve sto vam se lijepo desava...mi smo danas saznali prelijepu vijest...moj muzic je kupio stan, istina ne veliki ali od 1.10 se useljavamo u nas stancic...ima kuhinju i terpezariju, kupatilo, malo veeci hodnik i jednu veliku sobu ali je prelijep....i dovoljan za nasu malu porodicu, bebca i nas dvoje...eto tako da sam presretna...
Superbeba, imaju 2 parka, jedan je za vecu djecu, a prema sopingu je ovaj, ima minijaturni tobogan i tako nekih stvarcica i cisci je puno od onog veceg.
Jelena, vazi, necu onda cekati 40nicu, ali cu sacekati da prođe Bajram, to je 10ak dana, ok? A ako bas zelis mozemo i prije. Esmi jutros izbila 2. gornja trojka i ista je bila-uzas zivi! Pa treba li ti sta pomoci oko njih kad si sama s njima? Kod nas je kolektivni godisnji, radim samo utorkom i cetvrtkom do kraja mjeseca, pa da racunas na mene kad ne mozes sama, samo zvrcni i eto nas u pomoc:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
cickolina cestitamo za okretanje eto vidis a ti se sekiras bezveze,jesamli ti rekla nejra nek vam bude sretno i hajirli da akobogda starost sretno docekate palachinken bravo za Mahdija i naravno za mamu i ja sam ti ista pa ako hocete mozete i kod mene na rentu naravno ako dozvoljava palachinken
Nejra cestiktke za stan..ma da je samo hodnik je tvoj..troezariju ako hoces i mozes pretvoris u dnevnu,ova soba spavaca...veci hodnik super igraona za bebce...:))...to ja smao nako kazem,bas se obraduje svakom ko ima svoj stan a mlad je...
Bint cestitamo...bar nesto od sve one nervoze i ture..sad ce i drugi nadam se...
sta je sa N......lady ????
Mi sutra imamo pregled i vakcinu pa sam se zadala i izucavanje..sta smo primili a koja nas vdje sljeduje...da nije ista slucajno..sta ako se prime dvije iste..poslala sam ja njima spisak i kopiju knjizice sta je primljeno al eto..da i ja znam:))
zdravo cure...cestitamo vam zubice, rodjendanke i sve sto vam se lijepo desava...mi smo danas saznali prelijepu vijest...moj muzic je kupio stan, istina ne veliki ali od 1.10 se useljavamo u nas stancic...ima kuhinju i terpezariju, kupatilo, malo veeci hodnik i jednu veliku sobu ali je prelijep....i dovoljan za nasu malu porodicu, bebca i nas dvoje...eto tako da sam presretna...
divno! čestitam od srca i da vam bude sretno i hairli
kod nas se zdravstveni bilten popravio. danas je jednom kakila u tutu i više nije. nadam se da smo se riješile proljeva. evo nahranila sam je i stavila u krevetić pa ću otići za par minuta da vidim ima li šta u peleni. ako ne bude, niko sretniji od mene. i osip se napokon počeo povlačiti. danas je puno bolje.
drage moje hvala vam...samo da nam budu sljedeci zubici makar malo bezbolnijii,bice,mo sretnijii lady bravooo za ljepoticuuu...svak cast...i hamzi kao da je bolje i sto se proljeva tice,ima jos al rijeđe i napreduje na bolje niej vise bas onako rijetko,tecno. lejla,iman ih vrijednice nase nisam ni sumnjala da ce te vi to sve po taman uciniti i sto se tice djece i posla nejra nek je sa srecomm,slazem se s minom
hehe jes bila i vratila se...necete vjerovati ali uzeli smo naku hodalicu...ova moja jos ne zna da se postavi u sjedeci polozaj a pokusava da ustane...i jos bi se zubima cuvala pa kad se prevrne vriska...elkem kupili da moze da stoji malo kad joj se stoji
Vecer zenice... Lady,ako niko nije rekao Humana je "HN". Cickolini vidis bona dijete nije od gladi imalo snage da se okrece(salim se) bravo za vrcku malu . HAHA,malac je skontao da je sad neka frka oko velikog brata,pa kao da se ja potrudim da i mene primijete . Palachinken,masallah,bebac ce uskoro biti djecak Jele,Ancica pravo zivahna jos sad i ti zubici i malo ljubomore,ali brzo ce to sve proci. Leena cestitke i vama za zubic . NejraS cestitam,neka je sretan i bereketan. Rose dobro nam se vratila.
ladyblue ako je humana ono u tetrepaku i pise velikim slovima humana, onda sam ja to prije par dana vidjela u DM-u u ferhadiji.Odmah ispod Lino proizvoda.