Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ma on nekako halapljivo jede i bas to prvo nocno dojenje nam je problem, jer se zagrcne, i pocne da place i da se nervira i to ga razbudi, pa onda nema sanse da opet zaspe...pa cu sad da probam da mu dam na flasicu, samo to prvo budjenje, ne bi li odspavao poslije toga u komadu nekooliko sati, jer sam ja slomljena ustajuci milion puta da ga podojim, a on se samo malo napije i opet brzo ogladni...
jaslice su prošle bolje nego moj rastanak sa njom. nije uopšte plakala niti je skontala da me nema. igrala se, puzala, ustajala...uspjela je i doručak prosuti na sebe. kaže učiteljica da je jako živa ali i da će biti mezimica jer je najmlađa. sva djeca imaju prko godinu dana. druga dobra stvar je što je vaspitačica išla sa mm-om u školu pa će je paziti. uglavnom, super za početak a da ste samo vidjele kako mi se obradovala kada me ugledala...vrišti od sreće.
ja i pozurila tj. ovaj moj mali crnogorac rodila sam ga sa 36. na 37. sedmicu, ali je hB sve ok i zdrav je... imali smo zuticu, pa nismo mogli dojiti jer nisam imala dovoljno mlijeka , pa je fasovo u bolnici pemfigus i konjuktivitis.... sad je dobro sve ali krenuli grcevi...
nadam se da su vase bebace dobro, dok malo pohvatam ko je sve na temi i kako se bebice zovu, nemojte sta zamjeriti
I mi da mahnemo...cijelo jutro razmisljam o Nadji...sve sam htjela da ti saljem sms, a nikako da stignem, kad sad vidim prvi dan u vrticu super prosao ... Ljubimo je tako dobru
Kod nas je jutro nepodnosljivo totalno, Ana nervozna nije zalogaja u usta od jutros stavila, a da ne pricam da je nocas u pola jedan zaspala, nema sanse da zaspe, a i Luka jutros se ne bi sa ( . ) skidao, nemam pojma sta mu je. Taman njega pocnem hraniti, Ana napravi neki belaj...uglavnom nastavi li ovako dan ima da .
Jelena, vruce im je, pa brzo ozedne, zato su non stop na siki. A moguce da mu je i skok u razvoju, taman bude oko 2-3 sedmice starosti. Da nema Ane, bilo bi, zamraci i lezite vazdan, pa nek siki, a ovako, SRETNO!
Kod nas je jutro nepodnosljivo totalno, Ana nervozna nije zalogaja u usta od jutros stavila, a da ne pricam da je nocas u pola jedan zaspala, nema sanse da zaspe, a i Luka jutros se ne bi sa ( . ) skidao, nemam pojma sta mu je. Taman njega pocnem hraniti, Ana napravi neki belaj...uglavnom nastavi li ovako dan ima da .
, drzi se Jelo,proci ce.I ova moja dan noc doji.Ja nemam kad u wc otic a jedem dok ona doji...nemam drugog nacina.Ljubi golupcice.
i toliko o Lukinom spavanju . Sad sam Anu stavila u krevetac ne bi li zaspala, a njega konektovala tako sad on rucki, a ja mahalam
palachinken ne vjerujem da je do vrucine, kod nas je sta vise i hladno u kuci, u njegovoj sobi temperatura ne prelazi 23stepena, prije da je skok. A koloko traje taj skok ?
Kod nas je bilo dan, kad je napunio 3 sedmice. Jeo je svakih pola sata i cesce, a kad ne jede, vrpolji se i kenjka. Ja sebi naskidala serija, zalegla i konektovala ga, tako smo vazdan. Vec sutradan je bilo po starom, valjda navukao sebi mlijeka
Kako je to divno kad nije vruce u stanu :) Nama je temperatura najveci problem, tesko mu zaspati pa se uznervozi. Ubacila sam dudu u opticaj (a mislila sam da necu morati) i u tim kriznim situacijama jedino tako zaspi. Kontam, dovoljno od dobro napreduje, treba malo vise od dude da njemu poremeti dojenje
< Poruku je uredio palachinken -- 1.9.2011 13:14:49 >