|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1134 1135 [1136] 1137 1138   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.9.2011 13:57:20   
Hannica
Joj bas mi nesto drago sto sam spomenula imena ovdje,ja bih muza uvjerila 100% da bude Dzan.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28376
6.9.2011 14:01:08   
babilon
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Sensia jesi li ti izabrala ime?

Od muskih mi je lijepo Zeid :-)
A od zenskih mm i ja vodimo rat, meni je lijepo Naila-dobitnica :-) al nista od te ljubavi mm nece ni da cuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma samo nek je zivo i zdravo

Sta se tebi svidja

Meni i mm se svidja

Naima -ar. njezna, mekana, fina, bezbrizna i sretna

a za musko nismo ni razmisljali toliko...user posted image Ja se borim za Abdulah ako bude, muz za Ismail, moj otac je predlagao Fatih, ostali nisu imali prijedlogauser posted image

Zeid je predivno ime! Cak mi je i Zaid divno!

Izmedju Dzana i Afana - glasam za Afana ipak hihihi, meni muka od Dzan/Kan od one seherzade ;))))

A pade mi nap amet onaj vic kako procitah ime Fatih..
Bila djeca u mektebu i pita efendija djecaka iz prvog reda kako se zove kaze on ponosno 'Fatih', efendija: mashallah, hajde ti nama onda prouci fatihu... pita drugog kako se zove kaze on 'Ihlas' efendija: maaaashallah hajde ti nama prouci ihlas... vidi efendija tamo u zadnjim redovima se neki mali skriva, polako se vuce unazad prema vratima i pitace njega efendija 'djecace, ti, kako se zoves?' konta mali konta, kaze on 'zovem se Jasin, ali svi me zovu Subhaneke'

hahahahahha D:

Skvo, hajde i ovdje postavi jednu slicicu bebija, ja ne mogu nafb da se konektujem, blokirali na poslu buuuuuuuuuuuuuu

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28377
6.9.2011 14:04:06   
Hannica
Joj babilon bas me nasmija s ovim Jasinom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skvo mogla si stavit jednu slicicu i ovdje za one koje te nemaju na fb.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 28378
6.9.2011 14:07:29   
vila_7
OT ali ja kad dođem na ovu temu i jos vidim da enči i Hannica imaju 2 bebe u pupi ...meni je to tako fascinantno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28379
6.9.2011 14:15:31   
Silver
Babilonko user posted image user posted image user posted image user posted image  ovaj vic je tako sladak!!!  a i Jasin nije lose ime, zvuci njezno...samo cini mi se da je to samo naziv Sure i njen pocetak, neznam da ima neko drugo znacenje...ali je lijepo ipak!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28380
6.9.2011 14:17:48   
Skvo RR
user posted image Evo....od jutros.

user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 6.9.2011 14:18:17 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28381
6.9.2011 14:20:28   
malena27 RR
masAllah user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28382
6.9.2011 14:21:42   
Silver
SKVOO draga...sta nam to radis sa slikicama... masallah...msallah!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 28383
6.9.2011 14:23:07   
animagical
cupko mali buckastiuser posted image user posted image masallahuser posted image

ja nigdje ne odoh....skontala sam da nemam snage da setam

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 28384
6.9.2011 14:24:32   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image

user posted image

Vala ima lijepih momaka u gneraciji 2011

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28385
6.9.2011 14:24:59   
babilon
IZVORNA PORUKA: Silver

Babilonko user posted image user posted image user posted image user posted image  ovaj vic je tako sladak!!!  a i Jasin nije lose ime, zvuci njezno...samo cini mi se da je to samo naziv Sure i njen pocetak, neznam da ima neko drugo znacenje...ali je lijepo ipak!

Je, Jasin nema znacenje, to je jedna od onih sura koja nosi naziv neprovidv ;) ali ja sam ovog malca zamislila kako se tacno sakriav u zadnjim redovima da ga ne prozove ;))))

SKVOOO draaaaaaaaaga, mashallah kojiiiiiiiiiiiiiiii med! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  haj mi ga posuuuuuuuuudi malccice, hihihi... med med med user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28386
6.9.2011 14:27:01   
Skvo RR
Drage moje...hvala vam na lijepim rijecima
(smajliodponosnemamekojivasvoliigrli)

user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28387
6.9.2011 14:30:26   
animagical
skvoci kakva je bila prva sekina reakcija na bebana? na slici se vidi da ga bas drago gledauser posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28388
6.9.2011 14:32:15   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Silver

A moje ime za mog malca je DAVUD! Sa mm jos nisam nacisto...on nije odusevljen ali mu se svidja...mada ima jos vremena da ga ubjedim!

samo ti do kraja trudnoce pricaj o vasem DAVUDU, pa ce i njemu uci u uho i nece moci zamisliti uopce da se nekako drugacije zove! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28389
6.9.2011 14:35:04   
Silver
Helena...upravo to i radim...moj Dado, Dakica...itd. user posted image user posted image user posted image  malo suptilnog podsvjesnog pritiska!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28390
6.9.2011 14:36:42   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image

Meni niko na temu "problemi sa dojenjem" ne stavi ovako lijepe slikice da digne pozitivu, šmrc user posted image

Tamo samo pričaju o ragadama i broju kaka.
HOĆU SLIKICE I NA PROBLEMATIČNOJ TEMI!

user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28391
6.9.2011 14:41:44   
palachinken
Lejla, imam slikice iz porodilista, nas prvi podoj, pa cu ti stavit user posted image Sika naspam glave = 2:1 user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28392
6.9.2011 14:42:05   
star
SKVO cestitam od srca na ovako lijepom djecaku...mashalllaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28393
6.9.2011 14:42:41   
sanela.asja
joj sanela, zbuni ti narod ovdje

nema originalni-neoriginalni....imas mozda vise razlicitih prevoda znacenja Kur'ana, znaci ne postoji ni originalni prevod jer Kur'an se ne moze doslovno prevesti jer arapski jezik ima 10 miliona rijeci a nas par....znaci za mnoge rijeci nema ni prevoda vec se trazi najblize znacenje

dzan jeste na arapskom dzin...a asja ne mora znaciti da je neposlusna, zavisi OD IZGOVORA i od S kako se izgovara...jer arapski jezik ima 3 vrste s....i ne sekiraj se, asja nema ruzno znacenje...asIja...mozda a i to ne mora znaciti

Ma ajd sto sam vas zbunila nego i sam i ja zbunjena,eto dva Kurana a sve razlicito u njemu

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28394
6.9.2011 14:46:13   
sanela.asja
Skvo preljep je user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28395
6.9.2011 15:07:42   
animagical
eh jesam se ismijala tamo na problemima s dojenjemuser posted image ma nikad sladjih problema, opisa i youtube videauser posted image   moracu se pozaliti lejli da mene vec par dana bradavice bole uzas zivi....i nekako su pet puta mekse nego dosaduser posted image ja opet mislim da je to normalno, nego eto zanima me...user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28396
6.9.2011 15:09:07   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

eh jesam se ismijala tamo na problemima s dojenjemuser posted image ma nikad sladjih problema, opisa i youtube videauser posted image   moracu se pozaliti lejli da mene vec par dana bradavice bole uzas zivi....i nekako su pet puta mekse nego dosaduser posted image ja opet mislim da je to normalno, nego eto zanima me...user posted image

Ja te cekam na toj temi, ne s problemima, nego da se pohvalis kako ih nemas aBd user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28397
6.9.2011 15:15:04   
pauza
Drage moje, imam jedno pitanje: Imate ni nekog dr za preporuciti da mu "ide od ruke" da odredi spol bebe, vec smo uvelike 5. mjesec, a stalno nam nesto drugacije kazu, mozda curica, mozda djecak, sad opet curica???? naravno, da me ne shvatite pogresno, najbitnije mi je da je sve u redu i hvala Bogu jeste, ali nas ovako vise zbune kad mijenjaju stalno misljenje oko spola.... pa bi sad otisli kod nekog privatnika ako imate preporuku... inace trudnocu redovno vodim na Jezeru....
tnx i pusa:-*
p.s. skvo, beba je med medeni, neka je ziv i zdrav 100 godina:-))))))

Neposredna veza do poruke: 28398
6.9.2011 15:16:19   
animagical
hehe kako je ovaj moj mali zalegao u trbi, svi cemo se nacekati...kaze mm neko vece, gleda u moju mokru majicu...ma ja nemoj se ti radjati, nek se mlijeko bacauser posted image user posted image user posted image ja legla od sege...ko biva ga ruziuser posted image  

aBd da se uskoro rodi..ja polako gubim strpljenje...a jos citava dva dana do termina...uh.. ljubi mahdica, odoh sad stvarno u setnju ne bi li ga malo brze istresla iz trbeuser posted image ako sta pocne ja dolazim da se hvalim

Neposredna veza do poruke: 28399
6.9.2011 15:20:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

hehe kako je ovaj moj mali zalegao u trbi, svi cemo se nacekati...kaze mm neko vece, gleda u moju mokru majicu...ma ja nemoj se ti radjati, nek se mlijeko bacauser posted image user posted image user posted image ja legla od sege...ko biva ga ruziuser posted image  

aBd da se uskoro rodi..ja polako gubim strpljenje...a jos citava dva dana do termina...uh.. ljubi mahdica, odoh sad stvarno u setnju ne bi li ga malo brze istresla iz trbeuser posted image ako sta pocne ja dolazim da se hvalim

user posted image user posted image user posted image joj kralja

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1134 1135 [1136] 1137 1138   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1134 1135 [1136] 1137 1138   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *