Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Od muskih mi je lijepo Zeid :-) A od zenskih mm i ja vodimo rat, meni je lijepo Naila-dobitnica :-) al nista od te ljubavi mm nece ni da cuje ma samo nek je zivo i zdravo
Sta se tebi svidja
Meni i mm se svidja
Naima -ar. njezna, mekana, fina, bezbrizna i sretna
a za musko nismo ni razmisljali toliko... Ja se borim za Abdulah ako bude, muz za Ismail, moj otac je predlagao Fatih, ostali nisu imali prijedloga
Zeid je predivno ime! Cak mi je i Zaid divno!
Izmedju Dzana i Afana - glasam za Afana ipak hihihi, meni muka od Dzan/Kan od one seherzade ;))))
A pade mi nap amet onaj vic kako procitah ime Fatih.. Bila djeca u mektebu i pita efendija djecaka iz prvog reda kako se zove kaze on ponosno 'Fatih', efendija: mashallah, hajde ti nama onda prouci fatihu... pita drugog kako se zove kaze on 'Ihlas' efendija: maaaashallah hajde ti nama prouci ihlas... vidi efendija tamo u zadnjim redovima se neki mali skriva, polako se vuce unazad prema vratima i pitace njega efendija 'djecace, ti, kako se zoves?' konta mali konta, kaze on 'zovem se Jasin, ali svi me zovu Subhaneke'
hahahahahha D:
Skvo, hajde i ovdje postavi jednu slicicu bebija, ja ne mogu nafb da se konektujem, blokirali na poslu buuuuuuuuuuuuuu
Babilonko ovaj vic je tako sladak!!! a i Jasin nije lose ime, zvuci njezno...samo cini mi se da je to samo naziv Sure i njen pocetak, neznam da ima neko drugo znacenje...ali je lijepo ipak!
SKVOOO draaaaaaaaaga, mashallah kojiiiiiiiiiiiiiiii med! haj mi ga posuuuuuuuuudi malccice, hihihi... med med med
nema originalni-neoriginalni....imas mozda vise razlicitih prevoda znacenja Kur'ana, znaci ne postoji ni originalni prevod jer Kur'an se ne moze doslovno prevesti jer arapski jezik ima 10 miliona rijeci a nas par....znaci za mnoge rijeci nema ni prevoda vec se trazi najblize znacenje
dzan jeste na arapskom dzin...a asja ne mora znaciti da je neposlusna, zavisi OD IZGOVORA i od S kako se izgovara...jer arapski jezik ima 3 vrste s....i ne sekiraj se, asja nema ruzno znacenje...asIja...mozda a i to ne mora znaciti
Ma ajd sto sam vas zbunila nego i sam i ja zbunjena,eto dva Kurana a sve razlicito u njemu
eh jesam se ismijala tamo na problemima s dojenjem ma nikad sladjih problema, opisa i youtube videa moracu se pozaliti lejli da mene vec par dana bradavice bole uzas zivi....i nekako su pet puta mekse nego dosad ja opet mislim da je to normalno, nego eto zanima me...
eh jesam se ismijala tamo na problemima s dojenjem ma nikad sladjih problema, opisa i youtube videa moracu se pozaliti lejli da mene vec par dana bradavice bole uzas zivi....i nekako su pet puta mekse nego dosad ja opet mislim da je to normalno, nego eto zanima me...
Ja te cekam na toj temi, ne s problemima, nego da se pohvalis kako ih nemas aBd
Drage moje, imam jedno pitanje: Imate ni nekog dr za preporuciti da mu "ide od ruke" da odredi spol bebe, vec smo uvelike 5. mjesec, a stalno nam nesto drugacije kazu, mozda curica, mozda djecak, sad opet curica???? naravno, da me ne shvatite pogresno, najbitnije mi je da je sve u redu i hvala Bogu jeste, ali nas ovako vise zbune kad mijenjaju stalno misljenje oko spola.... pa bi sad otisli kod nekog privatnika ako imate preporuku... inace trudnocu redovno vodim na Jezeru.... tnx i pusa:-* p.s. skvo, beba je med medeni, neka je ziv i zdrav 100 godina:-))))))
hehe kako je ovaj moj mali zalegao u trbi, svi cemo se nacekati...kaze mm neko vece, gleda u moju mokru majicu...ma ja nemoj se ti radjati, nek se mlijeko baca ja legla od sege...ko biva ga ruzi
aBd da se uskoro rodi..ja polako gubim strpljenje...a jos citava dva dana do termina...uh.. ljubi mahdica, odoh sad stvarno u setnju ne bi li ga malo brze istresla iz trbe ako sta pocne ja dolazim da se hvalim
hehe kako je ovaj moj mali zalegao u trbi, svi cemo se nacekati...kaze mm neko vece, gleda u moju mokru majicu...ma ja nemoj se ti radjati, nek se mlijeko baca ja legla od sege...ko biva ga ruzi
aBd da se uskoro rodi..ja polako gubim strpljenje...a jos citava dva dana do termina...uh.. ljubi mahdica, odoh sad stvarno u setnju ne bi li ga malo brze istresla iz trbe ako sta pocne ja dolazim da se hvalim