|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.9.2011 22:12:00   
gerberka
POBJEDAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28476
6.9.2011 22:12:42   
mea29
IZVORNA PORUKA: Hannica

mea tenk ju sto si me prihvatila na fb.user posted image

user posted image user posted image user posted image ne zna se koja je ljepsa ti ili hanica user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28477
6.9.2011 22:15:36   
mea29
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image lejla ti si zla zenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tacno me rasplaka...

he he he he nemoj pjakati ...ti veceras navali na mm da proslavite pobjedu pa mozda krene bebac taman sutra na moj rođendan user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28478
6.9.2011 22:18:23   
gerberka
IZVORNA PORUKA: mea29

user posted image user posted image lejla ti si zla zenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tacno me rasplaka...

he he he he nemoj pjakati ...ti veceras navali na mm da proslavite pobjedu pa mozda krene bebac taman sutra na moj rođendan user posted image user posted image user posted image

MM JE MOJ MUŽ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 28479
6.9.2011 22:20:27   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Hannica

mea tenk ju sto si me prihvatila na fb.user posted image

user posted image user posted image user posted image ne zna se koja je ljepsa ti ili hanica user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image ,takodje.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 28480
6.9.2011 22:21:25   
mea29
IZVORNA PORUKA: gerberka

MM JE MOJ MUŽ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha ha ha to si upravu lapsus i nije mi prvi put  user posted image user posted image user posted image user posted image   ma znat ce ona na koga da navali user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28481
6.9.2011 22:23:21   
gerberka
znam da je lapsus..pusa tebi velikaaaa user posted image user posted image user posted image ne ljuti se, malo se zezam..cmoookkk user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 28482
6.9.2011 22:24:55   
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka

ja upravo gledam i becim ociuser posted image user posted image user posted image user posted image kontam sta fali mom muzu, pa njen bolje djelujeuser posted image user posted image user posted image i jos ga zena nudi i reklamirauser posted image user posted image user posted image user posted image   eh al se ismijah...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28483
6.9.2011 22:30:39   
sporty mamaa

ooo kako nije vrijeme, pa u cetvrtak je krajnje vrijemeuser posted image   a znam jos da mi je ovulacija bila ranija, meni test bio pozitivan jos davnog 27 decebra..zadnja menstruacija 2 decembar...vala mu je vakat...evo nit sam u strahu od poroda, niti sam pod stresom, fino se opustam, sve mu spremili...ako ga cure budu cekale koliko i roditelji, tesko ce se ozenitiuser posted image  
lejla, ja bih radije da se porodim do subote,ali ako se ne porodim...pa doci cu...a vi me trpiteuser posted image iiii necu indukciju, ako bas ne moramuser posted image

Ako mu ti budes i dalje trazila cure, vjerujemo da ce se tesko ozenitiuser posted image  Prva mu je dobila cunu, a sta ce biti sa ostalimauser posted image user posted image user posted image  Pusti bona dijete na miru hehe....

Neposredna veza do poruke: 28484
6.9.2011 22:31:06   
mea29
taman sam mislila da cu ostati poznata "samo" po cuvenom (s)tickeru ali kako je krenulo vidim ja da ce pred kraj trudnoce biti sve vise izvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28485
6.9.2011 22:38:19   
animagical
sad si stavila i muza u prometuser posted image user posted image user posted image   nema veze znam ja na sta si ti misilila...
sporty ne trazim vise od onog slucaja...kad mahdica optuzise da je cura...user posted image e pile drago kako ga je corav doktor gledaouser posted image user posted image ja nisam sigurna ni da je kod mene braco, pa je odjecica za izlazak iz bolnice za svaki slucaj zelenauser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 28486
6.9.2011 22:40:30   
mea29
Ej zaboravih danas sam bila u Bingu...imaju super grudnjaci za dojenje..samo su dosta veliki brojevi pa ako neka trazi bas takve kostaju 7,5 KM i jako su kvalitetni...neko je spominjao da je kupio spavacice u Amku...i ja sam user posted image user posted image user posted image imaju sa dugim i kratkim rukavima sa dugmicima...ja polako spremam torbu...obicne pelene su u Amku 2,45 KM...kao da su poskupile user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 28487
6.9.2011 22:48:50   
animagical
sta su ti obicne pelene? ako mislis an tetra, pcelica maja ja placala 10 kom pakovanje za 24 km...kupila dva pakovanja...ali su super, velike su nisu ko one sto imaju pa se skupe u pranju...
mea heheh moj sticker ce jos malo da pokaze jos jedan dan do terminauser posted image eh da mi je neko rekao da cu i ovo docekati...
zene odoh, ako mognem zaspatii...laku vam noc...mea sretan rodjendan, da hoce i ovaj mali sutra navaliti vani super bi bilouser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 28488
6.9.2011 22:54:32   
mea29
animagical odmaraj se...drzim fige da krene sutra...lijep je datum a i ako krene prekosutra opet cemo slaviti isti dan jer tad mi je godisnjica braka ha ha ha...laku noc...ja se odoh provozati po gradu sa "svojim mm" user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28489
6.9.2011 23:37:01   
Bebica11
mozda bude u petak, prvo petkom je mubarek, a i 09.09., mozda maleni ceka petakuser posted image

sad ce animagical razbiti ovaj windowsuser posted image da me ubije sto joj slutim petakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 28490
6.9.2011 23:41:34   
treciputmama
Hannica
samoda ti kazem da je samnom u bolnici lezal zena cija se djevojcica zove Ajlin....ali kod te iste zene druga djevojcica se zove Hanan, kao moj sin, pa sad ne znam da li mi grijesimo ili ????

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28491
7.9.2011 0:53:16   
animagical
nisam zaspala...ociglednouser posted image i bebice, pristala bih i na petak, evo vec je srijeda...mene uhvatio strah da ne prenesem 10 dana...a na jedan dan iza termina, ih obradovala bi seuser posted image

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 28492
7.9.2011 7:12:03   
Silver
Jutroo zenee....

uh kako lijepo mirise pobjeda od sinoc...mmm....mene bilo vec bacilo u dnevnom pred prvi go...a muz mi se i sad smije...kad sam cula GOOOOOO kako sam skocila...JELI NAS JELI NAS???? user posted image user posted image user posted image  Eh onda sam se tek komirala...

Pravila oblatne...nisu mi uspjele...evo sad beze moram sve pojesti sama, nemogu nikome iznijeti user posted image user posted image user posted image user posted image
ali fakat mi je krivo... da me nije sramota sad bi vam sliku stavila uz kaficu da se i vi malo smijete, ali necu namjerno  user posted image user posted image user posted image  

Ja se odoh spremati po uputnice, nisu dali jucer mm da uzme umjesto mene...odoh sad i ponijecu oblatne da gadjam doktorovo auto user posted image

Evo kafa za sve spavalice...pa se citamo kasnije....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 28493
7.9.2011 8:16:56   
Sensia
E vala Silver EXTRa ti je ova kafica, a vjeruj mi ne bih se ja pozalila ni da mi serviras koju oblatnu user posted image user posted image user posted image
nek smo vala pobijedili, nasem narodu malo fali da budu sretni i zadovoljni, bas sam se sinoc radovala ko dijete, gosti mi do jedan sjedili pa se jutros bas i nisam toliko smiijala kad mi je sat zazvonio da moram na posao.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28494
7.9.2011 9:39:45   
Vodolija83
Jutro i od mene !

Silver,hvala a kafi,evo mirise kroz monitor....mmm....user posted image
E nek smo pobijedili i ja kazem,mm se iznervirao,uhh...nedaj Boze da nismo dali go...
Ja fudbal ne volim,cak sta vise ne podnosim,al sinoc sam i ja gledala,moram priznati.Za neke stvari covjek jednostavno mora stvoriti naviku.
Sensia,moji paradajzi cekaju na tvoj receptuser posted image
Mea,SRETAN TI RODJENDAN I SVE NAJ,NAJ !!! user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28495
7.9.2011 9:49:03   
Sensia
Vodolijice,
eto recepta na pp

E hajd sad fino da cujemo a ako je moguce i da vidimo sta je zaovica donijela. i mi smo u proceduri da rezervisemo kolica ali ne u onoj lutz radnji user posted image user posted image user posted image user posted image  pa da ih mm pokupi kad se bude vracao i z Graza
Ja ga muntam da nam kupi i ovo user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28496
7.9.2011 10:00:31   
Vodolija83
E hvala puuunooo Sensia  user posted image
Superiska za kolica,moja bi trebala stici sljedece sedmice aBd user posted image user posted image user posted image
A zaovica je donijela svegaaa user posted image Sinoc sam sve rasturila po stanu i slagala,ma ludilo.Jos mi nekako rano da sve perem,pa nek stoji bar slozeno.
Dobili smo tovar bodica,majicica,donjih dijelova trenerki,dekicu,vrecu za spavanje,pelene sa aplikacijama,peskiric sa kapicom,navlaku za autosjedalicu,hepek sto se beba igra na podu sa onim lukom iznad, carapica,kompletic za iznosenje iz bolnice,ma svega..svega...A meni najdrazi kofercic za user posted image Zeleni,plasticni,kao slonic.Super kad negdje boravimo za vikend,a ima i tockice,kad bebac poraste,onda moze sjesti i da se vuce za traku user posted image Bice jos stvari kad sveki dodje,ona ce aBd 1.novembra,taman pred moj termin aBd.
Waooo,prelijepa ta njihalicauser posted image user posted image user posted image ,reci mm obavezno da je kupi.I jos ce ti se boja uklapati,znam da si govorila da imas dosat lilaste user posted image
Ja njihalicu necu kupovati,moj user posted image naslijedio od kumovog user posted image ,pa mi bezveze drugu kupovati.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28497
7.9.2011 10:06:47   
Lejla Ka

user posted image ma ja to tebe pripremam za subotu user posted image

Ti računaj da će kasnije pa će te iznenaditi ranije. Ovako si nestrpljiva već mjesec dana.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 28498
7.9.2011 10:07:33   
Sensia
...A meni najdrazi kofercic za Zeleni,plasticni,kao slonic.Super kad negdje boravimo za vikend,a ima i tockice,kad bebac poraste,onda moze sjesti i da se vuce za traku

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma daaaaaaaaj, ih sretnice jedna slikaj nam to cudo, cuj kofercic.... hehehe
ih kad vani ima svega, a mi ovdje user posted image

Mi danas ako Bog da idemo da kupimo krevetic i posteljinicu, a ja se jos dvoumim koji cu, ko da kupujem atomsku bombu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28499
7.9.2011 10:12:25   
Nina_Lana
Jutro user posted image  moje...mene neto zeza konekcija pa vas slabo citam zadnja dva dana...Moram se pohvaliti da sam danas izuzetno sretna, moja Lana jutros ustala rano i budi me da je vodim u vrtic, a zadnjih dana se isplakale i ona i ja...Jutros s merakom sto se kaze ostadeuser posted image user posted image user posted image ...

Greberko kako si mi? cestitam 5 mjesecuser posted image user posted image user posted image

Mea Sretan rodjendan i sve najljepseuser posted image user posted image

ostale zenice pusiica

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 28500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *