|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1170 1171 [1172] 1173 1174   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.9.2011 21:23:29   
tinkerbelll
Ja inace nisam aktivna na ovoj temi, iako mislim da cu za petnaestak dana biti :) nego  animagical- zasto si jos prisutna, idi poradjaj se zeno...sve mi koje ocekuje isto ti zavidimo :)
SRETNO!!!user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29276
12.9.2011 21:24:13   
sweet BaBy
Ne zeza, ne brini user posted image samo ne zeli da mu se mama namuciuser posted image Nadam se da ces aBd imati lagan porod kao sto je moj bio i da ce se sve brzo zavrsiti, tj. poceti nesto puno ljepse. Samo opusteno i misli na dissanje. Ja sam kuci imala skroz lagane bolove, vise kao mini grceve u stomaku i otisla u bolnicu 7 cm otvorena.
user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

Neposredna veza do poruke: 29277
12.9.2011 21:27:52   
Selma.A.M
Animagical mila ako je to-to da bude sa srećom i ako Bog da sve s'hjarom da prođe i bude što brže i bezbolnije ..........Sretno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29278
12.9.2011 21:39:13   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Animagical mila ako je to-to da bude sa srećom i ako Bog da sve s'hjarom da prođe i bude što brže i bezbolnije ..........Sretno user posted image user posted image user posted image

hej zene, jeste zatrpale temu ne mogu da otvorim ovaj prozor za odgovor hehe jedvauser posted image user posted image user posted image nego, ovo spalo na 7-8 min zavisi sta radim...pa mi odosmo lagano u setnju, a stvari ce u gepek... ako bude bas prava frka onda u bolnicu, necu odmah...stvarno nije strasno, vise je cesto...rozi iscjedak jos izlaziuser posted image javim ja ako sta bude, mislim da ce mm odmah na  fb objavitiuser posted image sa slikama naravnouser posted image ako mi kazu da su laznjaci eto me kuci da placem pa opet ujutru kod masica ionako sam trebala...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 29279
12.9.2011 21:42:19   
sweet BaBy
Nemoj ti draga daleko od torbe i vojne bolnice user posted image ti ces do ujutro aBd drzati svoju user posted image u narucju. Zelim ti puno sreece user posted image user posted image user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

Neposredna veza do poruke: 29280
12.9.2011 22:16:34   
Semica
Animagical mila sretno!!!user posted image user posted image user posted image

Meni je sluzni konacno izletioooouser posted image user posted image user posted image Kontrakcije stale,ali mi je sveki zvala doktoricu koja me vodi ( a danas nije bila na poslu pa me neki drugi pregledao umjesto nje ) ispricala joj sve sta je i kako je..pa je rekla da ce me najvjerovatnije sutra ostaviti u bolnici...huhhh jer se boji posto je cep izletio,bebi vise nije zasticena-da se nece voda zamutiti...( to su njene rijeci )...eto ..pa cemo vidjeti user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 29281
12.9.2011 22:27:15   
Silver
Semiceee user posted image user posted image user posted image  pa i ti draga ces nas napustiti na temi danas-sutra...aBd...da vam to sve prodje hairli i najlaganije moguce...pa cemo se mi druziti na onoj bebe od 0-1 user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29282
12.9.2011 22:28:04   
Nina_Lana
Animagical sretnoooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29283
12.9.2011 22:29:26   
Semica

IZVORNA PORUKA: Silver

Semiceee user posted image user posted image user posted image  pa i ti draga ces nas napustiti na temi danas-sutra...aBd...da vam to sve prodje hairli i najlaganije moguce...pa cemo se mi druziti na onoj bebe od 0-1 user posted image

aBd mila mojaa...hvala na lijepim zeljamaa...nadam se da ce biti tako kako ti kazes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29284
12.9.2011 22:38:34   
Bebica11
Izgleda da ce i semica i animagical sutra uzeti svoje bebice u narucjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29285
12.9.2011 22:39:37   
Vodolija83
Semice SRETNO I TEBIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29286
12.9.2011 22:47:29   
Sensia
ohoho semice znaci i ti nas napustas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hajde nek je sretno i tebi, hajd sad koja prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super ste mi, ko da ste se dogovarale.....

Neposredna veza do poruke: 29287
12.9.2011 22:49:50   
Semica
Hvalaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se odjavljujem za danas...cuvajte mi fige sutrauser posted image ...javim vam sta je i kako je bilo kada zavrsim sa pregledom...

Lijepo spavajte!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 29288
12.9.2011 23:18:35   
Vodolija83
Pa paaa user posted image moje za veceras...Ja skoro nista nisam ucila,pratim stalno ima li sta novo...
Animagical i Semice ,puuuunoooo srece vam zelim,da sve prodje hairli i da sutra aBd drzite u narucju svoju pilencad user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29289
12.9.2011 23:51:39   
animagical
ako se iko pojavi na rr-ja odbila hospitalizacijuuser posted image user posted image otvorenost 4 cm,ali ctg uredan, kontrakcije nisu prejake i trajanja 40 sec na 6 min...pa reko doktore ja cu ionako ujutru u sedam na odjel kod masica...sta cu ja vama ako se necu poroditi? kaze on pa ctg svako dva sata pa ujutru pregled opet ako ne pukne vodenjak...eh reko ja blizu zivim...i tako se mi fino dogovorimo...bio miseljic bas je bio fin, i neka babca jos finija... sta cu u bolnici, kad mogu i kuci cekati...realno treba 10 cm da se beba rodi, na ova 4 nece ispasti...

Neposredna veza do poruke: 29290
12.9.2011 23:56:17   
Selminja
Super animagical, šta ces u bolnici, bolje lezat kuci, sad ce jutro... naspavaj se ako mognes skupi snage i najedi se user posted image Želim ti lagan porod i javi nam se user posted image

Neposredna veza do poruke: 29291
12.9.2011 23:58:33   
animagical
hvala...ma znam da je bolje kuci...samo me nervira kako se oni sloze ali kad pogledas nalaz ono velikim slovima i s pet uzvicnika pise odbija hospitalizaciju...user posted image mislim de ne zezaj...ne bi ni ti lezao...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 29292
13.9.2011 0:04:50   
Selminja
Ma ogradjuju se od svega... boli njih briga...zato nemoj čekat ako jace zaboli da opet ne odes ili ako pocnes jace krvariti ...

Neposredna veza do poruke: 29293
13.9.2011 0:20:20   
animagical
ma joj u principu, usmeno slozio se i dr da ja mogu i kuci cekati...ali eto napismeno drugacije, kaze ja moram napisati...ma znam ja da mora,ali smijesnouser posted image   ovo niti bolo cesce, samo mozda malo jace...kad naidje prehodam ili se preljuljam sjedeci...u medjuvremenu slazem ves...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 29294
13.9.2011 4:34:47   
animagical
eh ovako se ne spava cijelu noc uz kontrakcijeuser posted image nema sanse zaspati..svaka naredna dodje za 10-ak min max...ali kad pomislim da sam mogla biti u bolnici i slusati onu vrisku...hvala lijepo, bas mi je dobro kuciuser posted image iskreno jedva cekam pola 7 da podjem do masica, da vidimo jel se sta dalje otvorilo...

Neposredna veza do poruke: 29295
13.9.2011 4:38:36   
Skvo RR
ja na svakom hranjenju provirim dokle si, sretno animagicaluser posted image , cekamo te, dovedi nam drugauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 29296
13.9.2011 4:58:14   
animagical
ma ja pobjegla kuci.... ostali su sokiraniuser posted image hajde reko na 4cm nikome nije ispalo dijeteuser posted image kazu pa nije...user posted image ma evo me na 7 min razmaka...ali kao da nisu sve iste jacine, niti se progresivno pojacava? npr ako se potrefim u wc-u tada najjace boli...mozda zbog polozaja?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29297
13.9.2011 7:12:41   
vila_7
animagical i semice sretnooo vam dana - da prođe bolje nego ste se nadale!!!!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 29298
13.9.2011 7:15:14   
senka27
super draga ...jedva cekam da se javi ko ... mozda je beba vec u rukamauser posted image

Animagical sretnoo

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

Neposredna veza do poruke: 29299
13.9.2011 7:16:44   
senka27
user posted image user posted image  evooooo ga i ja spadoh na dvocifren broj 99 to go jeeeeee

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 29300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1170 1171 [1172] 1173 1174   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1170 1171 [1172] 1173 1174   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *