Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 21:23:29
tinkerbelll
Ja inace nisam aktivna na ovoj temi, iako mislim da cu za petnaestak dana biti :) nego animagical- zasto si jos prisutna, idi poradjaj se zeno...sve mi koje ocekuje isto ti zavidimo :) SRETNO!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 21:24:13
sweet BaBy
Ne zeza, ne brini samo ne zeli da mu se mama namuci Nadam se da ces aBd imati lagan porod kao sto je moj bio i da ce se sve brzo zavrsiti, tj. poceti nesto puno ljepse. Samo opusteno i misli na dissanje. Ja sam kuci imala skroz lagane bolove, vise kao mini grceve u stomaku i otisla u bolnicu 7 cm otvorena.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 21:39:13
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Animagical mila ako je to-to da bude sa srećom i ako Bog da sve s'hjarom da prođe i bude što brže i bezbolnije ..........Sretno
hej zene, jeste zatrpale temu ne mogu da otvorim ovaj prozor za odgovor hehe jedva nego, ovo spalo na 7-8 min zavisi sta radim...pa mi odosmo lagano u setnju, a stvari ce u gepek... ako bude bas prava frka onda u bolnicu, necu odmah...stvarno nije strasno, vise je cesto...rozi iscjedak jos izlazi javim ja ako sta bude, mislim da ce mm odmah na fb objaviti sa slikama naravno ako mi kazu da su laznjaci eto me kuci da placem pa opet ujutru kod masica ionako sam trebala...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 22:16:34
Semica
Animagical mila sretno!!!
Meni je sluzni konacno izletioooo Kontrakcije stale,ali mi je sveki zvala doktoricu koja me vodi ( a danas nije bila na poslu pa me neki drugi pregledao umjesto nje ) ispricala joj sve sta je i kako je..pa je rekla da ce me najvjerovatnije sutra ostaviti u bolnici...huhhh jer se boji posto je cep izletio,bebi vise nije zasticena-da se nece voda zamutiti...( to su njene rijeci )...eto ..pa cemo vidjeti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 22:27:15
Silver
Semiceee pa i ti draga ces nas napustiti na temi danas-sutra...aBd...da vam to sve prodje hairli i najlaganije moguce...pa cemo se mi druziti na onoj bebe od 0-1
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 22:29:26
Semica
IZVORNA PORUKA: Silver
Semiceee pa i ti draga ces nas napustiti na temi danas-sutra...aBd...da vam to sve prodje hairli i najlaganije moguce...pa cemo se mi druziti na onoj bebe od 0-1
aBd mila mojaa...hvala na lijepim zeljamaa...nadam se da ce biti tako kako ti kazes
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 23:18:35
Vodolija83
Pa paaa moje za veceras...Ja skoro nista nisam ucila,pratim stalno ima li sta novo... Animagical i Semice ,puuuunoooo srece vam zelim,da sve prodje hairli i da sutra aBd drzite u narucju svoju pilencad
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 23:51:39
animagical
ako se iko pojavi na rr-ja odbila hospitalizaciju otvorenost 4 cm,ali ctg uredan, kontrakcije nisu prejake i trajanja 40 sec na 6 min...pa reko doktore ja cu ionako ujutru u sedam na odjel kod masica...sta cu ja vama ako se necu poroditi? kaze on pa ctg svako dva sata pa ujutru pregled opet ako ne pukne vodenjak...eh reko ja blizu zivim...i tako se mi fino dogovorimo...bio miseljic bas je bio fin, i neka babca jos finija... sta cu u bolnici, kad mogu i kuci cekati...realno treba 10 cm da se beba rodi, na ova 4 nece ispasti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 23:56:17
Selminja
Super animagical, šta ces u bolnici, bolje lezat kuci, sad ce jutro... naspavaj se ako mognes skupi snage i najedi se Želim ti lagan porod i javi nam se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.9.2011 23:58:33
animagical
hvala...ma znam da je bolje kuci...samo me nervira kako se oni sloze ali kad pogledas nalaz ono velikim slovima i s pet uzvicnika pise odbija hospitalizaciju... mislim de ne zezaj...ne bi ni ti lezao...
ma joj u principu, usmeno slozio se i dr da ja mogu i kuci cekati...ali eto napismeno drugacije, kaze ja moram napisati...ma znam ja da mora,ali smijesno ovo niti bolo cesce, samo mozda malo jace...kad naidje prehodam ili se preljuljam sjedeci...u medjuvremenu slazem ves...
eh ovako se ne spava cijelu noc uz kontrakcije nema sanse zaspati..svaka naredna dodje za 10-ak min max...ali kad pomislim da sam mogla biti u bolnici i slusati onu vrisku...hvala lijepo, bas mi je dobro kuci iskreno jedva cekam pola 7 da podjem do masica, da vidimo jel se sta dalje otvorilo...
ma ja pobjegla kuci.... ostali su sokirani hajde reko na 4cm nikome nije ispalo dijete kazu pa nije... ma evo me na 7 min razmaka...ali kao da nisu sve iste jacine, niti se progresivno pojacava? npr ako se potrefim u wc-u tada najjace boli...mozda zbog polozaja?