|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.9.2011 22:36:24   
lejla80
Joj i ja sam pocela zapostavljati D3 kapi, vala sam bas neodgovorna..od sutra cu se uozbiljiti..Iman drugarice po muciuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 24301
   [Obrisana poruka]
12.9.2011 22:37:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 24302
12.9.2011 23:31:13   
entinte
javim se obavezno, sutra cu znati vjerovatno misljenje neuropedijatra a ovaj drugi ce sacekati nalaz krvi user posted image pa cemo nakon svega toga se vratiti ortopedu od koga je sve i krenulo... Mi smo redovno davali 3D ali izgleda da mu je bilo malo... Ne preskacite, prvo to pa klopa i ostalo user posted image laku noc svima user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24303
12.9.2011 23:37:37   
taurus
ja sam samo provirila da vidim je li se javila cickolino

cijeli dan mislim na Daaniu
draga cickolino jako mi je drago da si ti puna pozitivne energije i da te dr. nije uništila psihički kao onaj čovjek sa kojim si nedavno razgovaral
eto vidiš da nije sve tako crno i da će ljepotica ako Bog da uz mamin trud i strpljenje sve postići
veoma je važno da je dio mozga zadužen za mentalni razvoj potpuno zdrav
a jesu li ti rekli šta je bio uzrok krvarenju u mozgu

user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe i tvoju princezu

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 24304
12.9.2011 23:50:22   
ladyblue RR
joj, dobro ste...ja nisam Nađi dala kapi otkako se razbolila. dijete ozdravilo davnih dana a ja zaboravila na kapi. stvarno sam idiot!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 24305
13.9.2011 7:25:15   
vila_7
dobro jutro! od sad zivimo zdravo,pa nema kave ujutro (zaboravila je-ostala mi u kuhinji nepopijena,pa ne dam ni vama user posted image ),al evo jedan :

user posted image

A za te kapi ...ja svojoj davala godinu dana, pa prestalo malo eto prije,ali sad cu joj kao i ti Iman davati jos do proljeca-malo eto preko zime-iako je ona cijeli dan vani.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 24306
13.9.2011 8:07:32   
palachinken

IZVORNA PORUKA: entinte

pretpostavljamo da je njemu bilo malo onih 3 kapi na dan sto su preporucili jer je jako napredan za 5 mj. 29. idemo na vakcinu aBd pa ce ga vagati i mjeriti ali dug je i tezak masallah pa vjerovatno je zbog manjka D vitamina doslo do ovoga. Sad dajemo 7 pa cemo vidjeti a i suncamo ga mada smo to i ranije radili ali eto... Hvala puno user posted image nadam se da ce sve biti ok

Kod nas je uputa da idu 4 kapi, a patronazna mi je rekla da uvijek stavim kap vise, jer oni ne progutaju sve.

Drage nase bebice, dobro Iman kaze, bas se covjek veze za njih. Valjda ce sve biti dobro!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 24307
13.9.2011 8:11:29   
tukica
procitah nesto brzinski, draga Cickolino, uz tebe smo 100% samo budi pozitivna i samo polako...

mi danas idemo na bocu za kojom pravo kaskamo... od nje se kazu dobije tura, pa sam se vec sad ukakila od strahauser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24308
13.9.2011 8:38:24   
vila_7
ma tukice ne mora to nista znaciti - moja dobije od svake (nije smao od prve), a od moje kume oboje djece nikad nista!

palachinken kako je tvoj veliki momcina lijepi?

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 24309
13.9.2011 8:40:48   
m.i.n.a.
Jutrooo..

Cickolina,user posted image ...za vas dvije..samo hrabro i sigurno naprijed..

Helena sta ti je ovo,daj bona kafu..ja dok mallo procita A se probudio a ja ne popi kafe,...

Kapi prilicno redovno daajem,ustvar u Bosni sam znala preskociti ali ovdje rijetko..sad sam potrosila nase pa presla na njihove i nisu mu as lijepe ili je to zato sto stavim 10 kapi...i dalje slabo jede,cucu ce fazvalit od trljanja desni,juce se iz cista mira ciknu i zakoceno....ne silim ga ni sa jelom,koliko hoce pojede,vjerujem da ce se vratiti nas staro kada je sve jeo i trazio jos:))
pusa

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 24310
13.9.2011 8:42:21   
Cickolini
Juuuutroooo .... hvala vam na podrsci ... ma divne ste sta drugo da kazem. Samo pricam o vama. Kaze mm kako si na RR-u vise ne spominjes nikog drugog osim raje s RR-a. Kao sto Iman kaze bas bas ste mi drage i uvijek se zabrinem ako kod neke nesto ne stima. Sreca pa se sve brzo sredi hvala Bogu.

Jelena kako si draga, nisam upratila jesi li se javljala. Kako rana??? Ljuuubi pilice svoje

Esmina ma i j asam se sama zezala na svoj racun. Voljela bi i da je ostalo na zezanju, ali valjda moj majcinski nos namirise probleme :)

Evo mi se spremamo da idemo na vjezbice. Danas nam je prvi dan ... a prvi put je uvijek najgore user posted image user posted image user posted image user posted image

Budite nam zdrave, lijepe i pametne .... do slijedeceg javljanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 24311
13.9.2011 8:44:15   
vila_7
MINO ma jadnicak se malo pati sa zubicima,a vratit ce se na staro,ne brini. I moja je jucer prvi put slabije jela i jadna zaspala u 6 !!! Valjda kako joj rastu sporo ove cetvorke a i trojke natecene pa je izmori...i kad smo dosli po nju prvi put da je nekako bila bas slomljena i nenasmijana user posted image . Ma ja samo gledam u BINGO da dobijem aBd pa da budem stalno uz nju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 24312
13.9.2011 8:45:32   
vila_7
cickolini....sretno na vjezbicama i pisi kako ih je D.prihvatila! Rastu li joj zubici...slabo nam pises sta slatkica radi!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24313
13.9.2011 8:51:04   
taurus
jutro user posted image

E je malo bolje, još uvijek kašljuca, ali fino jede i vesela je
izgleda da ćemo se izvući bez antibiotikauser posted image

helena dođeš nam kafu jutrosuser posted image , ja đus popijem prvo ali kafa je kafa

cickolino sretno na vježbama i javi nam se

tukice
ne brini za bocu i ja sam bila ista, ali vjeruj E nije dobila temepraturu, a nije joj se čak ni zacrvenilo mjesto uboda

i ja ponekad preskočim d3 kapi, ali zato što je ljeto, mnogo vremena provodi na svježem zraku na vikendici a pije AD u kojme ima vitamina d
naravno preko zime ćemo biti redovni sa kapljicama

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 24314
13.9.2011 8:59:52   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Juuuutroooo .... hvala vam na podrsci ... ma divne ste sta drugo da kazem. Samo pricam o vama. Kaze mm kako si na RR-u vise ne spominjes nikog drugog osim raje s RR-a. Kao sto Iman kaze bas bas ste mi drage i uvijek se zabrinem ako kod neke nesto ne stima. Sreca pa se sve brzo sredi hvala Bogu.

Jelena kako si draga, nisam upratila jesi li se javljala. Kako rana??? Ljuuubi pilice svoje

Esmina ma i j asam se sama zezala na svoj racun. Voljela bi i da je ostalo na zezanju, ali valjda moj majcinski nos namirise probleme :)

Evo mi se spremamo da idemo na vjezbice. Danas nam je prvi dan ... a prvi put je uvijek najgore user posted image user posted image user posted image user posted image

Budite nam zdrave, lijepe i pametne .... do slijedeceg javljanja user posted image user posted image user posted image user posted image

cickolini samo polako, bit ce to dobro aBd user posted image  budi jaka kad indijanac pocne da place....kazu obicno placu na vjezbicama ali uskoro cete nauciti da vjezbate i da se igrate user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 24315
13.9.2011 9:12:25   
ladyblue RR
jutro....

mi smo jutros malo prespavale....N se probudila iza 8h. spavala sinoć od 20h do 8h jutros. smorila se jučer u jaslicama. i dalje tamo slabo spava (20-ak min) pa bude mrtva umorna kada dođe kući.

cickolini, sretno na vježbama. samo vi to dobro "upratite" i redovnim vježbama se može mnogo napraviti.

našoj drugarici Soraji, sretan dvocifreni rođendanko! još malo pa selimo kod velikih bebauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24316
13.9.2011 9:24:59   
taurus
sretan rođendanko našoj Soraji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24317
13.9.2011 9:30:11   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

jutro....

mi smo jutros malo prespavale....N se probudila iza 8h. spavala sinoć od 20h do 8h jutros. smorila se jučer u jaslicama. i dalje tamo slabo spava (20-ak min) pa bude mrtva umorna kada dođe kući.

cickolini, sretno na vježbama. samo vi to dobro "upratite" i redovnim vježbama se može mnogo napraviti.

našoj drugarici Soraji, sretan dvocifreni rođendanko! još malo pa selimo kod velikih bebauser posted image

e hvala...jutros kad mi se nadigla u 6.20 i kad sam konacno ustala sjetih se da joj je mali rodjendanko...i evo na poslu i zaboravih...lutka moja, velika mamina beba user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 24318
13.9.2011 9:34:47   
mersiha 77
jutrrrrrrooooooooooooooooooooo!

Evo i nas bili sinoc na utakmici pa pocela kisa da pada,a mi bjezi kuciuser posted image
ovi nasi su pobijedili iako mi nismo bili
Lady ja te zvala sinoc na utakmicu tebe nigdjeuser posted image
kako je Nadja,kako joj se svidjaju jaslice?user posted image
Entinte mi smo trebali poceti davati od 3 mjeseca zivota D3,ali ja sam njih dala Anesu sa 10 dana i nisam htjela cekati,a nisam im ni rekla
poslje smo dobili kapi od njih jer se to nekupuje vec oni daju i rekli su po 5 kapi
nema veze ljeto,zima!
helena e bas neka si nam napravila jedan djus,ja volim,a ja sam sebi napravila kafuuser posted image
juce sam ti postavila viceve da me neprozivas a ti nista
cickolini sretno na vjezbicamauser posted image
Iman,jesmo sve smo iste samo mislimo o vama!
Jelena kako si,kako pilici?
palachinken kako nam je dlug Mahdi?user posted image
ostale zeni ce i bebiceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24319
13.9.2011 9:38:00   
mersiha 77
Soraja sretan rodjendanko da ih jos puno docekas sretna i veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 24320
13.9.2011 9:39:29   
ladyblue RR
mersiha, ne znam o kakvoj utakmici govoriš? ponedjeljkom nema nekih značajnih utakmica...
ja sam sinić do nekih doba gledala tenis. baš sam se zarazila ovim Đokovićemuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 24321
13.9.2011 9:40:34   
HAHA
Dobro kasno jutro i od mene.Budna od 3 sata,tek sada se javljam.Soraji sretan rođendankouser posted image user posted image ,baš vrijeme brzo prolazi.cickolini,sretno na vježbamauser posted image .helena,ne može to tako,mi te pohvalimo,a ti nama nema kafeuser posted image ,još kad bebi u 3:30 pleše ko navijen,samo kafa pomaže.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24322
13.9.2011 9:45:04   
vila_7
Lady ti bi onda mogla sa mojom Evom - tenis joj je jedna od rijetkih stvari koju voli na TV-u-i skace od radosti i rukom imitira kao da udara reketom! user posted image

Mersiha.
..ma nisu ti ni bili nesto user posted image ...salim se....

rose...sretan rođendanko lijepi okrugli - 10

taurus...znaci cura se izvuce izgleda!? Jel se jos ikako bila zagrcnula?

evo da me ne prozivate :

user posted image

Neposredna veza do poruke: 24323
13.9.2011 9:45:09   
ladyblue RR
HAHA, ko tebe nadiže u 3?

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 24324
13.9.2011 9:46:56   
vila_7
P.S. a stvarno kad cemo preci tamo na velike-malo mi glupo,tamo ima i mama djecice od 3-4 god. ne znam sto ne razdvoje i to - bar npr. 0-1 , 1-2, 3-5. treba mozda predloziti na kritike i sugestije! 

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kako bi reagovale....

da saznate da vas neko sa foruma laze.Recimo laze o imenu,mjestu boravka,i sl. Da recimo ta osoba koja je slagala ima neki dobar razlog zasto je to slagala.... Da li bi bile uz nju ili bi joj ipak okrenule ledja?

nebi joj okrenula ledja (61%)

nebi vise pricala snjom/bila u kontaktu (1%)

neznam sta bi uradila (15%)

ako je dobar razlog oprostila bi joj.. (23%)

Broj svih glasova: 137

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *