|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.9.2011 10:53:22   
babilon
IZVORNA PORUKA: mama21e

Hvala vam velika, podrska mi puno znaci jer me je malo strah ovog novog perioda. Mozete li mi malo reci o bolu u donjem dijelu stomaka? Inace kad treba da dobijem menzes imam jake bolove, a ovi bolovi su mnogo slicni tim bolovima i svaki cas provjeravam da mozda nisam dobila. Da li je to normalno ili ima razloga za brigu? Hvala user posted image

mama21 dobrodosla :D
sto se tice boloav u prav tri mjeseca, tj osjecaj kao da ces dobiti je sasvim normalno! Materica se priagodjava i siri, tako da nista ne brini.. I ja asm strahovala svaki put kad odem u wc, uvijek bih govorila 'Boze samo da ne bude krvi' ali eto, to je normlano da tznas hihihi, ne brini nista :D
odakle si? ko ce ti voditi trudnocu!
CESTITAM NA TRUDNOCI! Da ti ovoih user posted image  budu nesto najljepse u zivotu!

user posted image Semiceeeeeeeeeeeeee draga, cestitam! od srca sve najbolje bebici, tebi i taji :D da ste duuuugo dugo svi zdravi, zivi i nasmijani :Duser posted image

Da priupitam ove sto su 35 sedmici ili ove koje su je prosisali  :D jeste li imali bolove u stomaku u predjelu pupka da kazem pa se sirilo sve prema ledjima... Bol u ledjima znam ad je ok, divanovic mi je potvrdio... al nekad me i ista bol kao u ledjima ovamo prenese... jel se ova materica jos uvijek siri???

Draga Mea, jos malo pa mi nastupamo hahahahah... Ja u sub idem uzeti spavacicu, pelene (javim ti za cijenu) i stvari iz apoteke!
Za 10 dana krecenje i namjestanje bebicine sobice hihihi :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 29676
15.9.2011 10:56:19   
Silver
babilon, mea...znaci vi ste nova generacija XXL trudnica...user posted image user posted image user posted image  moracemo napraviti neki spisak user posted image

Sensia sigurno jedva cekas kuci...i ja bi...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 29677
15.9.2011 10:56:30   
Bebica11
Jutro zenice

Evo ja jutros za promjenu spavala do maloprijeuser posted image

Semice cestitam na dolasku Sarah, da bude hairli, zdrava i puno slatka curicauser posted image user posted image user posted image

Sad ko predje 36-tu sedmicu postaje XXL trudnicauser posted image user posted image

Mene su malo popustila ledja hB, da ste vidjele sinoc sceneuser posted image , kako sam uzimala abdest umokrila pidzamu i prepala se sto je mokra poslije, hajde skinem ja pidzamu, promijenim ves, i vratim se u dnevni i legnem na kauc kad kauc MOKAR ja se prepala da mi nije pocela voda curitiuser posted image , i panicno ono pipam to mjesto posto je taman kauc pa ne vidim gdje sve ima, kaze mm "hajde sta si se prepala, nisi procurila, ja malorprije tu spustio mokru zdjelu"user posted image user posted image user posted image

Vodolija drago mi je da je spala temperatura, to je bitno, ostalo ces predeverati, ne odustaj od b.lukauser posted image

Mama21dobrodosla, ako ti ucestaju bolovi slobodno idi dr. da ti dadne dabroston malo da to smiri, tako sam i ja imala, ne brini seuser posted image

Arina sretno na pregleduuser posted image

Sensia slikice ces ovamo, i fkt sta je bilo s kolegom, kako je stao?user posted image

zar bas niko nema gerberkin br, da pitamo trudilice???

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29678
15.9.2011 11:03:17   
Silver
Bebice, bebice... user posted image   smijesno jeste ali razumijem i tvoj strah! Ali tako ti je to sa vecinom zena, sta god da je u pitanju, prvo ce ti pasti najgora varijanta naum! Sta ces...takve smo kakve smo! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29679
15.9.2011 11:06:06   
Sonja
pozdrav i od mene
cestitam Semici i sanela.asjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

eh koje su sad na reduuser posted image user posted image

ajd eto samo da vas pozdravim..odo kod drugarice koja ce isto uskoro postati mamica a necemo se moci vidjeti jer ide u Wienuser posted image user posted image blago njoj

pusa svima

i da dobrodosli noviuser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29680
15.9.2011 11:10:08   
sweet BaBy
dobro jutro dobri ljudi :):)
masallah kad god udjem na RR nova user posted image Neka je sa srecom svim novim mamicama i da im bebice uvijek budu zdrave i vesele.
Mama21 dobro nam dosla. Zelim ti puno srece i sto ljepsihuser posted image

Ja jedva cekam sutra na kontrolu aBd. Sutra bih trebala raditi i prvi ctg. Od danas jos tacno mjesec dana do termina aBduser posted image
Puno pozdrava

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 29681
15.9.2011 11:10:20   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

Bebice, bebice... user posted image   smijesno jeste ali razumijem i tvoj strah! Ali tako ti je to sa vecinom zena, sta god da je u pitanju, prvo ce ti pasti najgora varijanta naum! Sta ces...takve smo kakve smo! user posted image

eh, ko musko, MOKRU ZDJELU NA KAUC....od stida (sto sam toliki panicar) se nisam mogla ni ljutiti na njegauser posted image

al s obzirom da sam imala te ledjne bolove, tj kontrakcije, cio dan sam jucer osluskivala tijelo a malo i podsvijest radi jer kad sam lezala u bolnici dosla je jedna trudnica na patologiju kojoj je u 27. sedmici(tj mojoj sad) pukao vodenjak, ili prsnuo....uglavnom na poslu joj smokrio pantalone, i pomalo je curilo, dali su joj antibiotike i smirili je tu par dana, imala je i blage kontrakcije al je prestala voda curiti hB i kad su vidjeli da je sve ok pustili su je kuci....pa posto valjda znam za taj slucaj mene je strah obuzeo da mi nije touser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29682
15.9.2011 11:14:06   
Bebica11
hajmo da pobrojimo trudnice kojima je u narednih 15 dana termin???

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29683
15.9.2011 11:18:17   
Vodolija83
minie,super sto si ozdravila,hvala Bogu.Meni je stvarno dosta lakse,trebala bih se ja za par dana fino oporaviti aBd.
Jeste,jeste...Sensia samo ceka tamo oko 16h,pa kad se zarovi u torbe,hihihiiiiii...joj mogu misliti,znam kako se u tom uziva user posted image
Hannice,cestitke tvojoj seki i tebi.user posted image Masallah tetkica po 5 .put,nije to malo staza user posted image
Pahuljice,situacija sa user posted image identicna.Sve si detaljno opisala,kao da sebe gledam.I ja trebam na kontrolu za manje od 2 sedmice aBd ,pa cemo vidjeti,a glavicom je okrenut vec 2 mjeseca,nadam se da ce tako i ostati.
Sonja,blago tvojoj prijateljici,ona se bar ne mora brinuti za MRSU...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 29684
15.9.2011 11:18:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

hajmo da pobrojimo trudnice kojima je u narednih 15 dana termin???

staruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29685
15.9.2011 11:20:47   
babilon
Hahahah joj dok su animagical, semica i ostale bile tu ja sam smirena bila, ali evo kako su sad postale XL, pa ce na L, pa M  i S velicina biti nakon poroda, a mi ovamo se sirimo na vece brojeve hahahaha

eh, hajde neka svaka napise kad joj je termin.

meni je 19.10.2011. aBd :D (haj zive bile nek bude neka prije mene ;D)

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29686
15.9.2011 11:21:55   
Sensia
Sensia samo ceka tamo oko 16h,pa kad se zarovi u torbe,hihihiiiiii...joj mogu misliti,znam kako se u tom uziva

ima jedan problem, kod zubara sam u pola 5 tj. odmah poslije posla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ide i mm sa mnom pa ne znam ni kad cemo zavrsiti..... da to ne bude veceras oko 12 caprkanje po stvarima user posted image

Vodolijo kad ces ti prati bebace stvari i posteljinu? ja kontam kad odem na bolovanje jer dok radim ena snase da ista stignem. to mi nije kasno? u 36.-37. sedmici jelde?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29687
15.9.2011 11:23:12   
sweet BaBy
Evo mene babilon prije tebe (bar po ternminuuser posted image user posted image )
15.10.2011. aBd, jedva cekam, vec sam teska samoj sebi user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 29688
15.9.2011 11:26:09   
Sensia
Babilonko idem kod svoje zubare kod koje idem vec preko 10 godina. inace popravljam zub bez anestezije, nekako me ne boli toliko hvala BOgu, pa ako se nesto bude moralo popravljati necu joj dati da mi da anesteziju. Ostalo se moze bez problema, cak mi je ona rekla da je bolje ici zubaru nakon 5. mjeseca nego na pocetku trudnoce dok se sve razvija....

A ja, a vidim i ti, bas prekrdasile, odosmo u 9. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

btw ja sam sa terminom sedmicu iza tebe user posted image user posted image user posted image  al cicibanka je prije tebe pa nju svakako racunajte sa tim XXL

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29689
15.9.2011 11:29:50   
sweet BaBy
Ima li neko ujutro da ide na kontrolu u Vojnu, pa da pijemo kafuuser posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29690
15.9.2011 11:35:48   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy

Ima li neko ujutro da ide na kontrolu u Vojnu, pa da pijemo kafuuser posted image

Ja ne idem u Vojnu ali primjetih da ti je bebara rodjena na moju godisnjicu braka user posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 29691
15.9.2011 11:39:58   
star
prvo cestitam hrabrim mamicama Saneli i Semici...da im bebare budu zive i zdrave aBd puno puno godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vodolijo drago mi je da si bolje...sta majka priroda radi user posted image user posted image user posted image
Dobrodosla Mama21..bolovi u donjem stomaku su normalni na pocetku...maternica se siri i pravi prostor bebaci..nis ne brini, uzivaj u trudnoci...a ovdje ces naci odgovor na sve jer su sve ove buduce mame i vec mame prekrasna bica user posted image user posted image ...
Cestitke i Hannici..peterostrukoj tetkici...user posted image user posted image user posted image user posted image

a trudnjace ne gurajte se preko reda...ja sam prva user posted image user posted image 28.09. akoBogda...sad sam s pregleda..prvi vaginalni , dr je prezadovoljan, samo govori mashalla, user posted image user posted image ctg pokazuje bolove koje ja jos uvijek ne osjetim user posted image grlic skroz skracen, prolazan, za 1cm, vodenjak odrzan, glavica na ulazu u zdjelicu...srce lijepo kuca...bebara je 4300g al dr kaze da idemo sigurno na prirodni sto mi je jaaako drago...bas sam se bojala da cu morati na carski...nece biti lako ali jedva cekam da vidim svog malog Muhameda u rukama...propisao mi samo vaginalete..macmiror 1x1, jel iko od vas koristio? imam dosta sekreta pa da lijecimo..na kontrolu cu za 7 dana ako ne budem osjecala bolove i ranije.. eto drage moje...ja sam bas sretna!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
grlim vas sve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 29692
15.9.2011 11:45:07   
Silver
Star pa kod tebe super vijesti user posted image user posted image user posted image   Hvala Bogu pa je sve uredu! Ti si nam prva! user posted image user posted image user posted image   Odsad navijamo za tebee!!! user posted image

A Muhamed...Prelijepo ime!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29693
15.9.2011 11:50:27   
mama21e
babilon bas si mi olaksala hvala ti. Evo sad su se bolovi smirili hvala Bogu. Tek sam jucer preko testa saznala da sam trudna tako da jos nisam otisla doktoru. Hvala ti na lijepim zeljama user posted image U kojem si ti mjesecu trudnoce? :)

Bebica11 hvala ti user posted image nadam se da bol nece potrajati dugo...

Svim mamama koje su se porodile danas cestitam od srce, svaka vam cast odradile ste veliki posao, sretno i uzivajte sa tim malim stvorenjima user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 29694
15.9.2011 11:51:06   
sweet BaBy
heheh kakva slucajnost Sensia user posted image bio je to najljepsi dan u mom zivotuuser posted image Eto sa jednim velikim zakasnjenjem sretna ti godisnjica braka user posted image

Star maallah, super vijesti. Ma to ce aBd kod tebe biti brzo.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29695
15.9.2011 11:52:31   
Vodolija83
Ma nema veze Sensia,iako bude u 12.Ne sumnjam ja da ces ti to procaprkati sve detaljno,pa makar i ne spavala user posted image user posted image user posted image
Ja sam stvari mislila prati aBd u 35 il 36.sedmici,jer se bojim ako mi skinu serklaz da ne krene user posted image ranije,pa bolje na vrijeme.
A joooojjj,zubarrrrr.....i ja moram vec odavno,ionako imam los kvalitet zuba,a bebi mi je povukao i ovo malo kalcija sto imam.Neda mi se nakaniti,

Eto Babilonko i ja sam sa terminom poslije tebe,a 8 dana poslije Sensie,termin kao i kad Pahuljici.
Bgm ti sad spadas u XXL user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29696
15.9.2011 11:55:25   
Silver
woooow vodolija, sensia,  babilonasweet baby oktobar i november su vasi mjeseciii!!! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29697
15.9.2011 11:55:26   
Vodolija83
Hvala star,a ipak sam se narucila u ambulantu danas u 17:20 nek mi pogledaju grlo,sto je sigurno,sigurno...
Ti si nam sad prava XXL-ica,ubrzo cemo da pratimo prenos uzivo.Drago mi je da je sve uredu i da ce ici prirodno.Jos malooooo user posted image Sretno !

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29698
15.9.2011 11:56:57   
star
IZVORNA PORUKA: Silver

Star pa kod tebe super vijesti user posted image user posted image user posted image   Hvala Bogu pa je sve uredu! Ti si nam prva! user posted image user posted image user posted image   Odsad navijamo za tebee!!! user posted image

A Muhamed...Prelijepo ime!

samo navijajte user posted image user posted image user posted image bice mi lakse...i ja navijam po cijeli dan user posted image user posted image user posted image navijacu i ja za vas akoBogda jos malo...sve ste vi tu negdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29699
15.9.2011 11:59:45   
Sonja
16.09. srećna
19.09. mustafica
20.09. le_ella
21.09. bebana27
21.09. ninuska
22.09. bebix
28.09. star
29.09.sanela.asja
29.09. Mrva
29.09. Sanela2007
30.09.eminesqu

OKTOBAR (ukupno 11)

08.10. jacy11
11.10. ciciban26
19.10. babilon
21.10.minie
23.10. Alma_27
24.10. zanzibarka
25.10. emma L.
27.10.nicaze
27.10. Sensia
29.10. Mea29
31.10 Sensia

evo za sep i okt. user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *