|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1190 1191 [1192] 1193 1194   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.9.2011 14:49:46   
vila_7
IZVORNA PORUKA: mama21e

Meni se cini da je sve ok samo imam tokom cijelog dana mucnine, nikako ne prestaju i nisam nesto s apetitom. trenutno imam 50 kg pa me strah ako ne jedem (ako nesto pojedem dodje mi da povratim sve to) da cu pogorsati situaciju, da se bebica nece razviti pravilno. Al kako kazu normalne su te mucnine samo me brine moja kilaza. Nadam se da ce biti dobro aBd user posted image

ja sam bila zbog mucnina prvo izgubila 4 kg a bila ionako mrsava, ali sam se lijepo pocela negdje u 5 debljati i udeblajla 13 kg - beba rođena sa 3350 gr. tako da se nista ne sekiraj!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 29776
15.9.2011 14:51:13   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sensia

Hanice je li to nabacujemo keks temu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama21 za kilazu ne brini i jedi koliko mozes i sta mozes, pazi samo ako povracas da unosis dovoljno tecnosti. ja prva tri mjeseca trudnoce nisam imala UOPSTE apetit, ma nisam nista mogla da pojedem a nisam imala mucnine, a isto sam sitna. ne brini ti beba ce uezti od tebe sve sto joj treba ali naravno da moras paziti da unosis vitamine (voce povrce) i tecnost

Ih.... sensia,cim neko spavacu spomene tebi odmah keks na um pade.user posted image Meni nesto nije do toga,razmisljam da uvedem embargo na keks u togu osmog mjeseca trudnoce.user posted image Doktor nije nista zabranio,ja bih to od sebe.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29777
15.9.2011 14:53:42   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Hannica

Hanice je li to nabacujemo keks temu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama21 za kilazu ne brini i jedi koliko mozes i sta mozes, pazi samo ako povracas da unosis dovoljno tecnosti. ja prva tri mjeseca trudnoce nisam imala UOPSTE apetit, ma nisam nista mogla da pojedem a nisam imala mucnine, a isto sam sitna. ne brini ti beba ce uezti od tebe sve sto joj treba ali naravno da moras paziti da unosis vitamine (voce povrce) i tecnost

Ih.... sensia,cim neko spavacu spomene tebi odmah keks na um pade.user posted image Meni nesto nije do toga,razmisljam da uvedem embargo na keks u togu osmog mjeseca trudnoce.user posted image Doktor nije nista zabranio,ja bih to od sebe.

ne mislim ja zbgo krecenja spavace vec zbog ovog user posted image user posted image user posted image user posted image  sto si boldirala

stajala na hodniku i pusila pa bi je sve to asociralo user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29778
15.9.2011 14:54:38   
star

Rupurut je super protiv zgaravice i sa okusom je peperminta,a bezbjedan u trudnoci,al ja eto opet i njega izbjegavam...

ko da sebe gledamuser posted image user posted image user posted image , nemoj mi samo lijekova, inace sam takva u zivotu...... ne volim ih ni na slici al eto sta se mora mora se al nikad ih rado ne uzimam i ako nesto mogu izbjegnem

ni ja ne volim lijekove..mene u januaru mucila zgaravica i jaka kiselina i kontam ja garant mi se vratio reflux ezofagitis, bolest zeluca, jer mi je bilo bas bas lose..kad ono ja trudna..nisam se vise ni nadala jer smo mm i ja 3 godine bezuspjesno pokusavali i vec sam navikla da se razocaram svaki mjesec kao ono..i dr mi tad propisao, znaci odmah, u 6 sedmici trudnoce..nisam ga doduse dugo koristila..oko 12tak dana i bilo mi bolje..poslije toga se sve smirilo hB, al pazim da ne jedem ljuto, prezacinjeno, ne jedem kasno..i da..svako jutro kasika domaceg pekmeza od sljiva na prazak zeludac..to pomaze..bar meni..

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29779
15.9.2011 14:57:31   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Hannica

ne mislim ja zbgo krecenja spavace vec zbog ovog user posted image user posted image user posted image user posted image  sto si boldirala

stajala na hodniku i pusila pa bi je sve to asociralo user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boga mi ja tek sad skontala,user posted image user posted image user posted image Bas sam postala sporokontajuca,eto koliko razmisljam o keksu...meni cigara na um pala,kakav keks kakvi bakraci.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29780
15.9.2011 15:00:33   
Sensia

Boga mi ja tek sad skontala, Bas sam postala sporokontajuca,eto koliko razmisljam o keksu...meni cigara na um pala,kakav keks kakvi bakraci.

oplakah od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29781
15.9.2011 15:01:01   
Gift
Pahuljice nisam upratila da si i ti na mirovanju...pa hajd imamo jos malo, hocemo onda zajedno na vjezbice na GaK, ide se posle 35-sedmice...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29782
15.9.2011 15:03:36   
gerberka
user posted image user posted image user posted image išibale bi me , aaa??? user posted image user posted image
žene moje, drugi put se javljam iz kluba user posted image

mada mi je fino dosla i pauza, odmorila sam se skroz..covjek tek onda skonta koliko vremena provodi na netu..bar ovi kao ja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke svim mamama, tatama / babama..neka im zamotuljci donesu amo veselje i sreću i da imaju duge i sretne živote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29783
15.9.2011 15:08:00   
Gift
Gerbo user posted image kako prEtisak...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 29784
15.9.2011 15:08:43   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: Gift

Pahuljice nisam upratila da si i ti na mirovanju...pa hajd imamo jos malo, hocemo onda zajedno na vjezbice na GaK, ide se posle 35-sedmice...

Možemo zajedno aBd,valjda ću i ja tad moći hodati,sve se nadam da je ovo mirovanje do 36 sedmice....user posted image Kako se ti osjećaš,uzimaš li neku terapiju?Jel baš miruješ strogo ono krevet-wc...?'user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 29785
15.9.2011 15:10:38   
gerberka

Gerbo user posted image kako prEtisak...

user posted image user posted image user posted image user posted image

125/85 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si ti gift ?user posted image

pahuljice, nisam upratila, zasto mirovanje? cuvaj se mila...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 29786
15.9.2011 15:16:34   
Gift
Gerbo u sustini sam dobro, u zadnje vrijeme povracam samu kiselinu, imam mucnine, malo blage kontrakcije, a sve je to normalno...gotov smo izdrzali...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 29787
15.9.2011 15:17:48   
Silver
Gerbo tebi sam vec pisala...user posted image ...sta mislim o tvom pojavljivanju i nestajanju! A vec sam ti javno na forumu prijetila...user posted image  sta ce biti ako se nejavis!

Animagical...pa ja sam bez rijeci...bojim se da ga ne ureknem ako bilo sta kazem...frizura user posted image  vrijedilo ga je cekati 9 mjeseci i namuciti se malo...zar ne? user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 29788
15.9.2011 15:21:42   
Gift

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Možemo zajedno aBd,valjda ću i ja tad moći hodati,sve se nadam da je ovo mirovanje do 36 sedmice....user posted image Kako se ti osjećaš,uzimaš li neku terapiju?Jel baš miruješ strogo ono krevet-wc...?'user posted image

ja ti strogo mirujem vec duuugo...klasika terapija sa Ginipralom..a na zadnjem pregledu mi dr. kaze jos samo do 34 sed. pa obzirom da sam primila i dexametazon onda ne bi trebalo bit problema...

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 29789
15.9.2011 15:27:31   
gerberka
gift, pahuljice..iudrzite drugarice..pa da se radujemo sa vama..hrabrice nase user posted image user posted image user posted image samo polako...

silver user posted image user posted image user posted image eto pp

primljeno k znanju user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 29790
15.9.2011 15:40:58   
pahuljica_25
Gift,Gerberko uz Božiju pomoć još malo i mi ćemo držati naše maleneuser posted image Za njih ništa na ovom svijetu nije teško. I ja pijem Gynipral i Bosoptin već 15 dana,pa sledeće sedmice sam na kontroli pa ću vidjeti šta dalje.A i ja mirujem strogo,sve mi je u krevetu i već sam se navikla....još malo aBduser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 29791
15.9.2011 15:44:39   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Gift,Gerberko uz Božiju pomoć još malo i mi ćemo držati naše maleneuser posted image Za njih ništa na ovom svijetu nije teško. I ja pijem Gynipral i Bosoptin već 15 dana,pa sledeće sedmice sam na kontroli pa ću vidjeti šta dalje.A i ja mirujem strogo,sve mi je u krevetu i već sam se navikla....još malo aBduser posted image

I ja sam u tim kriznim s vamauser posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 29792
15.9.2011 15:54:27   
bebix
IZVORNA PORUKA: animagical

mahanje od mog smotuljkauser posted image dosli smo kuci! semice i sanela asja sve najljepse vam zelim...
user posted image
evo reklama!

MasAllah presladak je, svaka cast oboma i brz oporavak tebi MAMICEuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29793
15.9.2011 15:57:51   
emma.L
Smotuljak je predivan, predivan user posted image . Sretan izlazak kući. I uživajte. user posted image user posted image user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29794
15.9.2011 15:58:59   
Silver
sad sam se smijala sama sebi, do prije dvije sedmice mi pantole  mogle, plitke kopcaju se ispod stomaka...sad sjedim i pomjeram dugme maximalno naprijed user posted image user posted image user posted image  

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29795
15.9.2011 16:15:01   
stefania
ja samo da mahnem od nas i pozelim srecu svima s vasimuser posted image ako Bog da bice sve to suuuper

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29796
15.9.2011 16:18:14   
drznica
Ringe, ringe raja...user posted image
Svi vec radujete se karju radnog vremena, akod mene tek pocelo!
Kad sam krenula na posao osjetila sam da mi se malo manta i evo jos me drzi...sve mi one svijetle tackice ispred ociju letaju... ne znam sta bi moglo bit hmmmm

Animagical mashala user posted image je med...mozes mu repic zavezati user posted image

ostale, veliko mahanje imate od nas user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29797
15.9.2011 16:20:14   
Silver
drznicee...da nije pritisak opaooo??? Ili secer?  pojedi nesto obavezno! Nemoj mi sad ganjati liniju user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29798
15.9.2011 16:21:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

drznicee...da nije pritisak opaooo??? Ili secer?  pojedi nesto obavezno! Nemoj mi sad ganjati liniju user posted image

moze biti da je secer, tako je mene nosalo...

schogetten su lijek za touser posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29799
15.9.2011 16:22:55   
Silver
schogetten su kod mene lijek za sve!!! user posted image  upravo se spremam u grad....sto si ih pominjala bebice sad moram kupiti one sa jogurtom ....mmmm...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1190 1191 [1192] 1193 1194   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1190 1191 [1192] 1193 1194   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *