|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.9.2011 23:24:54   
Leena
Ja samo da mahnem, do sad smo imali goste, pisemo sutra. Lijepo nam spavajteuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 25576
22.9.2011 23:27:29   
Amam
Entinte zao mi je sto prolazite kroz to,on meni nije debela beba,bas cu izmjerit E obim glave tu su oni negdje.
Nadja dusha draga kako je napatilo.
Mino ,Mersiha joj zubi user posted image ,vibrice ozdravilice.
Mala_sa i ja mrzim te bodice i oblacim ih iskljucivo ispod necega.
Rose,ma to S koristi zalihe,salim se,nemora da znaci da protestuje,mozda nije gladna.
Palachinko,moj E isto tako poslije prvog DITEPERA user posted image .Samo stavljaj oblog i slobodno mu daj paracetamol.
Animagical mozes i kapi ali i sljez.
Esmina zao mi je user posted image .
Iman,Helena,HAHA,Cickolina,Stefania i ostale  user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 25577
23.9.2011 0:18:46   
rose
hehe Amam ...upratit cemo user posted image

Esmina...bit ce bolje sta god to bilo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25578
23.9.2011 6:35:47   
bint
jutroooooooooooo
mi jutros prvi,ranoranioci da ugrabim se javiti prije heleneuser posted image
pristavicu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taman  ce biti gotova pa se pridruzujte,bujrumuser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25579
23.9.2011 7:01:03   
vila_7
bint pa zeno kud ranije ustade? user posted image Hajde posto si ti pristavila kavu,evo od mene kolači:

user posted image

eto sad vas mirne duse mogu otici iscitati! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25580
23.9.2011 7:46:02   
bint
helena pa znas ti da je moj H tacan svako jutro u 6huser posted image user posted image da se hoce prevariti kako pa makar svako drugo il trece jutro da ustajeu 8huser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25581
23.9.2011 8:02:21   
vila_7
user posted image user posted image user posted image ma kad je tako sladak hajde ko bi mu odolio - nego gledala sam slike na FB-frajer je , nema sta user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25582
23.9.2011 8:07:45   
vila_7
Jelena..javi za nalaze!

Esmina sta tebi bi jucer? jel sve ok?

Lady
kako je N.?

entinte i ti javi sta je bilo na pregledu,nadam se sve Ok i nista strasno! A djecak je predivan! A to za trzanje u snu - moja je jedno vrijeme bas tako - lijepo mirno spava i odjednom se drekne probudi i siri rukice i nogice - sve OK,prestalo samo, i da to se desavalo samo preko dana kad spava-par puta.

Leena
... uh ja  bih ih vec poslala kuci ili bih slagala da Eva ne moze spavati bez mene user posted image

m.i.n.a. kak odanas zuB? Odmah se sjetim svoje mame kad kaze-kako je covjek tako super napravljen a zubi mu se stalno kvare! user posted image

Lady me podsjeti za ovo kupanje? Koliko cesto ih vi kupate sad kad je zahladilo...ja vala ne kupam svaki dan!

< Poruku je uredio helena_7 -- 23.9.2011 8:14:38 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25583
23.9.2011 8:15:39   
bint
ma to je mamina lopuža,moja helena user posted image
e
Helana ja hamzu svaki dan tusiram jer se dijete ukaki do zavratuser posted image user posted image user posted image a nemam mu sta ni oprati sto se kose tice,ma et to svako 2-3 dan okupam ga a ponekad Bogami i zaredam bas svaki dan pa mu odmah nosic osjetim da curi al sta cu kad moram,sam je krivuser posted image user posted image

< Poruku je uredio bint -- 23.9.2011 8:19:36 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25584
23.9.2011 8:25:59   
mersiha 77
Jutro zenice!

Ja sam sinoc bila sokirana ponasanjem mog djeteta,izvijao se,plakaoa sto nikada skoro neradi,vristao,ma jedva sam ga smirila,plasi se,proizvodi neke cudne zvukove,ma strava i uzasuser posted image
Jeli se vama to desavalo de mi molim vas malo napisite ako boga znate sta bi ovo moglo biti?
ja sam malo guglala i pronasla sam da je to zato sto gleda tv,pa neznamuser posted image
Entinte moj anes sad 19.09 kad smo bili  imao je obim glave 41,5 i kaze da je to super
za ovaj uzrast
Entinte zelim ti svu srecu svijeta danas,da aBd sve prodje superuser posted image
Amam hvala mila moja za vibriceuser posted image
Cickolini velika zeno,kako nam je drugarica danas?user posted image
bint hocem te i ja na fb da vidim flajelauser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25585
23.9.2011 8:36:27   
ladyblue RR
merisha, svako dijete sve proživljava na svoj način. mora nekada i plakati. ne može uvijek mirno ležati. možda ga je nešto i zabolilo. nemoj odmah dramiti.

mi smo skoro ustale. N mi se čini malo bolja. još joj suze oči i curi nos ali kao da je malo manje. sad ću je odvesti da joj bris uradim. čisto da sam mirna.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 25586
23.9.2011 8:39:21   
bebacha
djecij do godinu dana pa i vise se ne preporucuju gledat tv jer je to previse slike i radnje za njihove i mozak.nemogu pohvatat to sve i prebrzo im se to odvija

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25587
23.9.2011 8:46:41   
bint
mersiha pa imam te an fb,jedino ako me nisi izbrisala pa ja tek saznahuser posted image user posted image user posted image
mozda ga nesto mucilo,al ja ne mogu da vjerujem ad tvoj A tv hoce,moze da gledauser posted image
kod nas jos sto ste tv tiče nista...ponekad samo se malo umiri dok ide neka pjesmica npr.graditelj bob al da to on prati ama yokuser posted image user posted image
lady user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25588
23.9.2011 8:53:52   
m.i.n.a.
Jutro.....

ovdje sad uz kafu ide i kolac..hmm...ucestit cu ondauser posted image

Lady drago mi je da ima poboljsanja,sinoc sam pokazala mm Nadjinu sliku jer je on sav vazda ispreoadan oko A sto mene nervira...rekoh,evo vidi sti je prehladjen dijete,ne vidi na oci od suzica....naravno,dao je milion savjeta i konstatacija koje ivim puetm ti nwe bih prenosilauser posted image user posted image ..jer sma mu se i ja nasmijala na njihuser posted image

Entite...javi sta bi danas,bas sam juce ostala u razmisljanju o vama....

Helena,nek ne curi,stisni none i nedajuser posted image

Mersiha...previse glredanja tv se ne preporucuje..posebno ne jakih boja za bebe....sa Druge srtrane A nes raste i ti ne nemoj ocekivati da ces ga uvijek moci spustiti u sjedalhjku a ti svojim poslom..jednostavno ono tvoje mirno dijete vise nece biti aman mirno i moras mu punu paznju posvetiti....uskoro ces aBd vidjeti prevrtanje,okretanje,zubici,sanjanje..jednostavno to je dijete i kao sto ja objasnjavam mm,nije kompjuter...mislim da bi bio veci problem da raste a ne vidis nikakvih romjena kod njega....

Ostale...Iman,pa jel to Iman prohodala..cestitam....user posted image

Taurus,kako su djecica...
HAHA..A TVOJI..
joj...skroz sam ispala iz stosa i nekog cu sigurno preskocit,...
svimA veliko mahanje....

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25589
23.9.2011 8:54:24   
vila_7
mersiha moze biti i da je od TV-a a moze i da ga nesto malo muci...proci ce.

Ne mogu slagati da kazem da ja nisam pokusavala da vidim hoce li Eva gledati TV,al stvarno njoj je sve zanimljivije od TV-a. E tek od neki dan,dođe do kompjutera i kaze _bumba i onda joj ja ukljucim 2 epizode Bumbe i onda on "ode spavati" user posted image . Ipak i ja mislim da im je prerano da puno gledaju TV.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25590
23.9.2011 8:55:33   
mersiha 77
bint ma nemogu da skontam koja si kad vas imam punouser posted image
nisam nedo bog nikad nikoga nisam obrisala niti cuuser posted image
a ko stara zena,nezamjeriuser posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25591
23.9.2011 8:56:02   
vila_7
Ma MINO sto se ja tebi ismijem-znaci spijuniras me na drugim temama! user posted image Ako ces ti biti cesta,ma ja cu i pitu postaviti,i mezu i slatkise,ma sta god hoces samo nas cesce obraduj! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25592
23.9.2011 8:59:06   
m.i.n.a.
Bint....eto generacijo...ni mi ne gledamo tv...tj,ne zanima ga...neki dan je pogledo mozda tri minute crtani,cetvrti je vec uskmeko i kreno se izvijat da ide dalje:))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 25593
23.9.2011 9:02:28   
m.i.n.a.
ma vidim ovo iscekivanje i sve ti....hahaaha.../a mene ili nema ili navalim nasve strane i teme...

p.s.jel to ti hoces da mi svi zubi poispadaju od tolike hrane...al neskodi mi koja kilica a zube uvijek mogu zlatne jer inace zlato ne nosim...user posted image user posted image
zlatna mina...ko na kalmanu da sam,heboteuser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25594
23.9.2011 9:06:32   
ladyblue RR
mojoj je od rođenja upaljen tv i nekada gleda nekada ne. voli Baby tv

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 25595
23.9.2011 9:16:41   
Cickolini
Juuuutro ... ovo je prelijepo .... ja ustla, a Daania jos spava. Pa ne mogu da vjerujem .... ovo je ljepota ... user posted image

Cita ovaj clanak sad za Cerebralnu Paralizu i maticne celije na RR ... joj sto i ovaj Cyro Save zna mlatiti slamu. Transplatacija maticnih celija je uradjena bar milijardu puta djeci sa CP-om ili ti JE-BE-om ... i uopste nisu potrebne maticne celije iz pupcane vrpce (mogu se koristiti, ali i ne) jer postoje u kostanoj srzi i odatle se vade punkcijom ili u Rusiji ima opcija transplatacije maticnih celija koje oni razvijaju.
Sam postupak jeste bezbolan, ali i nevjerovatno opasan jer se moze unijeti bakterija sto je u principu neizbjezno kako je meni neurolog objasnio. Samo u rijetkim slucajevima ta bakterija prouzrokuje upale. Postupak se mora ponoviti najmanje 3 puta, ali najbolje dok god imas novca da placas .... u klinici u Zagrebu velika vecina djece je dobila epilepsiju poslije toga. I napredak je veoma mali. Par s kojim sam pricala iz Srbije koji su radili transplataciju u Rusiji kazu napredak mali mi iskreno nismo zadovoljni.

Mislim svako bi uradio sve za svoje dijete i vjerovatno cu i sama ja raditi tu transplataciju, ali me nervira sto to prodaju kao da su nasli lijek za CP. U principu cijena je skoro pa ista sa vlastitim celijama ili bez njih. Jer dijete sa CP-om nije obolilo u principu je zdravo i mogu se koristiti iz kostane srzi celije jer dijete sa npr. leukemijom (ne dao dragi Bog nikome) nema zdravih maticnih celija pa moraju donori ili unaprijed izvadjene.

Ja oduzih, ali me ovo stvarno iznervira. Valjda sam sad slaba na pomen CP-a.

Entine sretno danas na UZ ... da sve bude kako treba. Nemoj brinuti i ako nesto ne bude OK jer za sve se nadje rjesenje. SRETNO!!!!

Mino izvini ja ti jucer ne odgovori ... mi smo dobro. D je nervozna. Nestalo ono moje fino dijete. Kenjkava cim ja izadjem iz prostorije belaj. Treba druga jedinica da joj izadje pa je nesnosljiva. Jede hvala Bogu. Sad cu joj poceti davati i cokolino. Dat cu joj prvi put za mali rodjenda hehehehe Kako ste mi vas dvoje ??? Slusa li bebac???

Mersiha hvala sto pitas za nas ... dobro smo, ali i nervozno zbog zubica. Jedva cekam da se ova druga jedinica pojavi. Ne brini se ti ... moraju bebe nekad i plakati hehehe. Da vidis ove moje cim izadjem iz prostorije vristi, ma ja se ni ne okrenem. Pa ne mogu ... vjezbaj cijeli da, hrani, presvlaci .... jos i zabavljaj u 10-tak minuta kojih imam slobodnih pa poludjela bih.

Helena e pricaj mi o kupanju. Ja kupam svako treci dan. Ne stigenem jer idem navecer tri puta sedmicno u skolu jezika, a po danu ne stignem. Ja sam kupanje prorijedila i zbog onog ekcema sto je imala, mad anikad nisam kupala svaki dan. Otkako se rodila svako drugi dan. Meni ovdje tako savjetovali, a ja valjda jedva docekala ahahahahahahahha

Lady kako mi je slinavko mali ... Ljubac u nosic slinavi hehehehhe

Rime sretan mali rodjendan nasoj vrsnjakinji ... da ste nam zive, zdrave i sretne puuuno puuuno godina ... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 23.9.2011 9:18:49 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 25596
23.9.2011 9:24:08   
palachinken
Dobro si Cickolini, ubise oni ovim marketingom, a nasli podobno tlo, roditelje, kozhu ce si oderati za vlastito dijete. Meni je to od pocetka smetalo.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 25597
23.9.2011 9:24:27   
vila_7
Cickolini ne bi bilo lose da ostavis komentar na tekst-sta te briga,bar ti sad znas o svemu tome kako ide i ne mogu ti mutiti glavu! 

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 25598
23.9.2011 9:25:11   
Leena
Jutrooo!!!!

Slobodan dan, Esma na krilu, gleda garfilda i stipka meuser posted image

Helena, dosli moj brat i snaha, moja rodica iz svicarske, djever sa curom i moja seka... Kako da ih otjeram, zeno?user posted image user posted image user posted image user posted image Ma drago mi je bas sto su bili svi, samo sam umoooorna. A Esmi su bili zabavni, pa je kasno legla, zato jutros spavala do pola 9 spavanjac-bombonica!

< Poruku je uredio Leena -- 23.9.2011 9:27:15 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25599
23.9.2011 9:30:35   
m.i.n.a.
Cickolini,a sta ti je cokolino i sl.ovdje...hajd kad nadjes vremena mi napisi naziv ili opisi ili stagod...:))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1022 1023 [1024] 1025 1026   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Susenje vesa u kuci
aida.

Moze li dijete dobiti bronhitis od susenja vesa u kuci?

Da (50%)

Ne (50%)

Broj svih glasova: 84

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *