|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1046 1047 [1048] 1049 1050   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
27.9.2011 21:39:19   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Iman83

Lady, ne ide mi to uz tebe nikako...šta ti bi? user posted image

ma ne znam šta ću za ručak i rekoh odoh da probam pa šta budeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26176
27.9.2011 22:16:55   
sweet insanity
ja nahranila N izmedju 9 i pola22 i eno je spava,sad izdajam da joj dodam oko 23h pa  cemo vidjet kako ce.....valja mi joj tutnut dok spava jer budna nece flasicu......

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 26177
27.9.2011 22:21:07   
Anoniman
Ove lady nece ni da kaze da se sa sugom sugavom druzila user posted image user posted image

Lady skafander je med medeniuser posted image , hvala user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 26178
27.9.2011 22:26:34   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ove lady nece ni da kaze da se sa sugom sugavom druzila user posted image user posted image

Lady skafander je med medeniuser posted image , hvala user posted image

ma hajde što sam te izljubila nego što sam djetetu dala kolač koji si ti pije toga jela a ti šugavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26179
27.9.2011 22:46:34   
esmina i bebina mam
Dobro vece i odmah cu se pozdraviti laku noc krepana sam user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 26180
27.9.2011 22:46:55   
Amam
Vecer drage, moje evo  da se brzinski javim,danas smo sunetili E,plakao je svo vrijeme jer se valjda uplasio sale i one hirurske opreme,sta li vec user posted image .
Sad je dobar malo nervozan i place kad piski u sustini ok hB.
Juce smo snimili i kukove,jer nam je pedijatar preporucio u 6mj,kaze da su super i da se moze pomalo osljanjati na nogice,moze i u hodalicu,koju jos nemamo u planu.
Nista nisam ccitala,niti imam vremena,samo se nadam da ste svi dobro user posted image
Laku noc...

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 26181
27.9.2011 22:53:16   
ladyblue RR
Amam, čestitamo! nek' ste i to skinuli sa dnevnog reda...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 26182
27.9.2011 22:54:49   
Amam
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Amam, čestitamo! nek' ste i to skinuli sa dnevnog reda...

Hvala lady,bas tako.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 26183
27.9.2011 23:10:43   
Anoniman
Amam cestitke od srca...da nam druga brzo prodjeuser posted image

Lady nemajko jedna, sram te bilo djetetu sugu hoces da preneses user posted image ... Nadja je med medeni i njen prstic u ustima, pogotovo onaj od nogeuser posted image . Zeno lijepo mi je bilo veceras i bas volim kafenisanje sa tobom... naravno i tračanje user posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 26184
27.9.2011 23:20:52   
rose

Amam cestitke od srca...da nam druga brzo prodjeuser posted image

Lady nemajko jedna, sram te bilo djetetu sugu hoces da preneses user posted image ... Nadja je med medeni i njen prstic u ustima, pogotovo onaj od nogeuser posted image . Zeno lijepo mi je bilo veceras i bas volim kafenisanje sa tobom... naravno i tračanje user posted image

hehe i ja volem da se druzim s lady...ali ne stizem user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26185
27.9.2011 23:21:21   
rose
amam nek ste i to hairli odradili user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26186
28.9.2011 7:29:09   
vila_7
dobro jutroooo!
Ja sam se naspavala , Eva se budila samo 2 puta nocas! user posted image user posted image user posted image Izbile joj sve cetvorke pa mozda i zbog tog.

Vidim da Jele i Lady tracaju po kavama! Ma garant nas,jer smo bas zanimljive! user posted image

Iman....hoces se mijenjati poslova? user posted image Hebi ga ja moram reci da sam uvijek htjela rad sa djecom,ali eto glupi ljudi neki me odgovore! Al sam uvijek mislila bolje da ti i djeca skacu po glavi , nego ovako da ti iskvareni ljudi koji nemaju privatni zivot potpetljavaju noge!

esmina sta je stobom...pravo urijedila!

entinte...cekamo da nam javis! sretno!

bint
...ma nadju oni nacina za sve sta hoce - i ja se neki dan okrenula i samo otisla u kuhinju po vodu,i ja se okrenu a Eva kraljica lezi u kutiji sa igrackama i smije se! user posted image

I morala sam ovu sliku pokazati,a kava ce biti u sljedecemo postu! user posted image

user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 28.9.2011 7:30:01 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 26187
28.9.2011 7:32:19   
vila_7
user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26188
28.9.2011 8:21:07   
bint
jutrooooooo
ah kako sma ja Bogu hvala raspolozenauser posted image user posted image na hajr
H se ev igra 'magnetima na frizideru' hehehehe a pored mene hrpa igracaka,cudno al ne mogu mu sve i braniti neka gauser posted image
joj Helena draga,kako je on sad meni zanimljiv al baaas je zivahan,pravi mali vragolančic...user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26189
28.9.2011 8:30:27   
vila_7
bint ma neka ga hajde nek zijani user posted image . Nego moram te upozoriti za magnete - i ja sam ih Evi davala kad je bila mala (a sad je ko velika user posted image ) , sve dok jednom nisam skontala da je nekako uspio otpasti onaj mali magnetic sto drzi te ukrase,a znas kako zna biti opasno kad i odrastao covjek proguta magnet! Pa eto ili pripazi malo bolje ili ne daj.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 26190
28.9.2011 8:37:02   
ladyblue RR
jutro...

kod mene standardni raspored...dijete u vrtić a ja kafa i rruser posted image

Jelena, opet ćemo neku šetnju i kafu organizovati dok je još lijepo vrijeme. Luka je kralj, probudio se nije cijelo vrijeme. Tako je i moja Nađa kada je bila u njegovom uzrastu. Nije ona ni sada loša ali zna imati svojih momenata.

rose, mogle bi i nas dvije jedno poslije podne u šetnju, poslije tvog posla?!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26191
28.9.2011 8:46:04   
Anoniman
Jutro i od nas... ja imam osjecaj ovo moje dijete promijenilo dan i oc, juce cijeli dan prespavalo, ali zato nocas cijelu noc na sisi biouser posted image , evo ga od sest jutros budan i prica li prica, guguce nesto... hvala onome ko izmisli ovu ljuljasku, ja milineuser posted image
Mi mislili danas ici da vidimo princezu, ali nesto se poremetilo pa cemo za vikenduser posted image . Posle idemo da radimo Luki treci kontrolni bris i nadam se da je on sa danasnjim vise gotov sa brisevima. Lady podici cemo i vama nalaze pa te zovem da ti javimuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 26192
28.9.2011 8:49:36   
ladyblue RR

Jutro i od nas... ja imam osjecaj ovo moje dijete promijenilo dan i oc, juce cijeli dan prespavalo, ali zato nocas cijelu noc na sisi biouser posted image , evo ga od sest jutros budan i prica li prica, guguce nesto... hvala onome ko izmisli ovu ljuljasku, ja milineuser posted image
Mi mislili danas ici da vidimo princezu, ali nesto se poremetilo pa cemo za vikenduser posted image . Posle idemo da radimo Luki treci kontrolni bris i nadam se da je on sa danasnjim vise gotov sa brisevima. Lady podici cemo i vama nalaze pa te zovem da ti javimuser posted image .

Jelena, moraš ga držati budnim malo duže u toku dana da probaš u toku noći imati duže ture spavanja. super je kada izađeš s njim a on spava ali je belaj noću.

hvala ti za nalaze. da ne idem na Ilidžu po ovom pičvajzu kada vi već morate. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26193
28.9.2011 8:51:38   
Anoniman
Ma kad bolje razmislim juce i jeste spavao po danu, ali zato prekljuce nije sve ukupno dva i po sata pa opet preksinoc festa. Dijete voli ( . ) vise nego babo mu user posted image

Ma nikakav problem, mi postali inventar u mikrobiologiji user posted image

Neposredna veza do poruke: 26194
   [Obrisana poruka]
28.9.2011 8:59:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26195
28.9.2011 9:02:12   
ladyblue RR
Iman, samo ti dođi a za okupljanje ćemo lakouser posted image

Neposredna veza do poruke: 26196
28.9.2011 9:03:11   
vila_7
Iman i moaj obozava BUMBU - čim dođemo kući,zaleti se zagrli velikog cuku svog,i onda za racunar i govori BUMBA! 

Neposredna veza do poruke: 26197
28.9.2011 9:36:04   
palachinken
Jutro! Moje dijete napokon spava - i to je odvalio 6 sati u komadu, jeo, pa onda jos 3 sata, jeo i sad opet spava. Valja nadoknaditi jucerasnju nesanicu. I dalje smo kod mame.
Joj juces smo imali scenu iz horor filmova - prica mi muz, kad su skinuli stari prozor u kuhinji, u štoku je nasao stotine praznih ljustura nekakvih buba, zohara, sta li. Prestrasno! Tu su se legli i onda isli napolje, na svu srecu, nisu u stan, ali ko zna sta bi uskoro bilo. Imam i sliku, pa ko zeli vjezbati  bulimiju, poslacu mu je. FUJ!

Amam, vi odradili sunecenje! Uh, sretno! Mi cemo za jedno mjesec aBd.
Kad se otprilike bebe pocnu obrtati s ledja na stomak?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26198
28.9.2011 9:40:12   
Gia80
Ciao svima! Evo da se i ja prijavim na ovoj temi i odmah zakukam user posted image . Naime, moja prvorodjena ima 5,5 mjeseci i do juce (hajde da budemo precizni- do prije 3 dana) bila je divna beba, pustim je na podu, na dekici i igra se sat-dva sama, ali zadnjih par dana nista joj nije interesantno, konstantno kenjka i trazi da je neko pored nje, sto nas smori...ne bi bio problem da ja nemam i drugih dnevnih obaveza, kuhanje, pranje, peglanje i ostalo, a cim zamaknem iz njenog vidokruga, slijedi dreka. Hvala Bogu, znam da je nista ne boli, haman nisu ni zubici, valjda je prolazna faza, ali pomozite mi sa savjetima sta da radim, cime da je zabavim, da bar malo dobijem manevarskog prostora, kuca mi je u blagom haosu, a o zivcima da i ne govorim! Odoh sad pokusati iscitati bar dio vasih postova, ako uspijem, evo ona i dalje po svome...uh...Neka mi neko kaze kad ovo prolazi!user posted image

''And those who were seen dancing were thought to be insane by those who didn''t hear the music''

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26199
28.9.2011 9:42:36   
palachinken
Gia80, idi u turbe ubaci sto je tek sad pocelo user posted image  

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Gia80)
Neposredna veza do poruke: 26200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1046 1047 [1048] 1049 1050   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1046 1047 [1048] 1049 1050   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Misljenje
salmy

kakvo misljenje imate o Icemanu?

da se voli zezati (22%)

zeli nas posvadjati (16%)

pravi se pametan (8%)

ustvari je zensko (8%)

nemam misljenje (25%)

bas je cool (21%)

Broj svih glasova: 156

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *