|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.9.2011 9:46:42   
stefania
jutricuser posted image

evo i ja kod mame, a rahata ljudi moji..evo pijem kafu i zvjeram RR a mama nosa J..evo imam vremena dok ga presvuce pa onda na siku...mi isto moramo spremiti stan za zimu da beba moze tamo boraviti...kakva je to frka...trebali smo seliti u svoj stan, ali to se nesto izjalovilo pa cemo i vu zimu ostati u rentanom stanu koji je ustvari pravi uzas jer gazda ne da da se ista ne daj Boze promijeni ili zamjeni ili ista...sad nam valja prozore oblijepiti onom spuzvom, kupiti jos koji cilimcic ili stazicu za bebinu sobu i struju da nam elektricar pregleda jer je jos ljetos riknula neka faza koju niko ne zna napraviti pa nam je u pola stana svijetlo iz lampi i produzni kablovi..uzas ne mogu se ni vrata zatvoriti...uglavnom dok se to ne sredi J i ja smo kod mojih a mm i cuko su nasoj kuci..malo mi je to tuzno i frka ali je brate puno lakse kad nisam sama s J po cijeli dan dok je mm na poslu...eto od nas mali bilten..odoh dojiti pa malo u setnju ako ostane lijepo ovo vrijeme
nadam se da ste svi dobro i zdravouser posted image
pozz

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 26201
28.9.2011 9:50:15   
palachinken
Joj stefania, muke po podstanarstvu. Nama je ovo treci stan u ovo malo bracnog staza i sad smo potrefili finog gazdu, s njim se moze dogovorit, a nije ni preskup - ali opet je podstanarski. Eh, jednom kad se docepam svojih kvadratauser posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 26202
28.9.2011 9:51:04   
Emica_sa
Jutrooo divan je dan vani,sunce,ma divota...

Moji pilici se igraju,smiju se,jedno drugomuser posted image

Ja sta god kupim ovoj svojoj curici ona to preraste u sekundi,sad je 80 cm duga,a ima 7 mjeseci,ubjedljivo najduza u generacciji,jos malo pa ce mi Alana sticiuser posted image

Palachinken sve zavisi,moja se okrenula sa 4 mjesecauser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 26203
28.9.2011 9:54:54   
taurus
evo meneuser posted image

vidim lady pitala za štreberkuuser posted image

ne znam gdej sam, ovo malo uletih da se odmorim
odbrana mi je sutra i beš me puca neka nervoza
R je u vrtiću, E kod svekrve tako da imam mira, ali baš sam user posted image   user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 26204
28.9.2011 10:02:53   
ladyblue RR
Gia, beba raste i normalno je da je stvari koje su je interesovale, prestanu interesovati. Pretpostavljam da su zubi jer te nervoze su česte kod nicanja zuba. Kupi Calgel pa malo namaži bebi desni, vidi hoće li pomoći.

Palachinken, moje se počela okretati sa neka 4-4,5 mjeseca i sa 5 odmah pala sa kreveta.

< Poruku je uredio ladyblue -- 28.9.2011 10:05:34 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 26205
28.9.2011 10:03:55   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: taurus

R je u vrtiću, E kod svekrve tako da imam mira, ali baš sam user posted image   user posted image

ne sumnjam ja u tebe, štreberko! sretno sutra!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 26206
28.9.2011 10:09:19   
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj stefania, muke po podstanarstvu. Nama je ovo treci stan u ovo malo bracnog staza i sad smo potrefili finog gazdu, s njim se moze dogovorit, a nije ni preskup - ali opet je podstanarski. Eh, jednom kad se docepam svojih kvadratauser posted image

i ja i ja ! user posted image user posted image user posted image Valjda ce nekad biti aBd moja kucica moja slobodica!
Moja se prevrnula tek sa nekih 5 mjeseci s leđa na trbuh , a obrnuto mozda cak mjesec kasnije. A ja bih tu slikicu,heheh da vidimmalo gadosti! sta cu kad sam znatizeljna

Emice...i moja je dogonoga pravo al ima i na koga i ja i MM skoro pa dvometrasi! user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 26207
28.9.2011 10:11:27   
Emica_sa
Moj muz je 2,05,a nisam ni ja mala,ali ona mi je puno veca nego sin pa on ima 22 mjeseca i 89cm,a ona 7 mjeseci 80cm gigant mali zovem je Super Zenauser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26208
28.9.2011 10:12:36   
taurus
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: taurus

ne sumnjam ja u tebe, štreberko! sretno sutra!

hvala user posted image

ups kakvu sam frku napravila na temi poručite nekome..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 26209
28.9.2011 10:13:05   
vila_7
user posted image user posted image user posted image ma mozda ne mora znaciti , sad ce garant usporiti s rastom, ali da je visa od generacije,jeste! MOja je mislim oko 7-8 mj.imala oko 75 cm, i tad su govorili da je duga,a i sad se sokiraju kad kazem da joj je samo 13 mj.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 26210
28.9.2011 10:15:20   
vila_7
taurus ma nisi ti, nego veeeseelaa ssa svojim komentarima poput da joj je dosadno i mrsko bilo i ispade da su nama dojiljama grudi ko u babe. Mislim user posted image . Ja sam i tamo rekla,kad neko nece i kaze jednostavno NECU - ko Lady sto kaze to mi je sasvim OK! Al opravdanja tipa dosade, nemam mlijeka (osim u stvarno nekim slucajevima), sise ce mi vjesiti,....user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 26211
   [Obrisana poruka]
28.9.2011 10:19:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 26212
28.9.2011 10:22:57   
palachinken
taurus, sretno sutra ili sto bi nas narod u njemackoj rekao., break a leg.

helena, sta se to zaguzicalo, ja sad na temu, a tamo katanac, ostade mahalusa u meni gladna user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26213
28.9.2011 10:28:06   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image ma evo procitaj gore sta sam taurus napisala. user posted image i nije ti tema pod katancem

< Poruku je uredio helena_7 -- 28.9.2011 10:29:23 >

Neposredna veza do poruke: 26214
   [Obrisana poruka]
28.9.2011 10:40:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 26215
28.9.2011 10:47:05   
palachinken
Ahaa, odkatncili su je. user posted image U to ime, odoh ja podojit svoje dijete. Jao, nije cijelu noc dojio na desnoj siki, jutros je ko lubenica user posted image

Neposredna veza do poruke: 26216
28.9.2011 10:51:55   
ladyblue RR
eh sad sam im ja rekla da ima lijeka za opuštene grudi. stae silikone k'o ja i sve okuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26217
28.9.2011 10:54:02   
palachinken

eh sad sam im ja rekla da ima lijeka za opuštene grudi. stae silikone k'o ja i sve okuser posted image

user posted image daj nam before i after sliku, da se uvjerimo user posted image

Neposredna veza do poruke: 26218
   [Obrisana poruka]
28.9.2011 10:54:21   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 26219
28.9.2011 10:55:40   
palachinken
Joj Iman, ja htjedoh napisati, ti dojis samo iz jedne, tebi upola jeftinije, al reko, da se ne naljuti zena user posted image

Neposredna veza do poruke: 26220
28.9.2011 10:56:53   
ladyblue RR

eh sad sam im ja rekla da ima lijeka za opuštene grudi. stae silikone k''''o ja i sve okuser posted image

user posted image daj nam before i after sliku, da se uvjerimo user posted image

eno ti slika na fb-u, kad sam bila na moru. sve se lijepo vidiuser posted image

btw, davno sam ja njih stavila pa nema slike za uporedbu ali eto ima slike da vidis kako sada izgledauser posted image

< Poruku je uredio ladyblue -- 28.9.2011 10:59:52 >

Neposredna veza do poruke: 26221
   [Obrisana poruka]
28.9.2011 10:58:36   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 26222
28.9.2011 11:02:59   
palachinken

eh sad sam im ja rekla da ima lijeka za opuštene grudi. stae silikone k''''o ja i sve okuser posted image

btw, davno sam ja njih stavila pa nema slike za uporedbu ali eto ima slike da vidis kako sada izgledauser posted image

Dobro izgleda, pravo, sve na svom mjestu i ne zvjera uokolo user posted image Trazit cu od muza da me obraduje kad zavrsimo s djecom i dojenjem user posted image pa mozda i ja nekad obucem trokutasti bikini, a da ga ne vezem oko struka.

Neposredna veza do poruke: 26223
28.9.2011 11:03:30   
dubravka01
Jutrić i dančić od nas,

Da vas pitamo, hoću O da napravim limunadu,e sad, koji omjer vode i soka od limuna da stavim, necu sladiti ništa?.

I dosta vise o sisama user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

Neposredna veza do poruke: 26224
28.9.2011 11:10:43   
ladyblue RR

Dobro izgleda, pravo, sve na svom mjestu i ne zvjera uokolo user posted image Trazit cu od muza da me obraduje kad zavrsimo s djecom i dojenjem user posted image pa mozda i ja nekad obucem trokutasti bikini, a da ga ne vezem oko struka.

ma jašta. što bi se patila kada se to fino riješi za sat vremenauser posted image

Neposredna veza do poruke: 26225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

AD mlijeko
pony2507

Veliki je izbor AD dohrane za bebu. Koji odabrati? Da li je ono najskuplje ujedno i najbolje?

Aptamil (65%)

Hipp (12%)

neko trece... ? (22%)

Broj svih glasova: 49

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *