selebriti
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: dadada u igraonu ne mozemo (radi mene)...a vrijeme vani je ...ocigledno ce morati pricekati moju mamu da dodje sa posla E, sjetih se da sam te spominjala .. baš sam lik Mi išli za Bajram u goste, kod familije, koji, inače, žive na Otoci, Brčanska, .... i priča meni rodica kako skoro svaki dan unuku vodi u igraonu u Merkuru, ... kao ostavi je i ide kupovat, šta znam, ... a ja ti njoj, aaaa,.. pa znam ja jednog dječaka, Andrej, ... znaš li ga ti, ..? i on je stalno tu, igra li se s Ellom? Žena me u čudu pogledala, ... kaže šta ja znam ... kao ko ti je to? Ma, reko, .. zaboravi znam jednu Ellu...al je starija curica...mozda ima oko 3-4 god....bude sa mamom nekad na igralistu...u igraoni je nicam vidjela...barem mi se cini Ova ima 3 godine, u januaru doduše, ... Bude s mamom na igralištu, .. mama mršava, smeđa duža kosa lijepa zena...mladja...pricljiva...znam onda ko je Podravi ih