Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Staviće mama još , ako me Dina ne izbaci što stavljam slike veličine kuće . A mama i dvozubi jedva čekaju tu tvoju cujicu ovdje, da je malo komentarišu
Mamy draga, zar misliš da bih znala i prvi korak da nisam to pročitala Hvala ti, ali ja sam jednostavno tutkum za tehniku Jao kako su mashallah fina ova naša forumska djeca, ja sam ostala bez riječi. Neka su nam živi i zdravi sto godina, sve ljepši od ljepšeg
Trudnica. пеперутка16
Vas stomačić kada se počeo primjecivati? Kada su vas počeli gledati ko trudnicu i pitati za trudnoču?
Odmah, kada ste i vi saznali za svoju trudnoču. (0%) 1-2 mjeseca trudnoče. (0%) 3-4 mjeseca trudnoče. (0%) 5-6 mjeseca trudnoče. (0%) 7-8 mjeseca trudnoče. (0%)
Broj svih glasova: 0
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!