|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   roza boja
6.1.2009 2:36:24   
senoenamine
Prije svega ako tema vec postoji ili je postavljena na krivo mjesto molim cjenjene moderatore da je zakljucaju il sta vec.Evo sad procita kako roza boja stvara ovisnost kod curica,naime svaka 2 ili 3godisnja curica ce kao najomiljeniju boju navesti rozu i malo kad da ce prihvatiti garderobu dr boje.Meni se licno to desilo kad sam rodila prvu user posted image svi pokloni su dolazili u rozom mene je to izludjivalo,htjela sam i zutu i plavu i crvenu,bijelu.....Kasnije kad je napunila 1god kolegicama koje su rodile user posted image poklonila sam vecinu toga.Sebi sam ostavila samo 1 kompletic.Kad je imala 2,5 g svidjela mi se duga bunda koja je bila maslinasto zelene boje,ali na njenu zalost to je bilo ruzno ni probati je nije htjela,odmah je otrcala do roza majice sa onim "ovo je fino a ne to".Pa sad nadje ovaj isjecak pa reko ima tu nesto,sad ima 4g i na srecu hoce sve da nosi ne buni se kao prije ali opet roza ostaje roza.Ja licno ne ludim za njom toliko i u svom ormaru svega imam 2 stvari roze,neko to kupuje jer smatra da ta garderoba manje blijedi a i nekako je simbol za user posted image .Eto drage moje pa bujrum sa komentarima ujutro...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: roza boja
6.1.2009 3:10:12   
stella
Heheh ima nas i sa nocnim komentarima.user posted image

Ja sam luda za roze bojom.Skoro sve sam kupila roze.Ne za mene,vec za moju pahuljicu,ima tu i malo drugih boja al pretezno je sve rozeuser posted image
A ja sve nosim najvise crno,zimi.A ljeti se nadje svasta pa i rozeuser posted image
Nisam bas bolesna za rozom,eto neki dan nadjoh plavi skafander u Oviese,i kupim,kad ono iscupana nitna i ja ga vratim.

_____________________________

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

(odgovor članu senoenamine)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: roza boja
6.1.2009 8:58:38   
žana o8
I moja je dobila skoro sve roze boje, a ja za inat neki dan kupim mornarsko plavi kompletić i svi odmah pitaju jel dječak.user posted image .  A ja nešto najviše volim boju lavande pa sam u tu boju i ofarbala dječiju sobu ( našu spavaću-bivšu) .

_____________________________

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: roza boja
6.1.2009 9:04:47   
ElmaB
Dok su Tea i Lana bile skroz bebe, u garderobi je preovladavala roza i bijela boja. Sada, je vec drugacije. Tea vec sama kaze sta zeli, jer razlikuje i boje, tako da mi je neki dan u prodavnici rekla: "Mama, kupi mi ovaj narandzasti dzemper!"
Kod Lane ima raznih boja, pa cak i jedan svijetlo plavi dzemper sa sitnim zuckastim prugicama! A, brat nam je sav u plavo sivim nijansama!user posted image


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: roza boja
6.1.2009 9:11:55   
tea lana
Vecina Laninih stvari od prvog dana su roze,a sada ako i kupujem neku drugu boju mora da se slaze sa rozom maslinasto zelena ,siva smedja i plava.Nedavno je dobila djenper Benneton al crveni i ja sam shvatila da joj ga jedino mogu obuci uz farmerke jer to joj je jedina crvena stvar.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: roza boja
6.1.2009 9:20:12   
Anoniman
Merjem je imala bas sve roza boje kad je bila mala, ali sad ima svega. Malo sam bolesna po pitanju kombinacija i boja, da mi je da joj je sve isto i da se slaze od gumice za kosu do strampli. Sad, kao sto kaze Elma, i ona nesto zeli, kad vidi i hoce, onda ja kombinujem dalje. A Davud ima sve osim roza boje, dosta crvene, bijele i plave.

(odgovor članu tea lana)
  Neposredna veza do poruke: 6
   RE: roza boja
6.1.2009 9:37:47   
Anoniman
Ja nikada nisam preferirala roza boju,kad se rodila ogradicu za krevetić sam joj kupila žute boje,pretežno sam joj kupovala i kupujem odjeću crvene,ljubičaste,žute,plave,boje rijatko kada da joj kupim nešto roze. Kupila sam joj TL jaknu koja je roze boje meni model svidjeo a  nije bilo drugih boja i ja sam je kupila. Asji roza boja nije obavezna u ormaru. Volim i tamnu boju ciklame mada kad mi se nešto jako svidi onda i ne  gledam boju. Nedavno smo išli na babine kod prijatelja koji su dobili curicu i ja nisam kupila ništa roze nego crvenu haljinicu i maicu. Iskreno nikada me neće zaustaviti na izlogu nešto roze jer ja tu boju stvarno ne volim što moja mama kaže alergična sam na nju.

(odgovor članu ElmaB)
  Neposredna veza do poruke: 7
   RE: roza boja
6.1.2009 9:56:05   
M kao Mama
Uh, naša boja, Lajla u omrmaru ima 98% odjeće koja je u roze boji, crveno ima jedne tajice i maicu, koje joj je kupio dajo Irfo, dedo joj je kupio crvene čizme i kaže nije bilo druge boje, a znam da jeste, helem ja kada joj kupujem stvarno padam na roze boju, volim, pa šta da radim, nekako joj i stoji najljepše.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: roza boja
6.1.2009 11:08:28   
Crvena
Citajuci moj nick, moze se zakljuciti koju boju preferiram. Nisam protivnik roza boje, ali me nervira kad u prodavnicama gdje se nalaze stvari za curice nijednu drugu boju ne mozes naci. 

_____________________________

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: roza boja
6.1.2009 11:14:55   
Ilhana RR
Ja bas nemam nijednu boju koju preferiram jer jednostavno sama volim puno boja. Mozda vise volim zelenu maloj kad obucem jer joj lijepo stoji, takodjer i crvena... al onda kad razmislim njoj svaka boja lijepo stoji. Ima svakvkvih boja pa cak uzimam i na muskom odijelu. Juce sa naprimer uzela jedan bodi koji su moje jaranice prokomentarisale da je muski al meni je bio tako sladak da sam morala ga uzeti. One uzimaju svojim striktno rozo i lila da bih se vidilo da im je zensko jer nemaju kose. Onda meni govore lahko je tebi kad Lamija ima dugu kosu vec. Pa oblacila sam joj plavo i kad je bila manja i nije imala ovoliko kose.
Uglavnom kad bi otvorila Lamijin garderober po haljinicama bih poznalo se da je zensko a ostalo je raznih boja, naravno ima dosta rozog jer to narod uzimao. Ja sam toliko nadobivala stvari njoj da joj slabo sta kupujem, i dan danas dobija od mojih roditelj, mm-ovi salju paketice, od bratove porodice i od daidze mog... nekako im je umiljata svima jer hoce svima.. znaci ja neodlucujem sta ce da joj se kupi al kad ja kupujem slabo uzimam rozo. Neznam sto curice moraju rozo da nose i ko odluci ispocetka da je roza zenska boja???

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: roza boja
6.1.2009 11:24:51   
Skvo RR
Kod nas ima roze, boja breskve, zuta, bez, zelene....ma svega...kupovala sam sve u vise boja, vjerovatno sto i  sama nemam "omiljenu" boju, kod mene sve zavisi od raspolozenja.

_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: roza boja
6.1.2009 11:43:59   
Anoniman
Ja stvarno volim crvenu boju i sama u ormaru imam dosta crvene garderobe,tašni,čizme,cipele,baletankica itd. tako da i Asji kad kupujem gledam da nađem crveno mada nije imperativ crvena boja al eto...opet kažem kad mi se nešto jako svidi onda to nemora biti u mojoj omiljenoj boji.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 12
   RE: roza boja
6.1.2009 11:47:12   
andji
I kad čujem da dječak mora nositi plavo,pa kakva je to podjela?Sergej nosi sve boje,ima čak jednu majicu roze,a nosi žuto i narandžasto najviše,zeleno,sivo,crveno,one maslinaste tamne boje,ljeti ga spakujem u bijelo....pa da

_____________________________

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: roza boja
6.1.2009 13:41:50   
sarayka
U Lamijinom ormariću ima i rozih stvari ali i sve nijanse zelene koju volim, nježno plave i bijele ali i ovi dana smo u trendu pa kupujemo sve nijase ljubičaste osnono lila, a čizme su nam teget !!
Ja također volim roza boju i kažu da mi lijepo stoji :)

_____________________________

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: roza boja
6.1.2009 14:06:37   
mamyca
Ja bas rozu boju nekako i nevolim previseuser posted image ,Hamzu ima garderobe svih boja,nekako mi je glupo kad svako kupuje muskim bebama samo plavo ili zenskim bebicama samo rozo.user posted image user posted image

_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: roza boja
6.1.2009 14:40:44   
juni
Ni ja ne volim rozu boju ali ni bebi plavu (iako mi je pidjama upravo te boje ali nisam je ja kupila user posted image ) Emil nosi sve boje i ne volim bas tu podjelu na muske i zenske.
Moja omiljena je zelena i bordo crvena.


_____________________________

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: roza boja
6.1.2009 14:52:43   
HanaBana
Kod nas je garderobica razne boje ali Hana jednostavno mora da ima neki rozi detalj na sebiuser posted image Jednostavno volimo to...

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: roza boja
6.1.2009 22:31:21   
Visnja RR
i kod nas je skoro sve roze ...i ponesto maslinasto zeleno...user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: roza boja
8.1.2009 2:01:13   
Inayat
Ne volim ni ja to forsiranje roze boje za djevojcice kao i plave boje za djecake. Vecina stvari koje se prodaju za djecu su upravo ovih boja. Kod nas vecinom preovladava roza boja, ali ima dosta ljubicaste (sto joj lijepo stoji zbog plavih oka user posted image ), ima i smedje, bijele i svijetlo plave. Ja sam kao mala uvijek voljela roze boju dok nisam postala tinejdzerka.

_____________________________

Mamine ljubavi
M 25.09.08
Z 10. 06. 10

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *