ananas_ze
|
IZVORNA PORUKA: Danijela1983 Pozdrav svima, drage moje! Ja iščitah vaših pitanja i odgovora tonu jednu, oči mi zabliještile, ali ipak nisam uspjela da nadjem odgovor na pitanje koje mi ne izlazi iz glave zadnjig par dana. Zadnju imala sam 03.10., ja i MM bili smo u akciji 18 i 19.10. Kroz 3-4 dana imala sam jake bolove slične onim predmenstrualnim, protekle sedmice cijele osjećala sam nadutost i osjećaj pritiska u donjem dijelu stomaka. Danas su mi cijeli dan usta puna vode. Pitam se da li je moguće simptome početi osjećati već u prvoj sedmici-ili ovo nema veze s vezom Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima svim trenutnim i budućim mamicama za simptome je rano,sacekaj da ti kasni,pa uradi test. iz licnog iskustva test mi je jednom bio pozitivan tek nakon 7 dana kasnjenja,drugi put je bio pozitivan na dan ocekivane M,prije pozitivnog testa nisam imala simptome T. i da,ovulacija moze kasniti,tako da su ti predmenstrualni bolovi mogli biti ovulacijski.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
|