|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 10:50:08   
jabuka21
Hvala svima koje su bile uz nas

(odgovor članu jabuka21)
Neposredna veza do poruke: 8376
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 10:58:02   
kolač
Harmonikice,žao mi je user posted image ne znam ni šta da ti kažem...odmori,pa vidi šta ćeš dalje.Veliki pozdrav

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 8377
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 11:01:11   
kolač
jabuko,više sreće drugi put i tebi kao i harmonici,nedajte se!Opustite se tokom ljeta,pa u novu borbu.user posted image

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 8378
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 11:04:22   
harmonika
OH JABUKO PA ZAR I TI? PITAM SE JESMO LI MI TOLIKO FALIČNE,PROKLETE ILI PROSTO NEMAMO SREĆE???

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 8379
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 11:11:40   
harmonika
Nisam još dobila ali dobiću ja čim prestanem sa utrogestanom,tj.danas.
ja sam u prošlu subotu dobila one moje famozne bubuljice koje mi ama baš uvijek najave user posted image i tada sam se isplakala i već pomirila sa neuspjehom. međutim trebala sam dobiti u utorak a nisam. prošli put sam procurkala 9.dpt a juče mi bio 13.dpt pa sam se jadna ponadala da bi moglo nešto i da bude. a bolje da nisam,sada bi mi bilo lakše. ja sam u kontaktu sa 4 žene koje su radile kad i ja i sve četiri su kao i ja negativnih beta. pa neka mi neko još jednom kaže uspješnost 48 %,ma dajte molim vas

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 8380
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 12:50:53   
jabuka21
Ja sam prosli put dobila iako sam koristila utrogestan, ali eto sad nema jos, ma ne znam ni sama sta dalje. Ja sam imala ovu jednu zaledjenu, sad kad skupim se iz ovih dijelova ponovo u postupak. Jake smo mi izdrzat cemo i ovo.

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 8381
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 19:32:33   
An Nur
Zao mi je djevojke...
Ja se vise puno i ne nadam da ce nekome uspjeti, samo kad cujem da neko ide na ivf, Boga zamolim da ga sacuva onog kraha koji sam ja psihicki jedva prezivjela kad mi nije uspjelo u Medikosu prosle godine.
Jedva sam funkcionisala ikako i jos teze se izvukla iz depresiije.
Nedajte se! Budite i ljute i tuzne i sve gledajte da izbacite iz sebe. Ja sam sutala, pravila se jaka, kao nema veze i onda 2 mjeseca kasnije pukla.
Dobro se negdje istresite. Ljubim vas.

_____________________________

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

(odgovor članu jabuka21)
Neposredna veza do poruke: 8382
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 22:10:40   
harmonika
Nemam ja vremena za depresiju. danas sam otplakala,smirila se,otišla u dobar šoping i sad je već bolje. evo suprug i ja planiramo šta ćemo dalje. treba se odlučiti i za kliniku a bome i novce obezbijediti. ali prvo ćemo na odmor. srećom imam kraj sebe dobricu pravu,razumije kroz šta prolazim. danas je cijelo vrijeme bio uz mene,tješio me. puno mi znači.zbog njega sam se sabrala. život ide dalje,šta da se radi. postoje i gore stvari.

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 8383
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 22:17:16   
jabuka21
Drago mi je da si dobro harmonika. Ja zaista ne znam sta bih rekla kako se osjecam. Potiskujem to sve, kao da zapravo nisam ni svjesna sta se desava, kada mi dodje ta misao o neuspjehu, potisnem to negdje, e sad samo koliko je velik taj prostor gdje to potiskujem sve, koliko ce moci jos stati potiskivanja. Sve u svemu pocinje da me sad plasi ovo probadanje po dnu stomaka, jaka neka bol. Test negativan a user posted image jos nema. Zadnja bila 6.5. A ciklusi su na 28 dan. Neka nam je Bog na pomoci svima i da nam da snage za sve.

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 8384
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.6.2015 22:38:24   
artist
harmonika i jabuka zao mi je sta da vam kazem vise,ja sam bila sasvim ok posle prve neuspjele u medico nisam se nadala ni truna pa me to valjda nije toliko ni pogodilo ali sad imam vise nade za drugi pokusaj u Pragu.Sad jos imam dva nalaza da izvadim pa im saljem dokumentaciju i cekam svoj termin.Drage moje žene koliko želim sebi da uspije ova vt. toliko isto želim i vama svima ljubim vas sve

(odgovor članu jabuka21)
Neposredna veza do poruke: 8385
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 9:02:03   
harmonika
Jabuka,ne bih da ti dajem lažnu nadu ali kažu da test nije baš siguran. uradi ti ipak betu,pa ko zna,možda nas i iznenadiš.
artist srećno u pragu,javinam šta su ti sve tražili od nalaza i koliko sve košta.
suprug i ja smo se dogovorili da ćemo najvjerovatnije kod Vlaisavljevića u Zagreb ali još ćemo da razmislimo kad se malo odmorimo od svega. njega svi hvale a i maribor više nije što je bio od kada više ne radi kod njih.
ne mogu se požaliti na medico,ima nekih nelogičnosti ali niko nije kriv što se mei embrioni nisu zakačili. ne znači da ću u zg uspjeti ali prosto moram nešto promijeniti.
srecno svima a harmonikica za par dana ode na godišnji koji će trajati do 1.septebra. ljubim vas!

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 8386
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 11:08:45   
mionab
Draga Harmonika,
Žao mi je što nije uspjelo.Sve sam to prošla, znaš i sama.Naravno da ćeš se boriti , idemo dalje.
Što se tiče Vlaisavljevića, ok je.Meni su konsultacije bile opuštene,čovjek ništa ne komplikuje.On radi jedan mjesec u BG drugi u ZG.Npr: sept-oktob je u ZG, tada bi mogli na konsultacije.Sve ide brzo, odmah ti kaže šta trebaš od nalaza i kad predlaže sledeći postupak.Kontakt ti je beta plus poliklinika.Konsultacije su 750 kuna, ultrazvuk 250 kuna.Sve ti uradi da ne moraš ponovo dolaziti.Onda mailom ide šema i ostali dogovori.
Ja bih ti predložila da se konsultuješ sa hematologo da li je dobro da nastaviš sa aspirin protectom zbog navedenih trombofilija.Možda uspiješ i prirodno, nikad se ne zna.Sad se dobro odmori.Sajt beta plus je odličan.Ažurni su.Želim ti puno sreće!!!!

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 8387
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 11:19:37   
mionab
Ostalim ženicama koje su u postupku želim puno sreće gdje god radile postupak.Ne treba se puno zamarati gdje ići.Sve je to u suštini vrlo slično.Potrebno je vrijme, strpljenje i sreća...user posted image .Valjda ćemo i mi dočekati svojih pet minutauser posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 8388
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 13:09:02   
ena**
Artist samo da ti kazem da u pragu ide sve ubrzano. Mi smo s klinikom u pragu stupili u kontakt oko 10 maja a sad vec 17-19. 06.je ET pa da ti bude sa srecom. Takodjer i svim ostalim zenicama trudilicama zelim puno srece u postupcima i da uskoro ugledate i vi vase user posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 8389
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 15:22:56   
nikitan
drage moje zenice,pratim vas ali nemam nista novo da napisem,zao mi je sto vam nije uspjelo,harmonika i jabuka,ali pokusavajte d
alje,samo je lakse kad cujemo da je nekome uspjelo,i mi ostale se ponadamo usjehu artist ides u prag,neka ti je sretno,navijam za tebe,samo nam javi,obavjestavaj nas kako ide, i bogami jeste vazno gdje se ide,koja klinika,ja sad trenutno odmaram,jer mora proci 3 mjeseca od proslog postupka da bih smjela u novi postupak,pa dok odmaram,unosim u organizam malo prirode,he he,maticnu mlec,med,propolis,pijem i neke cajeve,pa planiram u avgustu u beograd,u jevremovu,tamo sam ostala trudna sa blizankama prije 13 god.ali nisam jos otisla na konsultacije,u julu cu ici,i vidjet sta mi treba od nalaza,i ima li nade za mene za jos jednu bebicu,eto, pozdravljam vas sve i ljubim puno

(odgovor članu ena**)
Neposredna veza do poruke: 8390
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 21:52:54   
mrvicado
Jabuka i Harmonika bas mi je zao jednom sam prosla sa neuspjelom,druga mised samo se trebamo naoruzati sa zivcima,strpljenjem i novcima.Sad cu da odmorim tri mjeseca posle ciscenja a onda ponovo u nove pohode sto i vama zelim.Ja cu u Prag jer mi svi doktori preporucuju jer imaju najbolju labaratoriju u Evropu i vecinom svi koji su isli sve uspjele.Valjda ce i nase ruke jednog dana nunatiuser posted image

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 8391
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 22:00:30   
artist
hvala nikitan srećno i tebi i svim zenama koje idu u postupak, javljacu ja vama sta ima novo kod mene i pratim ja vas redovno samo se nejavljam često

(odgovor članu mrvicado)
Neposredna veza do poruke: 8392
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 22:01:36   
artist
mrvicado u koju ti kliniku ides ja idem u pfc

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 8393
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.6.2015 22:03:12   
artist
ena srećno i tebi ,znam da je u Pragu sve ubrzano mislim nema puno čekanja

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 8394
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.6.2015 9:54:24   
eva30
harmonika user posted image jabuko imas simptome prirodnog stvaranja progesterona koji bi znacio user posted image test ti ne moze biti pozitivan nije bio ni meni a blizanci uradi betu

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 8395
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.6.2015 11:59:20   
anandi
Dancek zene

Harmonika, jabuka
bas sam se nadala da ce te prijavit ogromne bete user posted image Pokusajte ostati jake i ponovo u borbu.

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 8396
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.6.2015 14:17:25   
jabuka21
Zenicama koje krecu u postupak sve najbolje zelim, da to sve s lahkocom podnesu, i da rezultat budeuser posted image . Evo nisam najbolje shvatila, jel kod tebe nije bio test pozitivan a blizance nosila? Nesto nisam bas najbolje shvatila izvini draga. Ja sam danas vadila betu pa u toku dana ce biti rezultati, ne ocekujem i ne nadam se previse, iako tunka nade zaista postoji. Ali eto sad cekam pa javit cu vam se.

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 8397
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.6.2015 16:17:00   
jabuka21
Beta negativna, sa terapijom prekinuti i cekati user posted image

(odgovor članu jabuka21)
Neposredna veza do poruke: 8398
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.6.2015 16:30:06   
harmonika
Žao mi je jabuko,ja sam se nekako za tebe nadala da ćeš uspjeti ali eto ni tebi se nije dalo,nažalost. Ja sam danas poslala mail u Zagreb,da se naručim na konsultacije kod dr Vlaisavljevića. Čekam da mi jave termin pa ću vidjeti kada ću zakazati novu vto.

(odgovor članu jabuka21)
Neposredna veza do poruke: 8399
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.6.2015 16:37:40   
jabuka21
Ti ces znaci u Zagreb, da ti bude tamo bolja nafaka ako Bog da. I da sto prije ostvarimo svoj san. Svima koji zele to od srca zelim da se ostvari. Sad razmisljam pa da bar mogu isplakati se mozda bi lakse bilo, ovako nesto hodam kao robot, gdje su emocije nestaleuser posted image .

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 8400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *