|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Drama prilikom oblacenja
31.8.2009 16:47:05   
emma.L
Ma kod nas nema plača, ali smo došli dotle da ona hoda uz kauč, a ja lijepim pelenu (nevjerovatno šta sve mame mogu uraditi jednom rukom, hehe). Ona puže, ja pužem za njom i navlačim joj bodi, ruke prođu za dvije sekunde bukvalno, pa nastavimo s ganjanjem da ga zakopčam. Ipak, sve je to ok, ali kad se sjetim kad je bila baš mala beba- tih histerija i dreke user posted image  strašno. Čim osjeti pelenu, krene, i dok je obučem sva je mokra od muke, pa onda slijedi tješenje kao da je na vakcini bila. I tako nekoliko mjeseci, po 6 puta dnevno.
(Dobro mi ikako u pameti ostanemo user posted image , sreća sve to jako jako kratko traje.)


_____________________________

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu bubamara80)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Drama prilikom oblacenja
5.9.2009 23:38:28   
adannn
IZVORNA PORUKA: žana o8

I kod nas je prilična drama. Hajd i nekako kad je skidam jer zna da će biti gola pa se smiri, al oblačenje i to bodiji preko glave ... frka živa.user posted image  A čarape sama skida i baca, a ja hodam za njom i oblačim ih, i tako vazdan.

I kod nas isto,e danas malo zahladnilo,kažem ja njoj''sad će ti mama štramplice obući i nećeš moći ih skidati''a ona sjela namjerno i vuuuuče ali ne može skinutiuser posted image user posted image user posted image a inače samo hodam za njom i navlačim čarapice jer se bojim prehlade...Ma,što joj imam ja reći,ni ja ne volim čarapeuser posted image ali eto...A u zadnje vrijeme,ne mogu je stići,kad vidi da ja nosim pampers,majice,hlačice uh kako bježiuser posted image


_____________________________

Nejra 28.02.2008



(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *