Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 15:10:17
Anoniman
bebice su nam sve preslatke redom,da nenabrajamo medeni su......
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 15:14:20
milenium
ilhana ova me slika vratila u djetinjstvo,ja sam imala sličnu haljinu,samo malo jače boje,isti na crne točkice,i dan danas se sjećam da mi je bilo ugodno u njoj kad sam je nosila,ozbiljno.ako nađem sliku postaviću.
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 15:18:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium ilhana ova me slika vratila u djetinjstvo,ja sam imala sličnu haljinu,samo malo jače boje,isti na crne točkice,i dan danas se sjećam da mi je bilo ugodno u njoj kad sam je nosila,ozbiljno.ako nađem sliku postaviću. mene ova malena podsjeca na lutkice iz izloga!!!Moze stat u izlog kako je medena
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 15:51:16
Apotekarka
Felix nemoj biti zajebana svekriva,prodaj se malo nek dama izađe s obojicom i nek izabere
_____________________________ Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 16:15:30
reallove
Sonja ,Adin je presladak.Ilhana ,Lamija je prava slatkica..ova tema mi je najdraza,sve bebe su tako medene..
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 16:21:41
Nunichi
Lutak medeni, evo i mi obje njemu saljemo puse!
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 18:01:27
myb@by
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Felix nemoj biti zajebana svekriva,prodaj se malo nek dama izađe s obojicom i nek izabere Nemojte se svađati,obojica ce dobiti priliku da nas upoznaju .Ne mozemo jos uvijek da se odlucimo jer su oboica med medeni u ovom slucaju ce karakter da presudi.Napominjemo da smo malo zeznute jer imamo i hercegovacke krvi .
_____________________________ "Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 18:07:19
Anoniman
.Napominjemo da smo malo zeznute jer imamo i hercegovacke krviuser posted image user posted image znamo se mi s takvim nositi ..... ona je nama medena ,,,i da ima bilo koju krv nasa je !!!!!!
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 18:09:58
myb@by
IZVORNA PORUKA: felix .Napominjemo da smo malo zeznute jer imamo i hercegovacke krviuser posted image user posted image znamo se mi s takvim nositi ..... ona je nama medena ,,,i da ima bilo koju krv nasa je !!!!!! Cura ce da odluci.Ima jos slatkih curica npr curica od teacher 75,onda curica od cuchi.
_____________________________ "Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 18:11:14
Honey3
jedna veeeeeeeeelika pusa za sve ove medene babice
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 18:12:29
teacher75
IZVORNA PORUKA: myb@by IZVORNA PORUKA: felix .Napominjemo da smo malo zeznute jer imamo i hercegovacke krviuser posted image user posted image znamo se mi s takvim nositi ..... ona je nama medena ,,,i da ima bilo koju krv nasa je !!!!!! Cura ce da odluci.Ima jos slatkih curica npr curica od teacher 75,onda curica od cuchi. hehhe, jesu vala svi slatki:)) hvala myb@b y
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 18:46:10
Anoniman
evo slikica za sve slatke curice
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 19:14:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by IZVORNA PORUKA: Apotekarka Felix nemoj biti zajebana svekriva,prodaj se malo nek dama izađe s obojicom i nek izabere uhhh,izvinjavam se ja tek do kraja procitala post bas sam moze neka izadje pa neka javi tko je veci kavalir necemo se ljutit neka,malena izabere
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 19:16:47
noaa
felix smanjuj slike ebem ti tvoj namjestaj samo njega vidim jos ti djete nisam vidila
_____________________________ NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 19:47:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa felix smanjuj slike ebem ti tvoj namjestaj samo njega vidim jos ti djete nisam vidila eh,moram smanjit rezoluciju na foticu nego zeno idi na taj link i cekaj da se skroz slika spusti do dna malo sporo cekat da se otvori al vidices strpljenjaaaaaa
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 21:47:06
myb@by
IZVORNA PORUKA: felix evo slikica za sve slatke curice Potencijalni zet mi je mashallah ko med
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 22:39:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa felix smanjuj slike ebem ti tvoj namjestaj samo njega vidim jos ti djete nisam vidila , e luda si zeno Ma za Anelom ce trcati djevojcice sa svih strana, vidi ti samo osmijeha, med, a ti si tako mlada i lijepa
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 22:42:54
Nunichi
IZVORNA PORUKA: noaa felix smanjuj slike ebem ti tvoj namjestaj samo njega vidim jos ti djete nisam vidila E uze mi rijec iz usta... Svaki put mi zablokira, otvaraaaaaaaaa, otvaraaaaaaaa... A Anel je ko medic, osmijeh za 10!
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 22:56:09
neki
Reallove,Nunichi,Tajra i Dadada ,hvala vam na komplimentima Tajra ,moramo se dogovoriti da se sprijateljimo A i ja sam ubijedjena da bi opet bio djecak
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 23:12:05
myb@by
Ti Neki probaj treca sreca .Pa i da bude djecak bas su ti slatki djecaci.
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 23:15:02
noaa
Neki ima kod veeselee recept za dobiti curicu ev ja imam pisulju al sam recept zaboravila
_____________________________ NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 23:15:20
neki
IZVORNA PORUKA: myb@by Ti Neki probaj treca sreca .Pa i da bude djecak bas su ti slatki djecaci. Hvala ti dushoooooooooooooooooooooooooo Doduse,a i lahko ih radjam Bice aBd,cim se malo prosirimo u kuci,jos koja sobica,pa onda bebara
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 23:15:58
neki
IZVORNA PORUKA: noaa Neki ima kod veeselee recept za dobiti curicu ev ja imam pisulju al sam recept zaboravila
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 23:20:22
Apotekarka
Evo jedna za Ajšu
_____________________________ Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
RE: Slike naših beba :) 25.1.2010 23:20:48
Apotekarka
Anketa
Dojenje.Admin Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?
Oznake