Rabi
|
IZVORNA PORUKA: idana_85 I mi planiramo za dvije sedmice prestati, ali ne znam kako. ovo je postalo vec zabrinjajvajuce. Nam-nam (tako ih zove) stalno trazi,sam je izvadi i pokazuje svima, cim krene dojiti govori "babo nam-nam", da da malo i babi, ako neko tu ima kad se zasiti,vuce je i daje, svaki put nakon dojenja je fino jednom pomilki,cmokne i ode....jednu doji,drugu vrti i stipa prstima, nekad po sat bude samo je drzi i lezi mirank o bubica...a mene bradavice bole nego tek kad se rodio...valjda osjeca i moju nervozu pred ispit je nesnosljiv ne da mi disati,samo hoce siku. Sad se ubezobrazio trazi i od drugih, najvise od muza i dede, sam im zavraca maicu i trazi. Vec i zenama zavlaci ruku i trazi...kriza...tako da mi prestajemo. Mislim da senf nece pomoci, jer ga voli..voli i limun,onako ga jede...jac u probati mozda sa fafaronima, tj vodom u kojoj budu, ne znam...ne mogu biti pametna. Pokusala sam redukovati i broj podoja, ali to je ne moguce. Za sada izbjegnem ovaj kad ustane i obicno mu ne dam da doji do 1-2 kad ide na spavanje,ali nakon toga,posebno predvecer stalno trazi jer je to spavanje izbacio, nocu se budi milion puta, a onda me iznenadi,jednu noc prespava cijelu, pa opet....Ja sam vise luda! Idana, sto se tice diranja sika, mazenja s njima, dok sjedimo ili ga hranim ruka je uvijek u mojim njedrima i fino Adnan se zabavlja i ako je prestao dojiti prije 4 mjeseca. I obavezno kad krene da spava moram mu zavrnuti majicu da on moze maziti sike i glavu nasloniti na njih, nas sistem uspavljivanja.....ako mu nedam on se trudi da ih nekako docepa, a kad se docepa rastopi se sav i u sekundi zaspi....znaci toga se neces lahko rijesiti A kako prestati, iskljuci sve podoje osim pred spavanje i ono jutarnje kad se sigurno mazite. I tako neki period od 10-ak dana, i posle mu i to iskljuci...nece biti problema! A po noci, kad se probudi fino ga uzmes, pronosas, pricas, mazis dok ne zaspi...Prve tri-cetiri noci su bile kriticne, kasnije nema frke.Prespava cijelu noc bez budjenja i tako i danas, kuc kuc...da ne ureknem:)) Izguracete vi to hrabro, znam ja to! Samo trebas da odlucis, DEFINITIVNO!