Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Re: Slike naših beba :) 6.8.2010 11:18:25
teacher75
IZVORNA PORUKA: salmy Kako su slatke masallah! Teacher tvoja Lanica kao sa razglednice,bas je fotogenicna! hvala draga, a i tatin hobi je fotografija pa mora fino ispasti
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Re: Slike naših beba :) 6.8.2010 11:22:45
Hannica
Ja stranicu 198 nikako ne mogu da otvorim,valjda su slike prevelike pa ne moze da ih ucita.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Re: Slike naših beba :) 6.8.2010 11:25:07
moja barbika
amanullah seko htjela sam ti poslati pp a nemogu,jesi se zakatancila
RE: Re: Slike naših beba :) 8.8.2010 11:11:26
moja barbika
< Poruku je uredio moja barbika -- 8.8.2010 11:12:19 >
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 22:54:19
teacher75
ova mi je slika super, tek se probudila, rascupana i igra se sa Fifi
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:01:29
Honey3
IZVORNA PORUKA: teacher75 ova mi je slika super, tek se probudila, rascupana i igra se sa Fifi medena je cupa cupava
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:02:37
teacher75
zaha , hvala
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:06:43
myb@by
IZVORNA PORUKA: teacher75 ova mi je slika super, tek se probudila, rascupana i igra se sa Fifi
_____________________________ "Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:13:04
Lady26
Evo i nasih novih slika i vragolija Teacher Lanica je premedena, bas kao sa razglednice....
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:13:21
myb@by
evo malo i nas
_____________________________ "Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:15:32
Anoniman
ma kakva je ovo poza... eeeeeee buckiliiiii... ljubi je jednom za mene, a posebno je gricni za tu nonaru... med medeni...
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:16:37
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26 Evo i nasih novih slika i vragolija Teacher Lanica je premedena, bas kao sa razglednice.... a sta da kazem za imenjakinju, jedino da potpisem ovo tvoje
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:17:12
teacher75
IZVORNA PORUKA: myb@by evo malo i nas joj kako volim ovaj sejtanski pogled, ko med je
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:19:21
myb@by
Hvala vam cure, Bambi i ti gricni Erminove nonare umjesto mene . Lady Lanica je ko med sa ovim velikim okama.
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:20:12
Honey3
Lady Lanica je preslatka a oke... mashallah lubimo jeAjsa smekerka prava,slatka je skroz a izgleda fino napredna mashallah
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:20:24
Anoniman
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:21:35
Anoniman
a Lanica nam je medenjak pravi... okana
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:22:01
Honey3
IZVORNA PORUKA: Bambi09 oooo Nane moje medeno
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:22:21
Lady26
Hoces ti malo ? Hihihihihihi Ljubni ga 100x od mene
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:23:54
myb@by
Bambi mogle smo nas dvije biti prije, ali bi nam se djeca potukla za zadnju mrvicu hljeba . Zaha, Ajsa ne bira hranu mashallah. Sve su nam bebice mashallah
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:37:24
teacher75
mamina manekenka, dama:
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:52:50
amela2208
jaooooooooj kako sao imamo lijepe bebe... mashAllah sve su preslatke naravno i moja Sara evo jedne iz nmaminog i daidzinog krevetca
_____________________________ Sara&Mohammad
RE: Re: Slike naših beba :) 10.8.2010 23:55:28
myb@by
mashallah kosice kod Sare. Med je medeni. Za moju Ajsu svi misle da je djecak zbog frizure na jez, a ja sanjam o kikicama i snalicama
RE: Re: Slike naših beba :) 11.8.2010 0:05:19
amela2208
sjedi gdje si rahatnija si tako . Ova se moja pojede od kose na ove vrucine, moja Sara ziva ne da snjalice da joj stavim, ludi kad joj dotaknem kosu
_____________________________ Sara&Mohammad
RE: Re: Slike naših beba :) 11.8.2010 0:09:50
teacher75
IZVORNA PORUKA: amela2208 jaooooooooj kako sao imamo lijepe bebe... mashAllah sve su preslatke naravno i moja Sara evo jedne iz nmaminog i daidzinog krevetca bas joj je divna kosica. moja srecom hoce snale inace ne znam sta bih jer su joj siske vec skoro do ociju dosle
Anketa
Kofein tokom trudnoće.пеперутка16 Da li je zdravo piti puno kofeina tokom trudnoće, da li to utiče na zdravlje bebe? Koliko kafe mislite da je "dozvoljeno" popiti dnevno tokom trudnoće?
Oznake