Mona Mohamed
|
IZVORNA PORUKA: samedi Joj drage moje nemam vas kad cfitati,nadam se da su bebare dobro i zdravo kao i vi. Mi smo jutros bili na pregledu i vakcini, dobila je dvije vakcine i evoj e sad place pretpostavljam da je bolim,ture jos HB nema,ali pratim je. Teska je 6700gr,abs mi nesto malo,prije mjesec je bila 6050 znaci dobila samo 650gr. Dr.kaze da je to u redu,i rekao mi je da joj je cuo sum na srcu i prosli put i sada,pa ako za mjesec dana opet na kontroli bude cuo taj sum,uputit ce nas u Tuzlu u bolnicu joj kako sam se nasekirala. A juce sam joj dala 3 kasicice pokvarene kasice od jabuke i mrkve,kad sam skontala da je pokvarena uhhhh ma mislim da sam najsmotanija i najgora majka,tolko sam se bila prepala,isplakala dusu,dala s=joj caj od kamilice i dmah se pokakila,bem ti kasice rekla sam nikad vise nikakvu kupovnu. Nije mi jasno kako se pokvarila,ma joj samo me je dragi Allah spasio pa joj nije nista bilo,nije povracala niti imala proljev,evo je place sad odoh Draga Samedi, nisi najgora majka- nemoj tako, molim te. Svima se moze desiti da ne vide rok trajanja ili uopce ne pogledaju. Hvala Bogu pa nije bilo nista i da je djevojcica dobro, zdravo. Neka to samo bude lekcija i pouka za dr put: provjeri rok trajanja. Bice mozda bolje da joj ti sama napravis kasicu..izribas voce, povrce..I super. Cista petica. Kada izribas, mozes i u gazu staviti pa iscjediti i eto ti sokica..Ne moze biti zdravije i bolje za djevojcicu. Cuvaj mi se. Big hug.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
|